Høstens & vinterens favoritt looks

lGod tirsdag ♥ Våknet tidlig, og det eneste jeg ville starte dagen med var rett og slett et varmt bad! Så da gjorde jeg det. Det aller første badet i denne leilighet. Med duftlys og julemusikk. Det var godt for kropp og sjel. Igår kjøpte jeg juletre! Det er så fint, og ta halve stuen min! Hehe.. Ikke så ille, jeg elsker det! Renate var her igår, vi satte opp treet, laget lasagne, bakte pepperkaker og  pyntet de. Sistnevnte er tydeligvis ikke min sterkeste side, dere skulle sett første “batchen” jeg pyntet….. Tok seg litt opp da, hehe. Mange av dere har sikkert sett det på snapchat. Litt håpløs jeg på sånt! Men de smakte godt da!

Nå har jeg gått gjennom alle bildene jeg og McKenz har tatt gjennom høsten og vinteren- og føler for å dele de med dere. Det er så mange forskjellige location, og antrekk- så kanskje det kan være til inspirasjon på en solrik (men iskald) tirsdag ♥ Her er mine favoritter ;

Savner litt høsten når jeg ser disse bildene! Men elsker jo vinteren også og alt den har å by på ♥ Har du en favoritt av disse? Jeg tror mitt favoritt antrekk må være det med den karamell fargede boblejakken og Gucci beltet i midjen!

Nyt denne fine dagen!

28 Comments

 1. ELSK på den fine kåpen Hvor er den fra?

  1. leneorvik

   Hvilken ? :D Hehe :-*

 2. Så fine bilder!

  Når kommer svar på spørsmålsrunden? :) Har ventet på den lenge nå.. Du skrev jo at du skulle prøve å svare samme dag, men nå har det snart gått en måned! Synes kanskje det blir litt useriøst, men håper du svarer snart :)

  1. leneorvik

   Takk! Ja, jeg vet det. Det kommer <3 Sorryyyyy :-*

 3. Hvor er den sorte bh fra? :)

  1. leneorvik

   Gooseberry Intimates :-)

 4. Fine bilder, men går du aldri uten sminke?

  1. leneorvik

   Hehe SELVSAGT gjør jeg det :D Det er jo det beste jeg vet. Men når jeg tar antrekksbilder og pynter meg, er det ganske naturlig for meg å ha sminke :-)

 5. Elsker innlegg som dette, kjempe inspirerende Lene!
  Lurer på hvor buksen din på bildet nr 4 og 6 er fra? elsker den!! Og jakken på bilde nr 8?
  Klem:)

 6. For noen flotte antrekk. Elsker stilen. Min favoritt er den med alt sort utenfor kaffebrenneriet. Så lekkert Ha en fortsatt fin dag vakreste Lene.

 7. Mine to favoritter er desidert de to med skinnjakke og skinnbukse! <3 Du ser SÅ bra ut!

  1. leneorvik

   Tusen taaaakk ;-)

 8. Elsker alt som inneholder den svarte nettingtoppen! Er på jakt etter en sånn selv. Hvor fant du din? :)

  1. leneorvik

   Den er er fra Bershka :-) <3 Klem

 9. Hvor er den bige kåpen fra på nest siste bildet fra?
  Hvor har du kjøpt den sorte blonde BHen? <3

  1. leneorvik

   Den er fra HM :-) Og bhen fra Gooseberry Intimates :-)

 10. Hvor er den svarte kåpen med (fuske)pels nederst på ermene fra? Råstilig! Tror favoritt-antrekkene mine må bli det, samt det øverste. Du har så fin stil! :)

  1. leneorvik

   Hei! Tusen takk snille! Den er fra Zara, i butikk nå <3

 11. Hvilken str har du i Gucci beltet`(logoen), er det large?

  1. leneorvik

   Hei! Ja, det tror jeg må være det største ja :-)

 12. Den pelsjakken, siste bildet. Hvor er den ifra og hva ligger den prismessig ?

  1. leneorvik

   Den er fra Sand, rundt 5000,- :-) Klem

 13. Mathilde

  Kan du lage en video av hvordan du styler håret ditt og produkter?

  1. leneorvik

   Det finner du på youtube kanalen min <3 <3 Klem

 14. Hei,
  Liker veldig godt leo faux fur`en din (om man kan kalle den det), du har ikke den med på noen av bildene over, lurer bare på hvor du har kjøpt den fra og hva den ligger på i pris?
  Og hvilken str har du i den svarte Zara kåpen, med “dusker” nederst på armene?

  Du er stilig Lene! :)

  1. leneorvik

   Hei, Leo’n er fra Stand :-) Jeg har den minste i den jakken <3 Tusen takk :-*

 15. Hei! Hvor er de innmari kule runde brillene dine fra? som du har på bilde nr 13 bl.a

  1. leneorvik

   Hei! Det er briller fra Balmain kolleksjonen, selges hos Specsavers! :-)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *