BeA!part

Annonse

God morgen, i skrivende stund befinner jeg meg i sengen – mitt favorittsted i hele leiligheten her på Frogner House. Jeg ELSKER å oppholde meg her. Morgen som kveld. Det er mitt ultimate slappe-av-sted, i tillegg til at jeg sover som et barn. Hotellseng med magiske puter og dyner er jo noe av det beste vi vet om, sant? Deilig! Her om dagen var det skikkelig høst-feeling ute, så jeg lagde meg suppe, tok den med i sengen, tente stearinlys på nattbordet og så på GOT! Herlighet som jeg koste meg – fineste kvelden på lenge. Jeg gleder meg som et barn til den nye leiligheten, men om jeg skal være helt ærlig med dere, så har jeg allere begynt å grue meg til å flytte ut herfra.

Rart jeg liker meg her, eller? ♥

Derfor vil jeg gi Frogner House min varmeste anbefaling rett fra hjertet. Skal dere til Oslo på jobb, kjæreste tur, venninne tur eller lignende – book dere inn her. Jeg lover at dere kommer til å få en fantastisk helg her. Leiligheten jeg bor i ligger i Huitfeldts Gate, i Vika. Midt i smørøyet. 5 minutter å gå til Aker B, 15 minutter til Karl J, 5 minutter til Frogner og ca 20 minutter til Bogstadveien. Alt av trikker og busser finner man på Solli, og man har alt  man trenger av butikker, coffee shops og restauranter i umiddelbar nærhet. I tillegg får dere eget soverom, eller flere, balkong, eget kjøkken, bad med vaskemaskin – det føles nesten som hjemme ♥ Home When You´re Not er slagordet deres – og det synes jeg passer så fint.

Frogner House har nettopp lansert et nytt konsept som de kaller Be!Apart. Her kan dere bli medlem, og fordelene ved det er :

– dere får 15 % på standardpriser på Frognerhouse.no
– fleksibel kansellering, helt frem til kl 18 på ankomstdagen
– tilgang til kommende medlemstilbud og kampanjer

Bli medlem av Be!Apart her.

Fine leiligheten ♥

Ved 15 %, kan man spare penger og heller bruke pengene sine på den fantastiske byen vår! Og her er mine tips til en fin dag i Oslo ♥

– ta deg en kaffe på sengen når du våkner, og rusle deg en tur til Niels Juels Gate og til Juicery. Bestill deg en deilig Acai Bowl med mandelsmør på toppen.

– videre går du til Nationaltheateret og tar t-banen opp til Vettakollen, og gå turen der i deilig skog og mark

– senere på dagen, anbefaler jeg en rusle tur i Bogstadveien og butikkene der – etterfulgt av lunsj på FYR.

– på kveldstid hadde jeg ville startet med drinker på F6 på Frogner, etterfulgt av middag enten på Champagneria (tapas) eller Sawan (asiatisk) – alt i umiddelbar nærhet.

Nyt dagen deres! Nå skal jeg på lunsj med fineste Marie, en tur i leiligheten, etterfulgt av møte med en spennende samarbeidspartner. Ciao

22 Comments

 1. Hei lene!
  Hvor er genseren til hun venninnen din på snap fra?:D så utrolig fin genser! Ha en fin dag! Klem

  1. leneorvik

   Det vet jeg ikke <3 Men hun er så fin i alt <3

  2. Nathalie

   den beigea är från h&m!

 2. Har du tips til kulturelle aktiviteter man kan gjøre? Museer o.l som er verdt å få med seg?

  1. leneorvik

   Astrup Fernley? :-)

   1. Har du flere anbefalinger?

 3. Jeg likte så godt videoene dine når du viste oss hva du hadde kjøpt i det siste :) Kan du ikke lage en ny høst-versjon? :D

  1. leneorvik

   JA <3 Når jeg får handlet litt høst-ting så skal jeg helt klart gjøre det:-*

 4. Hvor er den nydelige pysj-skjorten fra? :)

  1. leneorvik

   Det er en vanlig skjorte :-) Fra Nicki Studios :-)

 5. Det ser virkelig fint ut der! Som et hjem

  Har dere forresten ikke søte Levi lenger?

  1. leneorvik

   Takk! Levi hun har det helt fantastisk :-)

   1. Spørsmålet var vel om dere ikke har henne lenger?

   2. ??? Er nok bedre at du står for å ikke ville svare enn å unngå spørsmålet om og om igjen.

 6. Så herlig! Kanskje jeg må ta meg en weekend-tur hit en gang <3 Hadde virkelig vært noe! Ha en nydelig dag videre, fine fine du <3

  1. leneorvik

   Ja, det må du fine Charlotte :-) <3

 7. Heii <3 Såååå fin du ble på håret, det kledde du sikkelig godt :-) Håper alt står bra til med deg? Her går det veldig bra! Og vet du hva Lenemor, vi har kjøpt oss leilighet, vant budrunden i går – jeg er huseier for første gang. Dette blir så gøy, vi skal pusse opp litt, GLEDAA meg.. Rive kjøkken og vegger blant annet slik at vi får åpen stue/kjøkken løsning. Pluss litt anna småplukk her og der. Trenger egentlig ikke å pusse den opp, men det er kjekt å holde på med slikt, også får vi det akkurat slik vi ønsker og vil :) :) Mange planer. Gleda meg til å se resultatet ditt. Du må dele masse inspo, tips og triks etterhvert som du får mulighet, hehe..

  1. leneorvik

   TAKK Lisaaa <3 Alt bare velstand! ÅÅÅ SÅ GØØØY! Gratulerer så mye :-) Herlighet! Glad på dine vegne! Oppussing er så gøy! Lykke til :-) Jeg skal komme med tips og triks!! :-)

 8. Kunne du vist hvordan du styler håret ditt? Blir helt satt ut over hvor bra du ser ut! You go girl!

  1. leneorvik

   Men ååå <3 TAKK :-) Har laget en nuuu, så kommer ut kjempestraks!

 9. Hvordan reagerer du bildene dine på VSCO for tiden? De ser helt amazing ut! :-)

  1. leneorvik

   TAKK <3 c9 heter filteret. ELSK!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *