En aldri så liten throwback til varmen

ANNONSE i samarbeid med Good for me

En aldri så liten throwback fra Mexico, jeg har enda masse bilder å dele med dere – som vil komme etterhvert. Små energidrypp med sol og drømme-seg-vekk bilder er viktig i en hverdag hvor det fortsatt er ganske kaldt. Jeg har hjertesorg for Tulum enda, og ønsker meg så tilbake, savnet pleier liksom å slippe litt etterhvert.. Men ikke denne gangen. Noe annet som heller ikke har sluppet taket helt er brunfargen min, yey – og det er jo ikke annet enn positivt. Er så glad for at jeg fortsatt er brun etter turen, så kan jeg holde meg gyllen til sommeren.

Breakfast is served! Jeg ønsker meg tilbake til frokosten på Habitas med verdens beste sitrus-juice, avocadotoast og cappucino med kanel på toppen. Inntatt i de deiligste omgivelsene ♥

Enn å få spise frokost i så deilige omgivelser. 

Jeg har, som dere vet tatt Betakaroten i årevis – og nå er intet unntak. Den står ved tannbørsteholderen slik de blir tatt hver eneste morgen. Dette for å få best effekt når jeg først kommer i solen igjen. Jeg startet å ta Betakaroten Gold før jeg dro til Mexico og tok den hver dag mens jeg var der, og fortsetter nå. Min erfaring er at den hjelper mot soleksem og solbrenthet og gir en raskere brunfarge og en brunfarge som varer lengre. Dere spør ofte hvordan jeg kan være så gyllen året rundt, men det er fordi brunfargen sitter igjen som resultat av å ta Betakaroten Gold som en oppvarming til utlandet. Det er helt sant! Alle spør meg om Betakaroten faktisk fungerer, og ja – DET gjør den!

Anbefaler dere derfor å gå til innkjøp av denne lille krukken allerede nå, slik dere kan begynne å ta den i godt tid før dere skal i solen. Det gir ikke helt samme effekt om dere starter når ferien starter, så begynn en stund før. Fortsett også gjennom ferien, og gjennom sommeren ♥

Ahh – ønsker bort kaldt vært, regn og vinterklær og rett tilbake hit ved bassengkanten ♥

Ønsker dere en deilig fredag – håper dere får en finfin helg! Og pst – Good For Me som står bak Betakaroten Gold har laget en superfin reklamefilm som dere burde sjekke ut her

LOVE

25 Comments

 1. Men du bruker en del selvbruning også, gjør du ikke?

  1. Lene Orvik

   Hei! Nå har jeg ikke brukt selvbruning på kjempelenge! Men jeg bruker BodyBlur, som gir en brunfarge og en “shine” i huden som du bare dusjer av. Helt genial. Blander den med olje så blir det enda freshere. Men det kan bli litt selvbruning fremover ja, da jeg ikke ønsker å ta sol :-) <3 Klem

 2. Hei.
  Kunne du tenke deg å dele hvordan du booket turen?
  Fly, hoteller og pris? Hadde vært fint med litt info der, da dette frister veldig.
  God helg til deg. :)

  1. Lene Orvik

   Hei! Jeg fant flybilletter gjennom finn.no :-) Og hotell booket jeg gjennom booking.com :-) <3 Veldig enkelt, og den beste måten spør du meg! Sjekk litt på TUI eller Apollo, jeg vet de har direktefly til Cancun! :-) Klem!

   1. Takk takk. Var på cruise og Mexico frister til mer enn bare noen timer. :) Ser bare fantastisk ut. :)

   2. Lene Orvik

    Ja det skjønner jeg :-) Så fantastisk!

 3. Jeg så deg på Bolia idag, men ble rett og slett for starstruck til å hilse på, hehe. Dro innom for å se sjenken som du har på kjøkkenet, så var morsomt at du var der! Du er såå skjønn i virkeligheten! Klem :)

  1. Lene Orvik

   Hei Amalie! Nei, så artig!! Haha <3 Søt du er, morsomt at du skulle møte på meg når du var og sjekket sjenken, hehe :-) Tusen takk snille du! Blir det kjøp? Stor klem!

 4. Hvorfor tok du silikon?

  1. Lene Orvik

   Hehe <3 Er så mange år siden, og litt lang å skrive her inne. Har laget innlegg om det før :-) Send meg en mail så skal jeg svare :-) orviklene@gmail.com

 5. Christine

  Nydelig sted! Men litt trist hvordan turismen og korrupsjon holder på å ødelegge:

  http://www.wakingtimes.com/2017/06/21/monsanto-bayer-maneuvering-take-cannabis-industry/

   1. Lene Orvik

    Hehehe jeg så bare Cannabis i lenken jeg :D Haha.

    Ja, uff – jeg leste over det nå. Og det er jo IKKE bra!! :-(

 6. Hei Lene! Jeg har klippet håret litt likt som deg, og så videoen du la ut for en stund siden. Håret blir veldig fint med sånn bred krølltang! Så jeg lurte på om du er fornøyd med din, og da eventuelt hva merke den er? ☺️
  God helg!!

  1. Lene Orvik

   Hei Kari! Åh jeg er så fornøyd med den. Virkelig :-) Det er en Mast Vol 2, anbefales på det sterkeste <3

 7. Hvor er den fine hatten din i fra? <3

  1. Lene Orvik

   Heia! Den er fra H&M <3 99 kroooon!

 8. Hei! Hvor er den lekre bikinien din fra?

  1. Lene Orvik

   Hei! TJ Swim :-)

 9. Hvor er vesken fra? :-)

  1. Lene Orvik

   Zara <3

 10. Hei ! Hvor er den lekre blusen fra ?

 11. Hei Lene!
  Jeg har såå lyst til å ta en tur til Tulum, men så lurer jeg på om du vet noe om klima der nede og når det er best å reise ? :-D jeg har sett at det er mye regn og mye overskyet, kan det stemme ? Spesielt om sommeren

  1. Lene Orvik

   Hei! Ja det er regntid der om sommeren tror jeg, men det kan du sjekke om du googler klima Tulum/Cancun :-) Jeg har ikke helt oversikt dessverre, men tror det beste er å reise på høsten sånn i nærmeste fremtid :-)

 12. Har lest at betakaroten i tablettform ikke er bra. Jeg tok disse i lang tid, men sluttet på dagen da jeg leste at det var gjort forskning på dette produktet, og at man kunne utvikle lungekreft av for høye doser.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *