Oppskrift : Grønn salat


Jeg ELSKER denne salaten

Salatblad
Kylling
Mini sylteagurk
Oliven
Jalapenos
Løk
Fetaost
Salt & Pepper

Så enkel – og så god! Masse forskjellige deilige smaker ♥ Jeg pleier alltid å bestille denne type salat hos BIT og synes det er helt himmelsk – men nå har jeg også begynt å lage den hjemme. God lunsj /kvelds ♥

16 Comments

 1. Litt utenfor tema men kor har du kjøpt iPhone dekselet ditt?❤

  1. leneorvik

   LV :D <3

 2. Hei Lene! Jeg har et spørsmål jeg hååper du vil ta deg tid til å svare på: jeg og kjæresten har vært sammen i ca 4 mnd, og ingen av oss har hatt bursdag på de 4 mnd, og han har ikke bursdag før februar. Så jeg lurer på om du har noen gode tips til gaver å kjøpe til kjæresten utenom jul eller bursdagsgave? Har så inderlig lyst til å kjøpe noe til han, for å vise hvor glad jeg er i han, men er så usikker på hva… trenger ikke være noe stort, men en liten oppmerksomhet. Tusen takk på forhånd!:-)

  1. leneorvik

   Hei! :-) Så koselig da! Det spørs jo helt hvilken type han er :-) Du kjenner han jo best. For noen holder det bare med et søtt kort og en hjemmelaget middag :D At man gjør noe søtt som krever litt ekstra kjærlighet er ofte det som faller best i smak. Bare det lille ekstra, middag med vin, frokost på sengen, kinodate? Eller billetter til noe du VET han digger? <3 Lykke til ;-)

 3. Benedicte

  Mmmm. Det enkle er ofte det beste! :D men hallooo, er jeg den eneste som dør av latter av de mini-sylteagurkene? Spesielt den ene såg jo veldig…Ehme… kunstnerisk ut! Hahaha

  Love<3

  1. leneorvik

   Hahaha – ja de er noe for seg sjææl de sylteagurkene, hehehehehehe…. :D :D

 4. Hei Litt utenom tema, men hvilke farger tenker du å male veggen på stue/kjøkken med?

  1. leneorvik

   Hei! Jeg skal ha klassisk hvit :-)

 5. Tenkte å tipse deg om butikken “Røtter” på Frogner, hvor du kan få tak i acaipure som er fryst. 80 kroner for 4 plater på 100 gram! Bare å knekke opp og hive en halv eller en hel plate i blenderen sammen med andre ingredienser så har man sin egen smoothiebowl! Og de har også masse annet digg som du kan bruke som topping :) Jeg har sett på snap at du er mye på The Juicery, og jeg elsker smoothie bowlsene der, men det blir litt dyrt i lengden. Ble veldig glad da jeg fant denne butikken etter masse googling etter acai :P haha :P Ha en herlig lørdag <3

  1. leneorvik

   Hei Anne! OO!! Amazing! Tusen takk for tips, da skal jeg sjekke ut dette! Genialt da. Og ja, jeg elsker Juicery! Men supert med en litt billigere variant og :-) <3

 6. Blir såååå glad om du svarer på detta; hvor er leopardtoppen du har på deg på snapchat fra? Har lett etter en sånn en så lenge!

  1. leneorvik

   Den er så fin! Fra Ganni :-)

 7. Hvor er leopardsingletten i snappen din fra??

  1. leneorvik

   Ganni <3

 8. Charlotte

  Hei!
  Har du forslag til et sted her i Oslo jeg kan sette på vipper?
  Er ikke så veldig fornøyd med akkurat der jeg setter på, så tenker å bytte sted!
  Er student, så kan tenke meg å betale 700-800 for påfyll, og nytt sett rundt 1200- 1300 : )

  Kan jeg spørre om du har kun lengde, eller mix av volum og lengde og hvilken lenge bruker du?

  1. leneorvik

   Hei! Gå til Sonia, på Skinworks By Hendrix :-) Tror hun hadde noe tilbud på 990,- og hun er HELT RÅ!!! <3 Hun vet hva jeg har,så bare spør henne :-) Skinworks.no :-)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *