Hvem er det som egentlig leser denne bloggen?

Mine vakre, trofaste, fine lesere. Takk for at dere gjør jobben min til den mest givende jobben jeg noensinne kunne hatt. Selv om jeg av og til får vondt i magen, og et eller flere slag i trynet når jeg klikker meg inn på kommentarfeltet, lese KG, eller Jodel – så vil jeg bare si til dere som støtter, er ærlige, engasjerte og gode- det er DERE som gjør at jeg fortsetter å oppdatere, dele, motivere og inspirere. Dere er min drivkraft! I et samfunn av stygge ord, usanne rykter og påstander er DERE lysglimtene som gjør at hjertet mitt bobler over av glede og lykke. Takk for at dere bidrar til at jeg synes denne lille bloggen for det meste er en fryd å klikke seg inn på.

Her om dagen sendte venninnen min Ragnhild meg en snap fra bussen hvor hun snikfilmet en jente som LESTE BLOGGEN MIN. Og, ja altså, det glemmer man jo litt av, at det faktisk sitter mennesker og klikker seg inn på min side! Altså- jeg ble så varm om hjertet når jeg så hun jenta som leste. Sånn virkelig! For, for meg er jo dette blitt en slags “rutine” – jeg skriver, og oppdaterer, dere leser og kommenterer. Men. Herlighet – HVEM ER DERE egentlig? Hvem er du som faktisk ønsker å lese om MITT liv?

Vær så snill og del det med meg ♥ Du velger selv hva du vil dele men, jeg ønsker å vite dette ;

– Hvem er du, hvor bor du, hvor gammel er du ,og hva gjør du?
– Og hva er dine topp 3 verdier livet? Hva driver deg?

Vi jenter må holde sammen, backe hverandre, lære hverandre og lære av hverandre. Snakke fint om hverandre og være et godt med-menneske. Man er den man er, og det skal man respektere hverandre for.

Og helt til slutt, har jeg lyst å ta opp en ting, jeg skrev det litt i går også – men det virker ikke som det hjelper.. Bare slik den ballen kan legges død en gang for alle. I det siste har det florert rykter om at jeg har .. Skal vi se ; “Lagt meg under kniven opp til flere ganger” Og siste nytt er at jeg skal ha operert nesen min? Selv ble jeg helt sjokkert når jeg leste det- og skjønner ikke helt hvor det kommer fra. Men når jeg først har blitt bevisst på det så står det jo flere steder! I tillegg når jeg har tatt det opp med jentene, så sier de at det spørsmålet har de fått MANGE ganger, og at flere (ikke mine venninner selvsagt) lurer på det.

Svaret er : Nei. Jeg har IKKE operert nesen min! Nå vet ikke jeg hvor lang tid det tar å “heale” etter en sånn operasjon, men jeg kan tenke meg en 3-4 uker? Når har jeg NOENSINNE vært borte fra sosiale medier eller borte fra folk så lenge? Og hvordan skulle jeg ha klart og snike meg unna at noen oppdaget det? Det blir faktisk for dumt. Jeg har aldri heller tenkt på at jeg burde operere den, så dette er jo bare litt tragikomisk! Burde jeg?!!!

Som Renate venninnen min sier ; Nesen og ørene vokser og forandrer seg hele livet. Så da har vel nesen min forandret seg da? Jeg tenker at i noen faser av livet så er man rundere i ansiktet, og får da en mer fyldig nese (?) og andre ganger kan man være smalere i ansiktet, og får en smalere nese. Ikke vet jeg, jeg er ingen nese-ekspert – men folkens, en ting vet jeg ; og det er at den IKKE er operert. Har det blitt sånn at det antas at ALLE opererer seg fordi noen gjør det?

Hehe – jeg måtte bare få det ut. Uansett, jeg GLEDER meg til å sette meg ned meg en deilig kopp kokos-kaffe å lese om DERE for en gangs-skyld! Dere er ; FANTASTISKE! Og det er takket være dere at denne bloggen eksisterer. Så : jeg er dere evig takknemlig!

117 Comments

 1. Hei.

  Jeg er 29 år og jobber som lege. Har lest bloggen din litt til og fra helt siden du startet :) Er som oftest innom et par ganger i løpet av en uke.
  For min del er reiseguidene dine de beste. Bestiller alltid restauranter som du har anbefalt, med stor suksess!!! Fortsett med reiseguides!!

 2. -Jeg er 32 år, bor i Oslo. Jeg begynte å lese bloggen din etter jeg flyttet i Oslo. Det er en god måte for meg å trene norsk og jeg elsker stilen din!
  -Jeg drives av kjærlighet, ærlighet og omtenksomhet.

 3. 29 år og nettop blitt student, det som driver meg er å hjelpe andre, spesielt unge mennesker, slik at de kan vokse opp og ha det godt med seg selv, sånn innenifra!
  Slik jeg har jobbet med selv i mange år, skulle ønske jeg lærte det i en tidligere alder, så det er et budskapet jeg vil spre med mange, derfor er jeg tilbake på skolebenken.
  Så jeg pakket sekken som 29 år, flyttet til Oslo og begynte på en bachelor. Aldri for sent å studere eller?
  Verdier: God mot andre, også fremmede. Gavmild, trofast og ærlig <3

  Digger deg og ditt gode humør btw!

 4. Jeg er 23 år gammel og bor i Krakow for å studere tannlege. Snart ferdig jippi! Så ja…følger egentlig mest med på snapchat og insta. Elsker å følge med på interiør, oppussing og alt det der! Elsker leiligheten din <3

 5. 29 år, bor 20 min utenfor Oslo og jobber som digital designer. Akkurat startet å lese bloggen din etter å ha fulgt deg på Instagram en god stund. Synes du er så positiv, også elsker jeg interiør- og klesstilen din! Det som driver meg i livet er en jobb jeg elsker, familien min og reise!

 6. Jeg er 25, bor i Kristiansand med samboer, jobber 50% med teknisk support av fiber og studerer grafisk design på fulltid. Jeg har lest bloggen din siden du bodde i Ålesund å jobbet på Bikbok der. Klarer ikke å sette fingeren på en ting som gjør at jeg fortsetter å klikke meg inn her nesten daglig, for du har så mange gode kvaliteter Lene! Du virker tvers i gjennom som et godt menneske som ønsker andre det beste. Du inspirerer i klesveien, på interiørfronten, med reisetips og kloke ord :-) Det som driver meg er relasjoner, å ha gode folk i rundt meg som jeg vet ønsker bra ting for meg å at vi løfter hverandre til det bedre! Jeg er også opptatt av å ha en aktiv livsstil å er glad i å trene å gå på fjellet/stå på ski. Generelt være i naturen. Jeg driver med hest et par ganger i uka, har katt og ja.. elsker dyr og er opptatt av dyrevelferd. Jeg elsker også å reise å se nye steder, å skulle helst ha reist annen hver måned om lommeboka lot meg.

  God helg til deg <3

 7. Jeg er 24 år, studerer juss i Tromsø og jobber i politiet og har lest bloggen din siden starten i bikbok. Jeg drives av karriere, kvinner i toppen og meditasjon og ro i livet. Masse deilig inspirasjon fra deg Lene! Keep up the good work!

 8. Jeg er 32 år, bor på nordmøre og jobber i voksenopplæringa. Mine viktigste verdier er solidaritet, åpenhet og engasjement! Har lest bloggen din helt fra du bodde i Ålesund, og liker veldig godt innholdet i bloggen din nå for tiden. Spennende å lese både om interiør, og å se innkjøpsvideoer. Ha ei fin helg!:)

 9. Jeg heter Lene jeg å ;) er 22 år gammel, blir 23 snart. Jeg bor i Trondheim og jeg er utdannet helsefagarbeider.
  Jeg jobber nå, og skal studere senere. Driver å flytter med samboeren min så styrer med det. :) og da er det veldig fint med inspirasjon innen interiør. nå skal det jo sies at jeg har fulgt bloggen din i flere år, digger alt du har å by på hær inne jeg :) klem!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *