Satur-YAY!


GOD MORGEN dere!

Har dere det fint? Endelig helg! I går var jeg hjemme og koste meg i leiligheten, sovnet tidlig og det resulterte i at jeg våknet klokken 08 idag. Frisk og opplagt! I går brukte jeg kvelden til å pakke ut enda litt til, både møbler og kasser. Lagde meg taco og gjorde en ny vri (siden stekeovnen min ikke er koblet til enda) tacoshell varmet på panna, OH MY GOD! Det er den sykeste tacoen jeg har smakt, hehehe. Kan være noe med at alt jeg lager her hjemme i leiligheten er ekstra godt og – rart det der! Men så heldig for meg, hihi!

Nå er klokken 10 og om 1,5 time allerede kommer fantastiske makeup-Tale for å legge Halloween-sminke. Og antrekket er IKKE i boks, så jeg må løpe ut for å finne det NÅ! Kan ikke gå ut etter hun har sminket meg for å si det sånn, så da blir det hjemme-lørdag på meg! Gleder meg til å vise dere hva jeg skal være! Skal dere feire?

Bukse Filippa K – Tøfler Sheperds – Genser H&M / bilder av McKenzie

Lørdagsklem herfra!

27 Comments

 1. Nyter å klikke meg innom bloggen din, stor glede i hverdagen! Nyt lørdagen gode deg :)

  1. leneorvik

   ÅÅh herlig!! TAKK <3

 2. Finnes genseren på nett? Har leita men finner den ikke :(

  1. leneorvik

   Samme her, fant den ikke.. Lette både på trend og vanlig.. :-(

 3. Har du link til genseren? Sååå fin!!

  1. leneorvik

   Lette nå men fant ikke :-( Kanskje de er utsolgt på nett da :-(

 4. Syntes du ser så bra ut om dagen Lene. Så fint at du er på plass i leiligheten. Gleder meg til å se hvordan det blir. Hvor kjøper du duft lys i fra? Jeg har fått helt dilla på gode duftlys den siste tiden. Ikke noe Halloween feiring på meg i dag, men skal ut å spise med kjæresten min. Kos deg masse i kveld og fortsatt god helg vakre deg.

  1. leneorvik

   Tusen takk Tonje :-) <3 Gleder meg til å vise dere!! Jeg har kjøpt noen fra en butikk på Eger som jeg ikke kommer på hva heter, de er så deilige. Merket heter Diptyque :-)

 5. Den grønne BHen du hadde på deg på snap, er den mulig å få tak i noe sted? Lekker!!

  1. leneorvik

   Hei! Takk :-) Lekker undertøy digger viii! Det er VS for en stund siden :-*

   1. Ahaa, hadde det litt på følelsen at det var derfra takk for svar!

 6. Du er så ekstremt fin på håret for tiden!! Håper du får en fin kveld, heldig som får feire. Er jo så gøy å kle seg ut :)

  1. leneorvik

   Tusen takk Martine! Jeg er så fornøyd med det korte! :-) Elsker å kle meg ut! <3 God uke!

 7. Nei Halloween er oppskrytt. Du stråler om dagen. Vet ikke hva det er med deg men noe er det☺️☺️☺️☺️ God helg!

  1. leneorvik

   Hehe :-) <3

   Åh tusen takk. Så snilt av deg! God uke!

 8. Heisanhvor er den lekre kaffemaskinen din fra?

  1. leneorvik

   Hei! Det er Nespresso :-* :-* En ny en! Helt rå!

 9. Så utrolig fin du er Lene, du gløder! Er så glad på dine vegner at du endelig har kommet deg inn i leiligheten din. Gleder meg sååå til å se hvordan det blir. Du er rååådyktig på interiør! Elsker også bildene McKenzie tar av deg – hun er så flink!

  1. leneorvik

   Tusen takk Siri!! Det er kos og høre ;-) Jeg koser meg sånn her altså, åååh <3 Takktakk! McKenzie er rå!! :-) <3 Stor klem

 10. Birgitte

  Åååh – hvor er disse råå taklampene fra?

  1. leneorvik

   Interiørbutikken! <3 Gubi :-)

 11. Du får det så fint Lene! Du er skikkelig driftig til å orne opp altså. Vi er btw. nesten naboer, hihi. Hvor skaffer du håndtverkerne dine? Skal slipe 100 m2 med gulv, gruer meg :-/

  1. leneorvik

   Hei! Tusen takk! Åh så hyggelig da! 100m2 ja, hehe.. Jaa, men tenk så bra det blir når det er ferdig! Jeg har fått de anbefalt fra venner :-) Superflinke!

 12. Hei fine Lene! Hvor er de kule brillene fra?

  Klem <33

  1. leneorvik

   Hei, de er fra hm <3 :-) Klemmer

 13. Jeanette

  Hva gjør du med håret får å få så mye volum?

 14. Hej Lene! Så bra blogg du har! Kanske konstig fråga men var är kaffekoppen ifrån? Har letat efter sånna vanliga vita men hittar inga

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *