Kitchen on my mind

God søndagskveld fra sengen, og et øsende regnvær utenfor! Nettopp spist spaghetti og kjøttdeig siden det var det jeg cravet i kveld. Nå koser jeg meg med musikk og snop og bare slapper av. Snart er det på høy tid å begynne på de nye episodene av GOT, jesus for en glede! Imorgen skal jeg tegne ferdig kjøkkenet mitt og legge inn bestilling på det. Har fått tenkt meg godt om mens jeg har vært på tur og er nå ganske sikker i min sak. Jeg vil ha noe jeg ikke blir lei av, noe rent, og ikke for mye miksing av farger og kvaliteter – kjenner jeg meg selv rett så hadde jeg blitt litt lei av det rimelig fort. Har mange tanker og løsninger for i morgen, og snart kommer en liten inspirasjons-kollasj jeg har satt sammen for å beskrive følelsen av det hele.

Jeg skal jo ha hvite vegger og lyst gulv, samt de uberkule glassdørene med svart stål. Så da vil jeg ha noe som passer bra inn og helst noe som blir tatt igjen i de svarte dørene. Vil ha det litt maskulint og sexy, samtidig som at det skal være stilrent. Og jeg tror ikke det er så mange som tør seg ut på det, men det gjør jeg. Tror jeg i hvertfall … Tiden vil vise!

I kombinasjon med lekkert tregulv, glassdører med svarte stål rammer, hvite vegger, store vinduer med deilig og oppmuntrende lys – tror jeg en kjøkken øy med svart marmor vil passe meget godt inn. Jeg skal selvsagt kombinere den med litt hvitt også. Og tanken er en stor kjøkken øy hvor vi utvider med spiseplass som på det ene bildet over. Det er en super sosial og kul løsning! Først var tanken å kombinere hvitt og svart med lys beige og en brunaktig marmor – veldig lekkert. Men jeg tror kanskje jeg safer litt. Enkle er ofte det beste. Svart og hvitt er den fineste kombinasjonen jeg vet om.

Yes – det var kveldens tanker! Nå er det under en uke til overtagelse – og da begynner nye eventyr. Fin kveld til mine trofaste lesere ♥

21 Comments

 1. Ragnhild

  http://oliviaangeline.blogg.no/
  Anbefales , både fra gammel og ny hus/leilighet.

  1. leneorvik

   Spennende, tusen takk :-)

 2. Så utrolig lekkert!!! hvor er den røde blomsterkjolen du hadde på deg i går på snap fra?

  1. leneorvik

   Takk :-) Fra Envii :-) <3

 3. Hvor er den orange kjolen du hadde på i går fra? (snapchat) :P

  1. leneorvik

   Hei, den er fra Envii :-)

 4. InteriørCaroline

  Før du bestemmer deg for kjøkken så MÅ du ta turen innom Schmidt på skøyen. De har verdens råeste sorte front som er helt matt og uten fingermerker! Du kommer til å elske den maskuline stilen! De har også betongtype fronter og masse kult.

  1. leneorvik

   Å så gøøy :-) Takk for tips :-) Er så gøy med kjøkken altså, og alt det morsomme man skal bestemme seg for :-)

 5. Kristine

  Elsker leiligheten til Petra! Synes kjøkkenet også passet til beskrivelsen din, mtp maskulint/sexy. Dere traff vel hverandre også i syden en gang?:D

  http://petra.metromode.se/2017/04/09/hemma-hos-petra-tungarden/

  1. leneorvik

   Det er superfint!! <3 Ja vi møttes i Puerto Rico i januar :-) Klem

 6. Birgitte

  Hei! Kjøkkenøy skrives i ett ord. Bare et tips, jeg er en av de som blir så distrahert av orddelingsfeil…. Ellers takk for insirerende blogg!

 7. Victoria

  Hvor har du kjøpt den Nike tightsen du brukte på Snap i går? Utrolig fin❤️

  1. leneorvik

   Hmmm, åja deen! I Riga :-) Lenge siden :-)

 8. Hva heter modellen på Ray Ban brillene?:)

  1. leneorvik

   Det vet jeg ikke? :D IIK. Jeg mistet mine idag! GRIN!!

 9. Hei fine Lene

  Jeg har lenge ønsket med en strikke genser fra Ganni, vet du både har den i rød og hvit! Jeg lurer bare på, hvordan er de i størrelsen?

  Ha en fin dag videre :D

  1. leneorvik

   Hei, jeg har både xs og s faktisk. Synes s er finest, men jeg liker de litt store :-)

 10. Christina

  Hvor skal du bestille glassdørene med sorte rammer fra? :)

  1. leneorvik

   Elvebyen Eiendom :-) Klem

 11. Så gøy med stålvegg! Vi har en glassvegg som vi er superfornøyd med. Ta gjerne kontakt på Instagram om du trenger info :)

  Mvh, Kristin (@byggreisdeg)

  1. leneorvik

   Takk for det :-) Elsker sånne vegger. Er så kult!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *