Vlog : 10 Minutes Glow


ANNONSE

Du føler deg litt ekstra sliten, kanskje du har sovet lite eller jobbet mye, kanskje har du uken din og føler deg litt annerledes i huden.. Eller kanskje du rett og slett skal på noe gøy og vil føle deg litt ekstra fresh? Og få en liten touch av litt ekstra glød? Ja – da skal jeg nemlig introdusere dere for mitt favorittprodukt om dagen! Altså ELSK. 10 MINUTES GLOW MASK. Åh – er lite drypp med hudpleie og luksus i hverdagen, og det gjør en stor forskjell! Det føles så bra. Denne har jeg brukt hver helg når jeg skal noe gøy på kvelden, eller når jeg er litt underernært på søvn og føler meg sliten i ansiktet. Så deilig når man har dusjet, føler seg ren og fresh og avslutter 10 minutter med denne, etterfulgt av rens og en deilig fuktighetskrem. Den følelsen. Den elsker jeg ♥ Jeg brukte masken i går før jeg skulle i bursdag, og i dag har jeg brukt en annen  – som jeg skal fortelle dere om en annen dag (dere så den kanskje på snap)

♥ I tillegg til 10 minutes glow mask – følte jeg denne helgen for litt ekstra farge i ansiktet. Nå etter sommeren forsvinner jo den naturlige brunfargen dessverre litt etter litt. Men da er det godt og få en ekstra boost innimellom. Og som sagt – for å føle seg litt ekstra fresh. TAN DROPS oljen brukte jeg på kroppen i sommer, blandet med solkrem, men nå bruker jeg den til ansiktet – blandet med fuktighetskrem. To dråper er nok, så oljen holder lenge! (Husk å vaske hendene etterpå) ♥

En liten “jeg gjør meg klar til bursdag” video. Hvor jeg først viser dere med masken, etterfulgt av sminken og hele looken til slutt. Enjoy!

Slik påfører du masken :
Rens ansiktet først, smør den utover enten med fingrene eller med kost. Dette må gjøres raskt da den stivner fort. Dekk hele ansiktet, og vent i 10 minutter til den har tørket. Deretter drar du den av. Rens ansiktet igjen og avslutt med ansiktskrem. Evt ansiktskrem med tan drops om du ønsker litt ekstra glød.

• Ved å bruke rabattkode “LeneGlow” får dere 100,- i avslag (masken koster da 459,- totalt og varer til ganske mange runder med maske – så det er den verdt) Masken finner du her.

• Om dere i tillegg til masken, ønsker tan drops kan dere bruke kode “LeneTanGlow” og dere vil få begge produktene til 999,- (299,- i rabatt til sammen om dere kjøper begge) Kodene virker fra idag – 15 oktober. Oljen finner du her.

Nyt søndagen!

28 Comments

 1. Fin video! Kanskje du kan skrive hvilke sminkeprodukter du bruker også? :) Har du forresten tatt noe i leppene?

 2. Kan du lage “en dag med Lene” video igjen ?:)

 3. hvilken sminkeprodukter og spesielt øyeskygge brukte du her? :)

 4. fleeer videoer<33

 5. Hvilken fondation bruker du, Lene!
  Vanvittig fin glød :)

 6. Så kjempe deilig ut :) Hvilke øyeskygge bruker du her? Ha en fortsatt fin søndag :)

  1. leneorvik

   En burgunder en fra NYX <3

 7. Har du gjort noe nytt med brynene? De var fantastisk fine!!

  1. leneorvik

   YES! Gjorde microblading forrige uke. Er såååå fornøyd!! <3 Wowbrow på Torshov!

   1. Carina C

    Hei Lene
    Jeg synes også brynene dine ser skikkelig fine ut, og tenker på å ta microblading selv. Jeg bare lurte på om du tok vanlig microblading eller med skyggelegging i tillegg?

 8. Hvilken foundation, øyenskygge og leppestift brukte du her? :)

  1. leneorvik

   Øyenskygge i burgunder fra NYX, Velvet Teddy fra Mac, og en foundation fra Makeup mekka :-)

 9. Hei! Ved bruk av iPhone ser bloggen din litt rar ut for mellom headeren og det første innlegget er det et felt med uforståelig skrift.

  1. leneorvik

   Hei! Ja, det har vi fikset opp i nå, takk for at du sier i fra :-)

 10. Har du tatt Restylane? :). Synes det i hvertfall var fint og diskré mengde. Hvor får du det gjort ?

  1. leneorvik

   Hei, det er lenge siden nå.. I november i fjor :-) Tok bare pittelitt :-) Eger Skin Clinic og Julie <3

 11. Nydelig som alltid :)
  Du ser fantastisk ut også uten sminke ;)

 12. Hei Lene
  Lurte på om jeg kunne komme med et spørsmål! Følger alltid reisetipsene dine på bloggen, og nå skal jeg snart ut på tur igjen. Denne gangen til Dubai! Av restauranter tenker jeg å booke Coya, Nobu, Buddah bar og Eauzone. Er det noen andre du heller ville byttet ut av de fire? Mot Evt hvilken? Håper du kan hjelpe! Klem

 13. Foretrekker du mineralfoundation (løst pudder) eller flytende foundation?:)

  1. leneorvik

   Flytende :-)

 14. Har sett på de gamle episodene av Petter elsker Mari . Det første jeg la merke til var at du har begynt med botox siden den gang. Ser bra ut !!! :-)

  1. leneorvik

   Unnskyld? Aldri tatt en botox sprøyte i mitt liv!

 15. Ann-Christin

  Hvor har du kjøpt morgenkåpen fra Missoni? Har lett, men finner den ikke .. hvordan er den i størrelsen? Kan jeg høre hvilken du har?

  1. leneorvik

   Hei, på Illums Bolighus! Tror jeg har s :-)

 16. Åh, hvor er morgenkåpen din fra? Så fin

  1. leneorvik

   Missoni <3 Takk!

 17. Fler videoer!!’

  1. leneorvik

   Hehe så koselig :-)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *