My life in boxes

God onsdags morgen ♥ En spent Lene som skriver til dere idag. Det er nemlig dags for budrunde, og jeg krysser alt jeg har for at det går min vei! Er det meningen, blir den min, er det ikke må man bare se etter andre muligheter. Men jeg har på et eller annet vis en veldig god magefølelse.

Nå sitter jeg her da, i en leilighet uten ting! Møblene er her, siden den nye eieren kjøpte alt. Både møbler, tepper, bilder, tv, lamper. Jeg brukte hele dagen i går og litt av mandagen til å pakke hele livet mitt ned i esker. Og belønnet meg selv med digg pizza og sjokolade på tampen av kvelden i går, så deilig etter en LANG, lang dag. Sov urolig i natt, men tror hele kroppen har vært i høyspenn pga flyttingen, og fordi jeg er så spent på dagen i dag.

EMPTY FLAT

Er så rart å se! Men herlighet så mange magiske minner fra denne leiligheten

Det er jo ganske mange som flytter nå om dagen, og derfor tenkte jeg jeg ville dele noen tips til pakking for at det skal gå så smertefritt som mulig! Jeg har gjort alt av pakking selv, men har fått tilbud fra alle de fine vennene mine som har villet hjelpe meg. Sannheten er at jeg gjør det best alene, men setter kjempestor pris på at de tilbyr seg ♥ Liker å være litt i min egen verden med musikk på ørene, gå gjennom alt, sortere, kaste, ta vare på, etc. Og sånt gjør man faktisk best alene.

1 – book en flyttebil / mange benytter seg av venner og familie når selve bæringen og utflyttingen skjer. Men jeg bestemte meg rett og slett for å leie flyttebil. Dette fordi jeg hadde ekstremt mye som måtte kjøres vekk og kastes, og da tok jeg like greit to fluer i en smekk.

2 – book nedvasking om behov / det spørs jo helt på tid man har, og størrelse på det man skal flytte ut fra. Men å vaske ned 120 m2 alene, blir for mye jobb. Så jeg har booket hjelp her.  Og det føles veldig greit! Det er jo liksom ingen normal vask. Er jo alle vinduer, skuffer, skap, balkong, boder, peiser etc.

3 – kjøp inn esker, poser, avfalls sekker / planen var å kjøpe sånne svære flytte-poser fra Clas O men de var utsolgt, så jeg endte opp med å kjøpe 20 esker til å pakke ned i. 10 store, 10 små, og merkelig nok holdt det AKKURAT! + noen kofferter i tillegg.

4 – pakk ned rom for rom / jeg liker å pakke ut systematisk. Og tok rom for rom, gjorde meg helt ferdig med ett før jeg fortsatte på neste. Først pakket jeg ned alt av interiør ting, deretter gikk jeg løs på alle skuffer. Er så fantastisk deilig å sortere ting, kaste det man ikke trenger, og pakke ned det man har behov for. Først tok jeg tv-stuen, deretter spisestuen, badet, og kjøkkenet. Og sistnevnte tok jo lengst tid uten tvil! I runde to tok jeg soverommene, garderobe, og begge bodene. Pheeeew!

5 – merk alt du pakker ned, nøye / regner med alle gjør dette automatisk, men jeg er spesifiserer hva som er i boksen. Det verste er å lete etter ÈN spesiell ting, som du aldri finner fordi den KAN ligge i 4-5 forskjellige esker, hehe..

6 – dobbeltsjekk, trippel-sjekk, repeat / man vet jo aldri om man glemmer noe. Så her gjelder det å sjekke alt så mange ganger at man kan overlevere nøklene med god samvittighet, og uten at den nye eieren plinger på i ettertid fordi du har glemt noe. #flaut

7 – ta farvel på ekte vis / ja, altså det spørs jo helt hva leiligheten har betydd for deg. Men denne her er faktisk min store, lille baby. Jeg ELSKER hver minste detalj i den, og har lagt ned så latterlig mye arbeid i den at mitt siste farvel skal gjøres på ekte vis. Herregud det er så sinnsykt at jeg overleverer nøkler i morgen, nå skal jeg aldri mer gå opp trappene, og åpne døren inn til den åpne og lyse stuen ♥ Jaja, livet går videre og jeg er veldig flink å legge ting bak meg, og gjøre meg klar for NYE EVENTYR!

Gleder meg til å vise dere mitt nye krypinn som jeg flytter inn i på mandag, det er så FRESHT! Og der skal jeg bo i 2,5 mnd! ♥

WISH ME LUCK, og jeg oppdaterer dere selvsagt så fort jeg vet om den andre leiligheten blir min. Det føles jo nesten litt ment to be. En dør lukkes idag, og forhåpentligvis åpnes en annen!

GOD klem til mine fantastiske lesere.

37 Comments

 1. Krysser fingrene for deg idag :) masse lykke til og håper det går din vei, ordner seg alltid for snille piker ;)
  Gleder meg til å følge deg videre i nytt krypinn.

  1. leneorvik

   Hihi takk Marie <3 Så hyggelig :-)

 2. Lykke til med budrunde i dag! Jeg har akkurat kjøpt ny leilighet selv (og solgt min baby) og gleder meg enormt til å flytte. Lurer på hvor teppet under spisebordet ditt er fra? :)

  1. leneorvik

   Gratulerer så mye!! <3 Og takk :-) Kjenner det i magen nå :D Det er fra Layered Interior :-)

   1. Iselin

    Haha, det er forferdelig nervepirrende! Håper det gikk din vei da

   2. leneorvik

    JAAA and it did <3

 3. Lykke til :-)Hvor er den trehyllen og de boksene som er i stuen fra?

  1. leneorvik

   Bolia:-)

 4. Lykke til :-) Hvor er den trehyllen og de boksene som er i stuen fra?

 5. Leiligheten din er så fiin Lene, men tviler ikke et sekund at den neste blir like fin om ikke enda finere ;) Lurer på en ting bare: skal du ikke ta med klokka du fikk av jentene til bursdagen? :) Den er så lekker! Kjøpte den selv etter at jeg så den på bloggen din!

  Lykke til med budrunde i dag, tvi tvi!

  1. leneorvik

   Den blir finere!! LOVER <3 Hehe, jooo jeg glemte den faktisk :D Så den skal hentes :-)

 6. Lykke til! Uansett hva du finner blir det helt fantastisk med din standhaftighet og interiørstil! Skal du bo hos venner i mellomtiden eller leie noe?
  Klem

  1. leneorvik

   Frogner House :-) <3

 7. Lenee, det er spennende og artig å lese bloggen din. Får sånn smålig “sex and The City” følelse av innleggene dine hehe :P håper du finner deg en kul ny leilighet!

  1. leneorvik

   OOO så koselig! TAKK <3 KLEM

 8. hei! dette har ingenting med budrunden å gjøre.. men jeg lurer på hvor de øredobbene du hadde på deg når du viste fram lebestiftene dine er fra? de var nyydelige <3

  1. leneorvik

   Heia <3 De er fra HM :-)

 9. Wish you luck ❤️

 10. Hvor er det fine hårbåndet fra?

  1. leneorvik

   Samsøe Samsøe <3

 11. Hvordan gikk det?

 12. Oppdaterer “så fort du vet om den nye leiligheten”? Det er det seneste så fort jeg vet som jeg har hørt om hvertfall, haha

 13. Viktoria

  Hei ☺️ kunne jeg spurt hvor hårbandet du har på deg på storten på instagram er fra? Det fargerike? ☺️

  1. Viktoria

   Storyen*

  2. leneorvik

   Zara <3

 14. Gratulera med kjøp av ny leilighet, glad på dine vegne at du fikk den leiligheten du drømte om

  1. leneorvik

   Takk Beate, så koselig!

 15. Anne Lene

  Hei!
  Hvor er den blomstrete kjolen din fra snapchaten til Espen Hilton fra? Den mørke med rosa blomster med litt høy hals.

  1. leneorvik

   Gammel en fra Nelly <3

 16. Hei Lene! Hva het sangen som du spilte på mystoryene dine idag mens du filmet leiligheten din?’

  1. leneorvik

   Hmmmm tror det var Axwell Ingrosso – More Than You Know <3

 17. Hei! Gratulerer med ny leilighet! Kan du ikke dele Finn linken med oss?? Gleder meg til å se

 18. Kjære Lene. Gratulerer med salg, og forhåpentligvis ny leilighet! Er ikke så god i grammatikk selv, men lurer på om det er bevisst at du nesten konsekvent har orddelingsfeil ? Typ; interiør ting istedenfor interiørting. Du skriver slik det er i engelsk, men ikke på norsk. Rett og slett nysgjerrig, vil ikke være kritisk

  1. leneorvik

   Hei, det er selvsagt ikke bevisst :D Hehe..

 19. Hei!

  Hva heter gråfargen bak peisen? :)

 20. Hva heter den rødbrune fargen du har i stuen? Antar st.pauls blue på kjøkkenet? Jeg har akkurat kjøpt min første leilighet og bruker deg som inspo! Hvis du har noen andre tips om enkle ting å gjøre så tar jeg gladelig de imot.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *