Giveaway & hayu-kveld

Annonse 

Jeg elsker jentekvelder, av alle sorter. Tid med jentene er GULL. Uansett hva vi finner på. Ingen kvelder er like- og forrige uke inviterte jeg Malene og Ragnhild hjem til meg på slumbernight, så kos! ♥


Her varmer jeg opp til kvelden før jentene kom, med The Kardashians på skjermen. Er ikke så siden jeg startet å se det faktisk. Følte jeg måtte gi etter jeg også, må jo se hva dette Kardashians “hysteriet” dreier seg om, hehe.

Annet en Keeping Up With The Kardashians, så har hay blant annet dette : The Real Housewives of…Beverly Hills, Orange County, Atlanta, New York, New Jersey etc.., Vanderpump Rules, Life of Kylie etc.

Ragnhild elsker også å lage mat, om ikke mer enn meg – og kom på besøk med utrolig mange deilige ingredienser. Og ut av disse, ble det pokebowl til middag, yummu! Hver sin pysj, masse digg stæsj og serier på hayu til dessert. Perfekt jentekveld spør du meg. Blir naturlig nok en del skravling innimellom også- det kan man ikke unngå når det er girlsnight.

Hallo! Dette var så godt! Salma, ris, bønnespirer, chili, ristede sesamfrø, mango, agurk, avocado, vårløk. Anbefales ♥

Tid med jentene er høyt prioritert, det er også tid for meg selv. Det beste jeg vet når jeg er alene er og dra dyna inn i stuen og se på serier. Jeg har alle app’er mulig – og hayu er en av de. Realitytv, bam!

Pssst – har du hayu fra før? Om ikke så har jeg en kode til én heldig vinner- som gir 6 måneder gratis abonnement, faktisk! Er ikke det digg så vet ikke jeg, altså. Og som om det ikke var nok så har jeg en hel boks med fantastisk giveaways til samme vinner også! Her snakker vi digg stæsj!

Det herlige hayu slumberkitet inneholder : Pysjamas og tøfler fra Cubus, Koreansk Sheetmask og hårband fra skinsecret.no, Brynsgelé og Lipgloss fra NYX, Beautyblender fra Beautyblender, Te fra Black Cat, Krem og parfyme fra Escada, Spa of The World body cream fra The Body Shop, Natural Lip Perfector og minimascara fra Clarins, hayu promokode (6 mnd. gratis prøveperiode), hayu kopp + (annen hayu merch)

For å delta i konkurransen, legger du bare igjen en kommentar og bekrefter at du har registrert deg til 30 dagers gratis prøveperiode hos hayu- og det kan du enkelt gjøre HER (Ps, det er ingen binding)

Viktig å unne seg selv ordentlige kosekvelder i blant, legge bort telefonen, og gjøre andre ting. Serier er min great escape. Da koser jeg meg så fælt ♥

Nå må dere delta i konkurransen da! Masse godbiter til den heldige vinneren!

Nyt kvelden. Her blir det tapas ute etterfulgt av kos hjemme. Idag orker jeg ikke lage mat.. Laget så mye når jeg var hjemme på øya ♥

47 Comments

 1. Jippi, så koselig! Registrert for Hayu´s 30 dagers prøveperiode ;)

 2. Ragnhild

  Hei.
  Vet du om man kan laste ned for å se offline?

  1. Ja!! Man kan laste ned alt innholdet og se hvor som helst

  2. Ragnhild

   Hurra, da blir det registrering og The Real Housewives of Beverly Hills på meg.
   Tusen takk Lene :)

 3. Hei Lene! Lurer på hvordan du gjør det med TVn i stua? Ser du ikke har den på de andre bildene av stua, er den ledningsfri eller hvordan funker det? Er jo en drøm å ha minst mulig ledninger og at tvn tar liten plass..

 4. Cathrine

  Så kult! :D Jeg har registrert meg! Gleder meg til å se! :)

 5. Guro Norman

  Jeg har registrert meg på hayu! Realityshows er min guilty pleasure og jeg kan «drømme» meg bort i flere timer på sofaen med «søppel-tv» på skjermen..ups! Bloggen din er også bare helt super, bildene dine og stilen din er så fin❤️ Ha en fin kveld!

 6. Hei:) for en gøy og hyggelig konkurranse<3 jeg har registrert meg og prøvd ut 30 dager gratis!

 7. Karoline

  Jippi!! Tusen takk for koden ☺️ passer perfekt nå, er høygravid, går hjemme og det blir brått lange dager foran tv’n. Supert å ha litt ny reality å se på ☺️Hadde vært skøy å vunnet ☺️

 8. Oh så fin den till TV är var hittar man sådan tvställning den svarta?
  Och var är era fina pyjamas från

 9. Hei! Har du noengang tenkt til og innrømme neseoperasjonen din? Den er utrolig fint gjort!!

 10. Registrert! Krysser fingrene for vinnerlykke!‍♀️

 11. Nå er det gjort! <3 :)

 12. Har bestilt 30 dagers prøvetid :D

 13. Doneeee

 14. Viktig å unne seg tid med venninner i ny og ne og spesielt en kose kveld er ikke å forakteDen salma bowlen så helt fantastisk ut, om jeg så må si det selv:) Likte at du nevnte at hayu er desserten, er ofte slik kvelden min ender med rich kids of Beverly Hills Ha en fantastisk aften‍♀️

 15. Viktig å unne seg tid med venninner i ny og ne og spesielt en kose kveld er ikke å forakte :) Den salma bowlen så helt fantastisk ut, om jeg så må si det selv:) Likte at du nevnte at hayu er desserten, er ofte slik kvelden min ender med rich kids of Beverly Hills. Ha en fantastisk aften‍! :)

 16. På, det hadde vært så fantastisk å vinne! Jeg er storfan av reality, og jentetid >3 krysser fingrene! Ha en strålende helg :)

 17. Har registrert meg

 18. Jaa, vil veldig gjerne vinne! Har registrert meg :))

 19. Nina H.L

  !! <3 <3 wiiii

 20. Sanne Pedersen

  Jeg har registrert meg :D

 21. Birgitte

  Har registrert meg :)

 22. Heyya jeg har registrert meg på hayu for en gratis 30-dagers prøveperiode! Er fattig student så hadde satt stoooor pris på å vinne:))))))

 23. Wææ! Hva er dette for en TV? Så fin! Hvor er ledningen?

 24. Jaaa, gøy!!

 25. Hei:) for en gøy og hyggelig konkurranse<3 jeg har registrert meg og prøver nå ut 30 dager gratis!

 26. Christine

  Registrert meg med 30 dagers ☺️ Allerede sett flere episoder av Real House Wives og Beverly Hills og Orange County Litt realitydrama passer perfekt for en høygravid som bare går å venter

 27. Yayyy, perfekt med alle serier på ett sted! Registrert meg for prøveperiode nå :)

 28. Da har jeg registrert meg <3 :D

  mvh martine

 29. krysser fingrene!

 30. <3 <3 krysser fingrene!

 31. Jeg har registrert meg <3

 32. Ida-Marie

  Hurra, så gøy!! har registrert meg. Krysser fingrene!

 33. Da har jeg registrert meg :D

 34. Yes!! Perfekt ! Samboeren er bortreist en uke- og fikk nettopp fri tilgang på Real Houseviwes

 35. Åhh sånne jentekvelder er gull verdt!

  Jeg har registrert meg – nå blir det Real Housewifes of Beverly Hills og godis resten av søndagen <3

 36. For en gavepakke Jeg har registert meg hos hayu.com.

 37. ååå GØY!! Registrert meg og klar for lots med serie titting! :-)

 38. Så morro! Gleder meg til reality fremover! Jeg har registrert meg :D

 39. Caroline

  Registrert :D

 40. Heia
  Da har jeg registrert meg :)

 41. Jeg har registrert meg ❤️

 42. Kristine

  Jeg har registrert meg <3

 43. Har registrert meg for en 30 dagers prøveperiode! :-)

 44. Kristine

  Så gøy! Har registrert meg til 30 dagers prøveperiode nå, så da får jeg tatt igjen alle favorittseriene!! Helt supert med små avbrekk etter studier <3

 45. Jeg har registrert meg! :)
  Så kanskje det blir jentekveld på meg og mine venninner også <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *