Kjole tips til bryllups- og sommerfester

Annonse

Veldig mange er allerede på hugget etter å finne kjoler til bryllup de skal i, samt at man kanskje også vil ligge litt i forveien på sommerkjoler til diverse anledninger. Både hva gjelder selskap, fester eller barnedåp. Jeg har plukket ut noen forskjellige varianter fra Bubbleroom som jeg liker og som jeg håper kan være til inspirasjon for dere ♥

Sommerkjole-elsk og en av mine favoritter – den kan brukes til så mangt!

Kjole her 

Kaftan/sommerkjole i herlige farger er en favoritt hos meg – den er så fin og dus i fargene. Kan brukes som kjole med noe under eller som kaftan til stranden over en bikini. 

Kaftan’en får du her

En perfekt kjole til bryllup om du spør meg, jeg elsker fargen og passformen ikke minst! Denne til et par svarte klassiske pumps og en svart veske så er du i mål!

Denne grønne kjolen får du her

Grønt er skjønt! ELSK! Denne passer både til spesielle anledninger og til en kveld med jentene. Spørs om man pynter den opp eller dresser den litt ned.

Kjolen finner du her ♥

Og om du vil se på resten av utvalget så kan du se det her. Ønsker dere en finfin vårkveld. Landet akkurat i Oslo etter en lang, effektiv og inspirerende dag i Gøteborg. Hjem til middag og tidlig i seng! SUSS

14 Comments

 1. Du må huske å skrive at det er annonse for bubbleroom, blir misvisende at man må trykke på linkene for å se hvilken side kjolene kommer fra :)

  1. Lene Orvik

   Skjønner! Glemte det :-)

 2. Ragnhild

  Hei.
  Hvilket nettsted kommer jeg innpå hvis jeg trykker på linken?
  Tror det er noe som skal opplyses om, jeg synes det er fint å vite hvor jeg havner. :)

  1. Lene Orvik

   Hei Bubbleroom :-)

 3. Hvor er øredobbene som du har på deg fra? Sykt fine!!

  1. Lene Orvik

   De lyse? Fra Nelly. De svarte er HM :-)

 4. Hvilken str har du i den første ?

  1. Lene Orvik

   XS :-)

 5. Kjole nr 2. Hvordan er den i stoffet? Gjennomsiktig? :)

  1. Lene Orvik

   Hei, ja det er en gjennomsiktig kaftan, så greit å ha noe under <3

   1. Takk:) har du noe forslag hva man kan ha under? Evt link? Tenkte denne var fin til et bryllup jeg skal i et par uker etter fødsel ..! :)

   2. Lene Orvik

    Hei, hva mer en litt løs underkjole i hvitt eller beige / hudfarget? Det hadde jeg gått for. Det har de sikkert på hm/lindex og den slags :-)

 6. Har du tatt vekk vippeextensions her? Du var SÅ FLOTT her!! (alltid flott da men)

  1. Lene Orvik

   Åå snilling, nei men det var omtrent tomt med vipper på disse bildene :D Har fylt på nå, men trapper ned på både fylde og lengde slik jeg til slutt kan ta de av uten å føle meg som en snauskallet fugl :D Haha

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *