Oppskrift : Salat med frukt, valnøtter og chevre

God morgen kjære dere ♥ Jeg sitter hjemme med kaffen min og planlegger innlegg fremover til neste uke. Drar jo på tirsdag, og vil gjerne lage litt innhold til dere her selv om jeg går off-line. Må jo være aktivitet her inne! På søndag skal jeg ta masse antrekksbilder med McKenzie OG filme housetour sammen med kamerateam! Så det blir snadder utover uken som jeg håper dere setter pris på ♥ Selv synes jeg det er så gøy!

Jeg har fått latterlig mange spørsmål om salaten jeg laget til Helen og meg på tirsdag, som jeg delte på instastory, så nå må jeg bare dele den! Det skal sies at jeg ikke gjorde meg “flid” med bildene av salaten og ingrediensene fordi jeg ikke hadde mat-innlegg i tankene akkurat da. Men den er så sinnsykt god at jeg bare må dele den likevel.

Dette må du putte i handlekurven din ; Salat/spinat, appelsin, pære, jordbær, granateple, avocado, reddiker, basilikum, valnøttkjerner, honning,  balsamico, rugbrød, spekeskinke. Og for chevre-elskere, chevre – for oss andre : Spekemat og fetaost. (Jeg må snart lært meg å like chevre altså, men jeg klarer ikke den geitesmaken haha!)

Her tar du bare ingredienser litt på feelingen rett og slett. Salaten lagde Kim og Aida til oss jentene forrige lørdag, så jeg har stjelt oppskriften deres, hihi! Eller fått ingrediensene og gjettet meg frem til den.

Start med å steke rugbrød i olje og salt til skivene får skorpe, still de opp inntil hverandre oppå et bakepapir så de får kjølne seg og samtidig beholde sprøheten! Så er det bare å begynne på den kjedelige jobben, nemlig kuttingen … Jeg må få meg en sånn kutter jeg, det selger de sikkert flere steder, der man får ferdige terninger, åh ja takk!

Anyways, rense granateple, kutte opp appelsin, pære, jordbær, avocado og reddiker. I salaten/spinaten blander du inn litt olje, salt og pepper. Fres valnøttkjernene på stekepanna i deilig honning og legg de på et bakepapir så de får “stivne” (dette er så latterlig godt til resten)

Til dere som liker chevre, del denne opp i skiver og stek den på panna i honning, sånn at dere får deilig skorpe rundt.

Så er det bare å blande alle disse fantastiske ingrediensene sammen, adde litt basillikum i, og balsamico. Kan blande i valnøttkjernene eller servere de på siden. Servér brød, chevre, spekeskinke og fetaost ved siden av og litt ekstra Balsamico for de som ønsker det. Og du har TIDENES beste salat! Jeg tuller ikke ♥

I morgen skal jeg lage en vlog til dere, jeg står mellom å vise frem to jeans med forskjellige kombinasjoner av sko og overdeler – eller .. En sminkevlog med deilige produkter jeg kjøpte meg i går, som gir en frisk og fin hverdagsglød. You choose! Hva ønsker du?

Og så MÅ jeg bare slenge med et bilde av meg og verdens skjønneste lille nusk som jeg savner sånn allerede. Bare å holde henne inntil til hun sovner er bare en helt herlig følelse. Å se bestisen min som mamma er også bare overveldende, hun er så fin og flink som mamma. Veldig stolt av begge to ♥

Lille venn i verden ♥ Fått seg sløyfe da. Søøøtest!

17 Comments

 1. Hei :)

  Heldig er du som skal til Tulum:)
  Ønsker en Jeans / antrekks vlog!

 2. Åå, denne salaten må jeg lage, så helt nydelig ut!! Ønsker meg sminkevlog <3

 3. Sminkevlog <3

 4. Sminkevideo!

 5. Sminkevlog (uten spons) :-)

 6. Sminkevlog! <3

 7. Ganske random, men du ber ofte om at vi skal komme med ideer til hva du kan blogge om! Du er så flink til å vise frem antrekk på vlogs, så jeg lurte på om du kanskje kunne lage en vlogs om hva man kan ha på seg i bryllup? Har fulgt bloggen din en stund, og du har vell vært i et parr bryllupp opp igjenom årene, og synes du alltid har så fine/unike antrekk, så kanskje du kunne laget en liten guide? Skal i et bryllup nå til sommeren, og er alltid så vanskelig å vite hva man skal kle seg i!!

  Stor klem<3 Stå på med bloggingen!!

  1. Ups.. skummet gjennom innlegget fort, og i all tilfeldighet spørr du til og med om tips.. hehe

 8. Sminkevlog <3

 9. To jeans med ulike kombinasjoner

  1. leneorvik

   Kommer det også etterhvert <3

 10. Fikk litt sommerfølelse bare av bildene av salaten! DIGG! Og lille bebi da <3
  Sminkevideo hadde vert topp! Sminken begynner å bli tom, så inspirasjon til nyinnkjøp hadde passet veldig bra :-)

  1. leneorvik

   Ja skikkelig sommersalat:-) Bebien er så fiiiiin <3 <3 Elsk!

   Så bra, det kommer video nå :-)

 11. Kan du ikke begynde at lave mange flere mad indlæg? De er så gode og inspirerende! Klem fra Danmark ❤️

  1. leneorvik

   Åh så gøy du synes det Helena :-) Absolutt, lover å komme med mer <3

 12. Sara Katrin

  Jeg vet at Tupperware har mye bra innenfor kutting av grønnsaker. Aner ikke hva det koster da, men gå inn på http://www.tupperware.no og se sjøl.
  Husker jeg brukte en løkkutter av eksen for noen år siden. La bare løken i kutteren, presset den ned i knivene og voila..så var jeg done. Ferdig oppkutta løk, rett i en beholder og tårene spart.

  Vet ikke om tupperware har det enda, men det går an å finne ut av. Kanskje en av leserne dine som bor i Oslo er forhandler og kan skaffe deg en.

  1. leneorvik

   Dritsmart! Skal sjekke det opp :-)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *