These days

OLALALA – FOR noen dager, for noen jenter! Vi har altså hatt det så fint disse dagene at jeg ikke får satt ord på det. Kost oss både hjemme i huset, i bassenget, på takterrassen og ute på beachclubs, til lunsj, eller middager. Ordentlig kos og masse morro! Vi 8 jentene går så godt sammen også, og jeg er så glad i alle sammen! Alle er så fine på hver sine måter, og denne turen setter jeg både i hjertet og på hjernebarken. Og heldigvis også på kamerarullen. Og sangen som alltid kommer til å minne meg om denne turen ; Calvin Harris – Feels. Så feelgood!

Hun ene i gruppen fikk flyet sitt kansellert idag, så jeg bestemte meg for å bli igjen her – veldig spontant. Så fikk hun min billett! To timer før avgang viste det seg at det ikke gikk an å endre navn siden det var tur-retur billett så da fikk hun ikke brukt den likevel. Ingen av oss, haha!  Men jeg har sjekket inn på hotell og koser meg masse. Kjenner jo massevis av folk som er her så jeg skal storkose meg. Ingen videre planer, bare tar dag for dag – og det synes jeg er herlig! Ikveld blir det et bad og tidlig i seng med en god film. Og forhåpentligvis finner jeg sjokolade i minibaren. ELSK ♥

20 Comments

 1. Hvor er skoene med kilehæl fra? :-)

  1. leneorvik

   Vet ikke, en butikk på flyplassen i Madrid, hihi <3

 2. Hvor er den leopard badedrakt frå?

  1. leneorvik

   HM <3 75,- på salg, hehe!

 3. Hvor er leopard kjolen fra?

  1. leneorvik

   Det er en jakke jeg kjøpte på Gina Tricot, som jeg klippet av armene på :-)

 4. Hvor er den fine blå bikinien?

  1. leneorvik

   Pinkyswear :-)

 5. Så herlig, kos deg videre i varmen :)
  Hvor er den fine hvite stråhatten fra?

  1. leneorvik

   Takk :-) Den lånte jeg av Gabrielle, vet ikke hvor den er fra dessverre :-)

 6. Ser fantastisk ut, skjønner at du ble igjen, nyyyyt

  1. leneorvik

   Takk :-) Stor klem!

 7. Michaela

  Vart har du köpt den vita klänningen?

  1. leneorvik

   Den er fra Kouture :-)

 8. Åå så deilig! Den hvite kjolen med blonderygg var helt nydelig – hvor kommer den fra? Kos deg videre :)

  1. leneorvik

   Takktakk! Fra Kouture. Tror den finnes i svart og :-*

 9. Ann kristin

  Hei Lene! Så flott du er :)
  Hvor er den leopard badedrakten fra?

  1. leneorvik

   Hei, tusen takk snille! 75,- på HM :D

 10. Har du link til Kouturekjolen? ;-) Finner den ikke :-/

 11. Hei, hva heter hotellet du bor på i marbella? Tenker å dra dit senere i sommer og synes det var så fint der

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *