95 % ferdig

MANDAG hei! Så gøy at dere likte vlogen min fra i går, det setter jeg veldig stor pris på ♥ Og så liker jeg at det er mer engasjement her inne om dagen – det gir meg så mye! Idag er en spennende dag, flyttebilen kom klokken 08 og nå har vi fordelt alt der det skal være. Det meste er satt i boder enda, og det mest nødvendige er satt inn i leiligheten. Leiligheten er jo ikke helt ferdig enda, så jeg vil ikke dra inn alt mulig rask før jeg har steder å oppbevare det. MEN! I natt er min første natt imitt nye krypinn, åh det føles så godt! Jeg kan nesten ikke vente med og komme meg hjem i kveld. Dere vet den deilige følelsen av å pakke litt ut, sette litt på plass, dille og dalle. Og så første natten a, yey!

Noen ting må ventes på fortsatt- men jeg synes litt av kosen og sjarmen faktisk er å bo er når ting ikke er helt på plass jeg. Sengen kommer ikke før om 3 uker, det mangler dører, vasker til begge badene, dusjdør og glassvegg samt et stort speil som skal opp på kjøkkenet. Garderobe har jeg ikke fått bestilt enda – men det kommer jo på plass etterhvert. Ikke har jeg et eneste møbel heller, men jeg har madrass! Kjøkken har jeg, varmtvann, badekar, jadda – dette blir skikkelig KOS fremover. Så kan jeg glede meg over hver gang noe kommer på plass.

Igår var jeg og Renate i leiligheten og ryddet ut alt skrot, samt vasket ned. Det er varme på og det lukter så friskt og godt, og NYTT! Så spiste vi pizza på gulvet, hehe.. I kveld tror jeg at jeg skal lage mitt første hjemmelagede måltid hjemme, til tross for at det mangler både benkeplate,og vask samt noen fronter til kjøkkenet. Men det kommer imorgen allerede!

Senere idag skal jeg på Ikea, for å kjøpe inn litt nødvendigheter. Renate foreslo å kjøpe sakkosekker i stuen til sofaen kommer og pappa foreslo klappstoler (eller campingstoler som han så fint sa, hehe søøt) – så det skal jeg gjøre! Gud- jeg er så glad at dere aner ikke. Endelig! Og den følelsen jeg har når jeg er der, jeg bare elsker leiligheten, atmosfæren, beliggenheten, nabolaget. Kriblinger i magen altså. I dag er det lov å være litt stolt.

Dere skal selvsagt få se mer etterhvert! Når ting blir klart, men i mellomtiden ei litta sniktitt!

Nå så rommet litt kort ut, hehe – det er ikke det altså. Her ser dere litt av kjøkkenøya samt spiseplassen, kjøkkenet blir liksom “the social room.” Hvor jeg kan lage mat mens gjestene sitter og koser seg, sosialt og koselig. Lamper og lys har jeg fått og kakkelovnen er klar også ♥ Listene skal bli like lyse som gulvet etterhvert! Gleder meg så til møblene kommer, men i mens skal jeg kose meg med det jeg har! Jeg gleder meg liksom allerede til å vaske klær her jeg, hehe! Smågleder i hverdagen.

Stor klem fra en glad jente!

42 Comments

 1. Er veggene litt grønne? Eller er det bare lyset? Kult i såfall. Digger at du kjører din egen stil og ikke alle andres…som mange gjør! Bor i hus selv, men fikk nesten lyst på leilighet igjen nå…med stukkatur og det hele. Nydelig! Gratulerer!!

  1. leneorvik

   Hei, det er bare filteret som er brukt på bildet som har litt blått i seg :-) De er helt hvite! Hehe jaaa gøy og gjøre noe annet! Stoor klem :-)

 2. Ragnhild

  Lekkert Lene. Det blir så fint. :) Blir gøy å se resten.
  Kos deg med innflytting. :)

  1. leneorvik

   Tusen takk altså, dere er så gode alle sammen! <3

 3. For en følelse! Vær stolt av deg selv nå, du har virkelig stått på som byggeleder her! Lykke til med først natt :)

  1. leneorvik

   ÅÅ <3 TAKK!! :-) Er så gøy!!

 4. Ååå!! Dette kommer til å bli sååå bra <3 <3 Gleder meg så latterlig mye på dine vegne. Skulle nesten trodd jeg skulle bo der selv, hah!! Det er sååå gøy å titte innom her for tiden. Så inspirerende! Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. leneorvik

   Hehehe du er søt da! <3 Herlig du synes det, takk for fin tilbakemelding :-)

 5. All grunn til å glede seg og være stolt :)
  Gleder meg til å se resten ;)

  1. leneorvik

   Takk Marie :-)

 6. Hei Lene, hvordan gikk det med madrass-søket? Jeg leter etter akkurat samme madrass som du skrev om tidligere, men er så usikker på de futon madrassene på StyleHouse… Hva endte du opp med?

  1. leneorvik

   Hei Marita, du det gikk strålende! Etter tips fra dere så bestilte jeg Futon fra Stylehouse, jeg ville ha den mykeste-så det ble denne i natur. https://stylehouse.no/no/futon-madrasser/15-farget-double-latex-futon.html

   Klem!

 7. Nydelig, Lene! Elsker det sålangt :)

  1. leneorvik

   TAKK Ina <3

 8. Elisabeth L

  Gleder meg sånn til å se resultatet:) må bare si for en artig video i forrige innlegg, håper virkelig det kommer flere! du har den evnen til å få folk glade bare å se på deg<3 hvor er forresten den svarte genseren du hadde på deg under den "leopard" pelsjakka fra?

  1. leneorvik

   Hei! Åh så herlig tilbakemelding, tusen takk! Var så gøy å lage den også :-) Koselig at du synes det, takk! Den er fra HM trend :-)

 9. Hei, hvor er den lille lampen over kjøkken fra?

  1. leneorvik

   Interiørbutikken, det er Gubi :-)

 10. Benedicte

  Hei Lene,

  Ser du har fått flott marmor benk/bord på plass, har du tips til hvor/hvem man bør bestille det gjennom for å få en god pris?

  1. leneorvik

   Hei! Jeg har bestilt via Drømmekjøkken :-) Stor klem!

 11. Kjempefin leilighet. Fantastisk gulv. Og fint og lyst.

  Gleder meg til å se smijernsveggen. Hvor har du bestilt denne?

  Vis mer bilder da, og kos deg!!!!

  1. leneorvik

   Hei, tusen takk – veldig fornøyd! <3 Den er bestilt, men leveringen tar litt tid. Fra Elvebyen Eiendom :-) Er ikke så mye å vise enda, men når ting er oppe og går skal dere selvsagt få se mer! Klem

   1. Ingunn

    Takk for svar. Har bestilt smijern til leilighet i Krydderhagen som er ferdig om ett år. Tok tilvalg på gulv, maling og smijernsdør etter inspirasjon fra deg.

    Se lekker leilighet på YouTube «Bygdøy alle 45». Den tror jeg du vil like Lene!!! Klem

 12. Gratulerer med første natt i din nye leilighet!
  Gleder meg til å se mer! :-D

  1. leneorvik

   Hihi tusen takk! Sov godt gjorde jeg også :-) Gleder meg til å vise mer! Klem

 13. Åh for et nydelig utgangspunkt! Blir spenennde å følge videre hvordan du innreder den. Jeg har også en leilighet med kakelovn, det er så koselig og fint:)

  1. leneorvik

   Tusen takk Susanna! Dette blir bra til slutt :-) Kakkelovn er helt nydelig :-) Klemmer

 14. Marianne

  Så utrolig fint !! Gleder meg til å se møblene!
  Kan du sende link til hvor du har kjøpt den flos lampen ? <3

  1. leneorvik

   Hei, takk! Den er kjøpt hos Interiørbutikken : https://interior-butikken.no/

   Den er latterlig kul! :D <3

 15. Christina

  Hei :)

  Jeg og samboeren har kjøpt hus, og skal snart flytte inn, i tillegg har vi 8 års dag i dag, og i den anledning ville jeg gi oss noe fint som et minne.
  Den nøkkelringen fra LV som du har kjøpt er perfekt, ‘en jeg lurte på hva prisen på noe slikt ligger på? :)

  1. leneorvik

   Heihei! Å så hyggelig :-) 1950,- <3 Klem

   1. Christina

    Talk for svar! :)
    Det er liksom en fin ting som symboliserer hele greien med eget hus sammen, så det var virkelig en god idé, takk! Gleder meg til mer oppussings- og interiørposter. Trenger inspirasjon! Hehe :) god helg

   2. leneorvik

    Koselig <3 <3 Og enig med deg! Det kommer :-* Klem til deg!

 16. Hvilken app bruker du til å redigere bildene dine om dagen? SÅ fine bilder <3

 17. Hei

  Herlig leilighet, elsker benkeplatene så takker for inspirasjon!

  Er det ikke mye trinnlyd i de gml leilighetene?

 18. wow! Det blir sabla fint!
  Kan jeg spørre hvor du bestilte kakkelovnen din fra?

  1. leneorvik

   Takk! Gabrielsen Kakkelovner :-) Superelsk!

   1. Shecity

    Den ovnen er helt smashing!

 19. For er et hjem <3

  Jeg må bare spørre, hvor har du kjøpt den fine lysekronen?? Dååån <3 :-)))

  1. leneorvik

   Hei, tusen takk! Den er fra Flos / Interiorbutikken i Tønsberg :-)

   1. Helene

    Takk Lykke til videre med leligheten

 20. Hva heter fargen på veggene? :)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *