Villa Baeza

GOD MORGEN fra fantastiske Marbella ♥ Herregud som vi koser oss – dette skal vi gjøre igjen til neste år, det er helt sikkert. Allerede bestemt oss. Ikke bare er Marbella bra, men dette huset er noe av det meste magiske vi noensinne har bodd i! Vi er 8 jenter her, og stemningen er på topp. Startet oppholdet med poolparty i huset og grillmat på onsdag. Vi leide inn 3 stykker som laget maten for oss, 30 euro per pers og da fikset de ALT for oss. Supergenialt og ikke minst – nydelig mat. Ble en tur på MOSH på kvelden, og i går chillet vi bare ved poolen i huset før vi dro på lunsj på Playa Padre – som er et helt supert sted. Anbefales! På kvelden spiste vi på Finka Besaya og dro videre til Olivia Valere. Og straks er det rett på Nikki Beach. Hei, hvor det går!

Her kommer noen bilder fra huset ♥ Villa Baeza heter det og finnkoden er ; 100115820


Basseng, uteplass, boblebad på takterrassen, 5 soverom, 5 bad, treningsrom – anbefales om man skal en stor gruppe på tur!

Sommersmil fra Lenemor ♥

Nyt!

11 Comments

 1. Er dette annonse?

  1. leneorvik

   Dette er ikke annonse nei :D

 2. Har dere betalt 11.000 euro for en uke?

 3. Ser HELT fantastisk ut! Er selv i svigers sin leilighet rett ved Alicante, og jeg må si at disse dagene hvor jeg kan nyte solen, en kald corona og stranden – det er noe helt magisk med det! Kooos deg masse videre, fine fine du <3

  1. leneorvik

   Så deilig, ååå! Fantastisk :-) Kos deg nyt!

 4. Hei!
  Hvor er bikinien fra (topp og truse)? Veldig fin!

  1. leneorvik

   Dette settet er fra Bik Bok, tidligere i år <3 :-)

 5. Nydelige bilder! <3

  1. leneorvik

   Takk Stine <3

 6. Benedicte

  Så nydelig du er <3 Superfine sko, hvor er de fra?

  1. leneorvik

   Takk! Hvilke sko? :-)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *