Iskald kos

Annonse

Ingen tvil om at frøken Orvik er glad i kaffe, og nå som sommeren er her – går det mest i iskaffe. Både inne og ute ♥  Det er godt, kaldt og avkjølende, mmmm – perfekt i sommervarmen. Mine to favoritter er disse to variantene fra TINE. De går ned på høykant for å si det sånn!

Kjøleskapet mitt har alltid 2-4 sånne, og plukker alltid med meg flere når jeg er på butikken. Den rosa er litt mer krydrete i smaken, og den andre smaker kaffe latte. Som oftest går det i isbiter og iskaffe når jeg er hjemme, eller iskaffen i hånda når jeg er på vei fra et sted til et annet.


Er ikke bare jeg som synes dette så interessant ut, nei. Hehe – søteste jenta mi!

Når jeg blir litt keen på noe ekstra godt, kjører jeg noen deilige vanilje iskuler i og heller iskaffe over, altså  – hello!! Om man vil kan man også lage en milkshake variant, masse is + en boks iskaffe i blender, og gjerne litt vanilje fra en vaniljestang. Skikkelig kos!I tillegg til å tipse dere om disse deilighetene, kjører jeg også en ny konkurranse :

Inspirert av mønsteret på den rosa iskaffen, har jeg altså i samarbeid med TINE designet et badehåndkle og en beachbag.


Disse to tingene + hele kolleksjonen fra Lene Orvik Collection kan en av dere vinne! Legg igjen en kommentar og begrunn hvorfor du skal vinne. Lykke til ♥ Ps. Kolleksjonen finnes bare i S, M og L.

99 Comments

 1. Helene!!

  Heeei :D
  Jeg har lyst å vinne fordi dette er tidenes premie og det alltid er gøy å vinne :D Alle fortjener vel å vinne engang i blandt?
  Har allerede kjolen fra kolleksjonen din. Svært fornøyd og gleder meg masse til å sprade rundt i den i 25års dagen til bestevenninnen min nå til helgen. Elsker alle de positive innleggene dine. Friskt pust i hverdagen! Kos deg i sommersolen!! Klem klem!

 2. Jeg er nok ikke den som fortjener å vinne mest av alle, men jeg ønsker veeeldig å vinne kolleksjonen din! Er akkurat ferdig med studier i utlandet, og fikk derfor ikke mulighet til å skaffe meg kolleksjonen… Uansett, god sommer! :)

 3. Jeg vil veldig gjerne vinne, såååå gøy! Da hadde denne frøkna blitt veldig glad. Men enkelt og greit – fordi jeg syntes jeg SELV fortjener det. F**k janteloven, jeg heier på meg selv og syntes jeg fortjener det. Fordi jeg alltid er positiv og vil andre mennesker bare godt. Dømmer aldri noen før jeg har blitt kjent med de. Smil og hver glad for hver dag som går.., er ikke det mye kjekkere da(?) – enn å bare være “sur” og nedlatende mot andre hele tiden. Elsker og spre glede og positivitet. Og nå som sommeren er her hadde HELE denne gevinsten passet meg helt ypperlig <3
  Masse kjærlighet til deg, Lenemor! Jeg HEIIIER på deg :-D

 4. Hadde vært kult å vinne :-) Min favoritt er nok den røde! Hvor har du kjøpt glassene? Veldig fine!

 5. Elisabeth

  Oi, begrunnelse for å vinne denne? Ren og skjær sympati for en stakkars bergenser som til nå i alle fall definitivt IKKE har hatt bruk for strand outfits… – ((. Kaffe`en er IS fra før av, grunnet 11 grader og særdeles høy luftfuktighet (den bergenske måten å si “regn” på…..). MEN, det er lys i tunnelen og om 3 uke går heldigvis turen til den franske riviera (takk for gode tips forresten) og sårt tiltrengt LYS og VARME. Så DA…hadde dette definitivt kommet godt med. Da kan man forhåpentligvis nyyyte is kaffe også. Takk ellers for en fin fin blogg og ikke minst all interiør inspirasjonen. Klem fra meg.

 6. Cathrine

  Mmmm så herlige tips! Jeg har ikke smakt iskaffe før i forrige uke! Kjøpte med meg 5 forskjellige typer! Det var jo kjempegodt! Elsker alle kolleksjonene du har hatt hos Bik Bok, har to godbiter fra de! Skulle gjerne hatt aalt!:) Men dessverre holder ikke økonomien. Jeg ønsker veeldig å vinne fordi du har nok en gang naila en kolleksjon etter min smak! Vært digg å fått en ny sommergarderobe:D Jeg heier på deg! Forresten fulgt deg i lang tid, var vel rett før du flyttet til Oslo. Veldig morsomt å se din reise, takk for at du deler <3 hilsen Cathrine 31år

 7. Liker så godt at du er så flink til å varriere inleggene dine og det gjør at jeg alltid gleder meg til å komme innom å lese ❤ kommet ikke alltid på det siden jeg oftes går innpå blogg.no, men på den måten sparer jeg den beste til sist! Hihi, Har hatt mitt første år i arbeidslivet og shit det er dyrt å bli voksen! Så det hadde vært digg med en “firs aid kit” til ei fattiglus som mei

 8. Hei!! Jeg vil så gjerne vinne fordi jeg rett og slett fødte en velskapt og herlig gutt for 6 uker siden, og nå har jeg ingen klær som passer! Jeg elsker alt du lager, så jeg hadde blitt overlykkelig hvis jeg vant. <3

 9. Hilde i Oslo

  Disse tingene hadde passet perfekt å ta med seg på tur til IBIZA i sommer!!!

 10. Kjære pene, Lene

 11. Karoline

  Hadde vært utrolig gøy å vinne! Sitter i disse dager å venter på karakteren på bacheloren som ble god unnskyldning for noen ekstra iskaffer i april og mai. Har vært stor fan av dine tidligere kolleksjoner og syntes denne inneholdt en utrolig fin kombinasjon av noe finere men også chill, en perfekt kombo!

 12. Etter et litt turbulent år, har jeg endelig bestått en eksamen som jeg har tatt opp flere ganger. Endelig Klarte jeg den å en stor bør er av skuldrene mine. Det har å satt studietiden veldig på vent, men nå løsner det! Derfor hadde det vært veldig morsomt med en liten belønning for hard jobbing assa! Vertfall fra deg som gir meg inspirasjon i hverdagen og som jeg har fulgt veldig lenge!! :-)

 13. Victoria

  Jeg vil veldig gjerne vinne fordi jeg har flyttet til Texas pga mannen min, og ikke hatt muligheten til å dra hjem på lenge, og jeg tenker at dersom jeg bruker de nydelige klærne fra Lene kolleksjonen her vil enda flere åpne øynene for de☀️
  PS, jeg er ikke noe glad i kaffe, men jeg eeelsker iskaffen til Tine, spesielt mocca’n

 14. Jeg vil gjerne vinne fordi jeg elsker iskaffe og syntes også kolleksjonen din er så fin!! Trenger en liten opptur fortiden også så dette hadde vært midt i blinken.. Ikke lett når kjæresten slår opp og eksamenskarakterer går dårlig.. Så hadde blitt så glad!!!

 15. Gud, så gøy det hadde vært å vinne disse fine klærne:) etter å ha sittet inne i hele fjor sommer for å amme 3mnd gamle tvillinggutter, så gleder jeg meg masse til å få være ute å kose oss masse iår:-D for å ikke snakke om hvor lett det var å finne seg fine, ammevennlige klær når man hadde gått opp 36(!)kg. Men nå er kg borte og det hadde vært veldig kjekt med nye, freshe klær<3

 16. Gøy! Jeg har hatt shoppestopp fra januar, noe som viste seg å være hakket mer utfordrende enn jeg trodde det skulle være. Har hatt så lyst på flere av plaggene fra kolleksjonen din, men er for sta til å gi meg midtveis. Men det er ingen shoppestopp-regel som sier at man ikke kan vinne plagg, hehe. I tillegg elsker jeg den nye Cappuccino Zero, og ser for meg at den blir fast følgesvenn på sommerjobb i sommer. Heldigvis har jeg en uke i Hellas å se frem til, og tenker at bagen og håndkleet kan bli en fin erstatning for kaffe i hånda den uken:))

 17. Åååå det vil jeg vinne!!!! Hadde vært en genial måte å starte sommerferien på,, og med tre barn som krever sitt hadde det vært digg å fått noe som var bare mitt!!! Kaffe fan!!!

 18. Jeg må si at jeg absolutt elsker både iskaffen og kolleksjonen din, så å vinne den ville gjort meg veldig lykkelig. Må si at jeg digger hånkleet og strandbagen også forsåvidt, den vil bli brukt mye på det glade sørlandet. <3 <3 <3

 19. Hei! Ååå så fantastisk! Jeg elsler iskaffe, noe av det beste jeg kan drikke ☺️ Håper å vinne, siden jeg har vært skadet hele sommeren, og kan trene minimalt.. blir derfor en del timer på stranden, så hadde vært perfekt å kunne føle seg ekstra fresh med blandt annet håndkle og strandbag! Ha en fin sommer☀️

 20. Hilde i Oslo

  Åhh! Ønsker meg veldig mye alt dette!

 21. Elsker de to smakene, drikker minimum 2 til 3 om dagen :) Vil gjerne ha med meg denne kolleksjonen til Kroatia når vi skal på ferie, med den kule bagen og håndkleet blir det bare perfekt :)

 22. Marianne

  Ååå

 23. Omg, yaaazzz ❤️ Har ikke råd til å kjøpe noe nytt etter tidenes baksmell på skatten! Dette er jo bare helt perfekt, søte, snille, vakre Lene ❤️❤️❤️

 24. Elsker disse kaffivariantene! Og jeg ønsker veldig gjerne å vinne fordi jeg trenger en helt ny garderobe nå som jeg endelig ser resultater av trening og nytt kosthold – var på mandag og kjøpte mine første topper i en størrelse mindre enn jeg pleier!

 25. Jeg vill gjerne vinne <3 I år har jeg ikke en eneste dag ferie og ettersom kolleksjonen din ikke kom i butikk her jeg bor kunne jeg gjerne tenkt meg den å i det minste ha noe fint å ha på meg hvis det blir tid til en tur på stranda eller en liten sommerfest :D Håper du får en fin sommer Lene <3

 26. heisann!
  så gøy

  eg skal til Barcelona med fint vær og nydelig strender utenfor byen. ka hadde vel ikkje vert bedre enn å gå på stranda med stil?
  kult håndkle og bag!

  elsker kolleksjonen din btw

  ha en strålande dag :D

 27. Stine Haugen

  Hei Lene!
  Kul konkurranse der jeg både digger iskaffe og tøyet du lager, bøyer meg i støvet for deg! Du er en skikkelig inspirasjon.
  Hadde vært kjempe gøy å vunnet kolleksjonen din da jeg ikke fikk tak i noen plagg fordi alt var utsolgt når jeg skulle kjøpe. + hadde vært passende å ha med til syden i høst

 28. Har fire barn, derav to på 9 mnd og 2 år, så det er lenge sidan kle til egen garderobe har vore på prioriteringslista! Endelig er eg tilbake til den eg var før to graviditetar på rappen, så litt nytt og fresht i sommargarderoben hadde vår supert!

 29. Karoline

  Elsker iskaffe

 30. Hilde i Oslo

  Ønsker veldig å vinne dette!

 31. Ønsker SÅ og vinne dette! Kun fordi jeg digger kolleksjonen din

  1. Krysser fingrene for at jeg vinner

 32. Jeg vil vinne fordi jeg dessverre ikke har fått noen sommerjobb i år (enda jeg har prøvd) og har derfor ikke lommepenger til overs. Jeg skal heller ikke på en utenlandsreise så det blir mildt sagt en litt annerledes sommer! Også ELSKER jeg Tine Iskaffe da <3

  Om jeg skulle vinne må jeg har i strl L.

 33. Kristin S

  Ååå så rått! I august reiser jeg til Italia, og hvor digg hadde det ikke vært å kunne ha med seg strandvesken og strandhåndduken på de hvite strendene i Sardinia? Selvfølgelig i kledd verdens stiligste kolleksjon!
  Jeg ser det for meg allerede

 34. Marianne Standal

  Jeg vil vinne fordi kolleksjonen din hadde spritet opp garderoben min så inni graaaanskauen, og kombinert med beachbagen er jeg spenna klar for å innta stranden med still!!! Mangler bare sola så er jeg good to go

 35. Jeg vil vinne siden jeg for tiden bor i USA og har ikke tilgang til BIKBOK herfra.. De sender dessverre kun til steder i Europa, og jeg har så lyst på kolleksjonen din som passer så godt i dette været som alltid er fint!

 36. Hadde vært super kjekt å vinne dette, trenger litt sommer stemning da det har regnet nesten hele tiden her hvor jeg bor, og kolleksjonen din har såååå mange plagg jeg har lyst på :-D

 37. Har utrolig lyst til å vinne fordi jeg lengter etter sommer, varme og sol. Jobber hver dag i hele sommer (med unntak av noen søndager) og ønsker derfor virkelig å få til en ferietur i sept/okt. Da det blir mest arbeidsklær får jeg ikke brukt noen fine sommerkjoler, shorts eller annet i år. Dessuten bor jeg langt Nord, og vi har ikke alltid idylliske somre. Håper å vinne så jeg er sikret garderobe og stilig strandveske med håndkle så jeg kan glede meg til å bruke det etter at de fleste andre har fått sin sommer. Måtte hatt størrelse S.

 38. Som student ville dette vert midt i blinken!

 39. Jeg kunne tenkt meg å vinne for å ha premien som en gulerot. Jeg fødte mitt andre barn for 6 uker siden og målet er å føle meg komfortabel i egen kropp. Det er mange år siden jeg kunne kjøpe klær på BIKBOK, og kolleksjonen din er jo bare så fantastisk. Hadde vært awesome å kunne passe i klærne etterhvert og hadde satset på M! ( er en L/XL idag) :-)

 40. For noen herlige og sommerlige farger på håndkle og beachbag! Jeg hadde blitt vanvittig glad om jeg hadde vunnet dette. Har endelig klart å komme inn på boligmarkedet etter mange nedturer i budrundene (❤️), og det merkes på lommeboken

 41. Inga Jonsson

  Synes ikke jeg fortjener å vinne noe mer en de over her, men jeg elsker mocca iskaffen, herlighet! Fyller kjøleskapet opp når det er tilbud for å sire sånn!

 42. Ah, jeg elsker iskaffe! Jeg må ærlig innrømme at jeg har holdt meg borte fra iskaffen på grunn av alt sukkeret som var i den, men jeg elsker den nye zero-versjonen med cappuccino! Den er perfekt, og ikke så verst for samvittigheten heller :) Jeg ønsker å vinne fordi jeg rett og slett ikke har bådehåndkle eller strandbag, og kunne trengt dette i sommer. I tillegg syns jeg flere av plaggene fra den nye kolleksjonen din er til å sikle over hehe. God sommer!

 43. Eg vil vinne fordi eg elska iskaffe, og bagen og handkledet såg veldig praktisk ut når man skal på stranda i sommar!!

 44. Ønsker å vinne rett og slett fordi jeg ELSKER både iskaffe og kolleksjonen din!!

  God sommer fine Lene!

 45. åååå!! Iskaffe OG kolleksjonen din! Jeg er ikke glad i svart kaffe, og da er iskaffe fra tine redningen for meg. Jeg elsker designer deres og det håndkledet ser jo bare helt nydelig ut. Jeg var i utlandet når kolleksjonen din ble lansert, så fikk ikke mulighet til å kjøpe i butikk. (jeg liker å prøve før jeg kjøper klær – fattig student). Hadde vært utrolig gøy å vinne!! Jeg krysser fingrene!!! :D

 46. Åå herlig! Hvor gøy hadde det ikke vært å vunnet en kolleksjon hvor du faktisk oppriktig kunne kjøpt alt selv og virkelig likt det? Det hadde vært utrolig gøy å vunnet <3 Iskaffe er jo også en favoritt for meg som ikke har lært meg å drikke ordentlig kaffe enda.

  <3

 47. Hvorfor jeg ønsker å vinne? Jeg eeelsker iskaffe, spesielt den røde, og synes kolleksjonen din er superflott ♥

 48. Hanne BB

  Ja takk!! Hadde vært helt supert å vinne denne flotte kolleksjonen din, for alt er så fint!! Når jeg var på Karl Johan når den ble sluppet var det vanskelig å velge hva man skulle kjøpe seg. Så hadde vært et stort pluss å vinne alt når du er så flink

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *