Add some yellow to your life!

Annonse – blusen er sponset

Sol i Oslo, og da får jeg lyst å bruke farger! I går hadde jeg shoot av kjøkkenet mitt hjemme, og følte for å adde en dash med en deilig glad-farge til bildene hvor jeg skulle være med, nemlig gul! Stylisten hadde med seg fine og vårlige blomster og hele leiligheten hadde en helt spesiell vår stemning over seg i går, så deilig!

Om bestemoren min hadde levd, hadde hun kalt meg “bordost” på bildet over, haha! Hørt det uttrykket?! Ler! Bordost er tydeligvis når man sitter på bordet, eller i dette tilfellet kjøkkenbenken.. Morsomt. De eldre har så mange søte uttrykk!

Bluse fra You & I på Aker Brygge, merket er Neo  Noir og blusen kommer inn om noen uker. Finnes skjørt til også! Supersøtt sett ♥ Buksen er fra Billie & Me

Håper livet smiler, og at dagen er fin! Husk at farger gjør noe med humøret, hihi!

13 Comments

 1. Bordost har jeg aldri hørt om, men det var morsomt. :) Og blusen kledde deg godt! <3

  1. Lene Orvik

   Hehe :-) <3 Tuuusen takk!

 2. Min mormor kalte også oss barnebarn for bordoster når vi satt på bordet. Har ikke tenkt på det på årevis, koselig å bli påminnet om det.

  Ha en fin dag i solen!

  1. Lene Orvik

   Veet, det bare kom til meg! Så søtt <3 Klem

 3. Du er bare så utrolig vakker Lene,både innsiden og utsiden,du stråler!!:)Ha en Nydelig Dag!:)Klem til deg:)

  1. Lene Orvik

   Åh, GURO! Tusen takk, så utrolig hyggelig :-* Snill du er! God klem og ha en finfin uke! :-) <3

 4. Så fin bluse:) Jeg lurte på om du kunne prøve å forklare nøyaktig hvor den You & I butikken på Aker brygge ligger. Jeg har leitet, til og med GPS, men kan ikke finne den. Ligger den litt gjemt?

  1. Lene Orvik

   Heihååå! Den ligger i midten av de 3 kjøpesenterene :-) Rett over COS nesten :-)

 5. Bordost ble jeg også kalt når jeg var lita og nå kaller jeg jenta mi på 5 år det når hun klatrer på bordet :P Artig uttrykk :)

  1. Lene Orvik

   Heheeh :D Ja veldig. Har liksom glemt helt av det :D

 6. Åh, mamma kalte meg for bordost også, da jeg var liten. Hun er jo fra naboøya di, så er nok derfor de sier det samme. Sier det til bonuskid’en også, når han sitter på kjøkkenbenken, er absolutt et koselig uttrykk jeg vil ha med meg videre :)

  1. Lene Orvik

   Hehe åå veldig koselig :-) <3 Fra Aukra hun eller? :-)

 7. Mamma og bestemor kaller pus for bordost når han ligger å mesker seg i sola på spisestuebordet. Veldig koselig å bli påminnet dette ordet! :D

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *