Back to reality

♥ Oslo, rutiner, leiligheten, jobb, oppussingsprosjektet – så deilig og være tilbake. For en aldeles magisk sommer det har vært. Den har gitt meg utrolig mye av alt jeg har hatt behov for, og nå er jeg klar for alt det gøye som skjer i livet fremover. Jeg har så mange planer for fremtiden – og vet hvilken vei jeg skal gå og hva jeg vil. Og nå er det bare å jobbe for det man vil oppnå. Jeg elsker å skape, være kreativ, være selvstendig og gjøre det jeg selv vil. Alle flyturene og pusterommene har gitt meg tid til å planlegge hvor reisen skal gå neste, og da mener jeg ikke feriereisen. Men målene mine for videre karriere! Og jeg er så giret! Dette skal jeg gjøre for meg selv, og jeg skal lykkes! ♥ Gleder meg til å dele reisen med dere fremover.

Takk til dere som alltid er positive og støttende her på bloggen og i sosiale medier generelt. Og takk for at dere har hatt tålmodighet når jeg har trengt pusterom og være litt fri fra bloggen. Tallene er her fortsatt, så det er utrolig godt å se. I am back!!

Her kommer de siste bildene fra ferien med mine to bestiser. For en herlig tur vi har hatt. Den har gitt oss masse deilig kvalitetstid og hygge. Alle tre har fått ladet batteriene og er klare for høst og alt annet MORRO som venter.

Brunch på fantastiske Brunch & Cake anbefales, herregud for en god mat – og SÅ fine farger! Samt Hummus Threesome på Maka Maka på ♥ Hjemmelagede knekkebrød, gulrøtter og 3 forskjellige hummus dipper. Mums. Frokost på Bar Lobo anbefales også. Samt middag på Nuba, Gatsby, Ikabana.


Jeg elsker å være tilbake i Oslo. Gud jeg elsker denne byen her. Jeg føler meg så hjemme, og så på riktig sted! Fremover skal jeg nyte tiden på Frognerhouse før jeg endelig kan flytte inn i mitt nye “rede” i oktober ♥

Nå skal jeg fyke avgårde til Skøyen for å bestille de fantastiske flisene som jeg skal ha til badene mine i den nye leiligheten!

25 Comments

 1. Kan du lage et innlegg hvor du viser ulike frisyrer som passer til det korte håret? Gjerne på video! Jeg har nettopp klippet samme lengde, og sliter litt med frisyrer som ikke tar altfor lang tid :P I tillegg lurer jeg på hvor du selger ting(typ tise, shpock osv )? :)

  1. leneorvik

   Det skal jeg få gjort, for nå er det mange som spør :-)

 2. Du er vanvittig heldig som har fått reist så mye i sommer :D
  Du har jo jobbet for det så jeg hadde også reist så mye om jeg hadde mulighet, herlig å oppleve verden :)
  Men lurer på om du har lagt inn mer silikon i brystene? :) De er veldig fine altså ;)

  1. leneorvik

   Tusen takk Hanne :-* Nei, det har jeg ikke :-)

 3. Kan du göra ett inlägg där du skriver vilket hårprodukter du använder? Ditt hår ser så friskt ut :)

  1. leneorvik

   Absolutt, kommer sammen med video av frisyrer :-*

 4. Hvor er det rosa settet fra? Såå fint!!

  1. leneorvik

   For Love And Lemons :-)

 5. Hei! Hvilken modell er dine Ray Ban her?

  1. leneorvik

   Hei, RB3647-N er den eneste infoen jeg har, håper det kan hjelpe litt. De er fra ny kolleksjon :-)

 6. Så utrolig fin å fresh du er med kort hår Hvordan går det med Levi? Har hun fått nye eiere?

  1. leneorvik

   Tusen takk! Levi har det heeeeelt fantastisk :-)

 7. Vel fortjent sommerferie :) Glad for at du er tilbake fra ferie, og gleder meg til å følge med på planene for den nye leiligheten fremover! <3 Så spennende! :D

  1. leneorvik

   Takk snille deg. Åhhh YES det er så spennende det!!:-)

 8. Hei lene! Har kjøpt samme lv deksel som du har på tlf, og lurer på om folk også opplever å høre deg dårlig når du har tlf inntil øret? Tok tilslutt av dekselet for det ble såpass irriterende å måtte ha på høyttaler:( hadde vært supert med svar!

  1. leneorvik

   Hei! Nei, det har jeg ikke opplevd :-) <3 Men iPhone 7 plus har dårlig høytaler generelt sett om det er den du har! :-)

 9. Hvordan går det med Levi? Har ikke sett hun på en stund :-)

  1. leneorvik

   Hun har det som plommen i egget :-)

 10. Elsk på håret ditt Kan jeg spørre hvor øredobbene er fra? De ovale hoopsene?

  1. leneorvik

   HM <3

 11. Du er så inspirerende!! På alle plan! Du vil oppnå alt du ønsker, det er jeg sikker på!

  1. leneorvik

   Tusen takk Silje, det setter jeg pris på :-* Stor klem

 12. Ååå du er jo bare helt nydelig❤️
  Å den bikinien var jo bare helt rååååå
  Hvor er den fra?

  Ha en fantastisk helg

 13. Hei! Jeg lurte på hvilken app og hvilket filter du bruker på bildene når du redigerer? Elsker bildene dine og feeden din er på Instagram!

  1. leneorvik

   Åh takk <3 Jeg bruker VSCO,og litt forskjellige filtre- men nå om dagen bruker jeg mye c9 <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *