#braidinspo

God søndag fra sengen ♥ Jeg og Levi er straks på vei opp Vettakollen, og vi gleder oss veldig til frisk luft og deilig natur. Turene med henne er de beste! I går var jeg og Espen på VG lista, etterfulgt av Eldens hageparty – en utrolig hyggelig kveld! Og i den anledning ønsket jeg å pynte meg litt ekstra. Derfor spurte jeg pent om min venninne Lenita hos Meraki, om hun kunne lage flette på meg. Ante ikke hva jeg ville ha, helt til jeg googlet “braidinspo” på instagram og fant fire bilder av de samme flettene som jeg falt pladask for. Og Lenita? Hun nailet de! Elsk. Jeg vil aldri ta de ut! Jeg må begynne å se på youtube videoer, og faktisk ha tålmodighet nok til å lære meg å flette, for det er så fint!

Here goes ♥Håper de kan være til inspirasjon ♥ Sånne skal jeg har flere ganger!

God søndag så lenge – senere i dag kommer det en ny vlog som omhandler det beste jeg vet, nemlig GLØD! Suss til dere.

12 Comments

 1. Hvor er sportsbhen fra? Den var sykt fin! Det var forresten også fletta :)

  1. leneorvik

   Takk! Den er fra HM :-*

 2. Nydelig

  1. leneorvik

   Takk <3

 3. Hvor er kjolen du hadde på deg på lørdag fra? Elsket den!!

  1. leneorvik

   By Marlene Birger <3

 4. Hei!
  De øredobbene du hadde til den fine kjolen på lørdag, de med frynser, hvor er de fra? :-)

  Klem fra meg!

  1. leneorvik

   Hei, fra hm <3 Stor klem!

 5. Maryanne

  Fine deg :) Hvordan extentions bruker du siden i det ikke synes noe når du har håret oppsatt og i fletter?

  1. leneorvik

   Takk! Jeg setter på hår hos Meraki Studio!:-) De vises men man må bare skjule de med fliseklemmer etc <3

 6. Dutch braids er så utrolig kult, og superenkelt å lære seg! Jeg søkte bare på “braid tutorial” på YouTube, og nå spør alle venninnene mine om jeg kan lage det på dem! Lærte meg sånn pull through-braid som du har pleid å ha i bryllup også:)

 7. Hej Lene :) Utroligt fint <3 Hvilken type extensions har du siden du kan skjule de så fint altid? Jeg er veldig musindelig :) Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *