Den perfekte leiligheten

I går var det visnings søndag, og jeg hadde fire stykker jeg ville se på. Ingen mer favoritt enn de andre faktisk, fordi at når jeg tidligere har hatt favoritter på visning så har jeg bare blitt skuffet. Derfor gikk jeg på visninger i går med åpent sinn. Gikk på to stykker i går før det var dags for nummer tre. Hadde med meg både Maria, Henriette, Egil og lille skatten Noah som sparket seg rundt på sparkesykkel og ropte “LEEEENEEEE” hehe, gullungen ♥ Området leiligheten ligger i er Frogner, den ligger litt lengre opp enn her jeg bor nå, men likevel med mye mer rundt, og gata er bare helt nydelig sjarmerende. 5 minutter å gå til Solli så det er ca samme avstand som i dag. Veldig sentral.

De andre gikk inn først, jeg knotet med skoene, men ble veldig glad sa Maria snudde seg og gav meg “blikket” etter at hun kjapt hadde tatt et overblikk. Både hun Egil og Henriette var i fyr og flamme. Og du vet når du leter etter noe, og når du finner det så sier det bare PANG? Det gjorde det i går, og da visste jeg at dette var den leiligheten jeg ville ha. AH jeg har drømt om den i natt til og med.

Den er akkurat passe stor, har to soverom, ny balkong ut mot en nusselig bakgård, 3 meter under taket, stukkatur, rosetter, og masse MASSE lys! Det er en av de lyseste leilighetene jeg har sett på en stund og det gjorde meg så utrolig glad. Utsikten fra vinduene, følelsen rundt hele leiligheten var bare helt “on point..” Og siden har jeg tenkt på den. Altså jeg nærmest bor der allerede. Jeg vil så inderlig, inderlig ha den leiligheten. Massevis av folk på visning, uheldigvis for meg. Men jeg liker å se det positive i alt. Boligmarkedet har stilnet, og budrundene er ikke like crazy som de var. Jeg solgte i grevens tid! Det positive her er at leiligheten over nettopp gikk, for takst! Så jeg krysser fingrene for at det ikke blir full krig og at den ender opp med å gå latterlig langt over. Jeg skal gjøre alt i min makt for at jeg skal vinne denne budrunden og har allerede tatt kontakt med banken. Her gjelder det å legge en slagplan! Jeg har troen, og når jeg bestemmer meg for noe skal jeg klare det. Kryss fingrene for meg ♥

Det fine med leiligheten er at beliggenheten og følelsen rundt alt fikk meg til å føle at det er en ordentlig perfekt jente-leilighet, nesten litt sånn Sex And The City følelse. Nei, jeg bare kan ikke forklare det, men jeg bare ble så glad i den med én gang! Så jeg krysser alt jeg har for at det går min vei i morgen. Den er superfresh, men det er selvsagt en del ting jeg vil gjøre for å få den til “min egen” (om jeg får den that is) – og alt jeg har i hodet mitt, må bare ut her på bloggen nå! Jeg har jo tidligere laget moodboards til inspirasjon, men nå må jeg laget ett til! GIRET!

Svart, hvitt, tre, stål, kakkelovn, wood work, tropisk balkong, stor kjøkken-øy med spiseplass. En liten miks av nytt og minimalistisk blandet med det sjarmerende og litt gammeldagse. Perfekt til en sånn type leilighet.  Vet akkurat hvordan jeg vil ha den om den blir min, og gleder meg til å ta dere med på reisen.

Until then – is i magen og vinnerinstinkt! Har man tro så er jo sjangsene mye større enn om man ikke har det. Og får jeg den ikke, nei – da var det ikke meningen og noe bedre vil komme min vei!

37 Comments

 1. Åh, er det den i NJ-gate? Så fin!

  1. leneorvik

   Kanskje, kanskje ikke?? :D <3 Kleeeem

 2. Så spennende! Krysser fingrene for deg :)

  1. leneorvik

   Takk Stine :-)

 3. Æææh!! Håper du får den jeg også, for jeg elsker å følge deg under oppussing og interiør!
  Du ER så flink og jeg blir veldig inspirert av deg :D
  Krysser fingrene for deg og lykke til i budrunde! :)

  1. leneorvik

   Tusen tusen takk Anne :-) Klem

 4. Sara Katrin

  Jeg digga gulvet nederst til høyre. Suuuperfint!!

  1. leneorvik

   Er ikke det rått? :D

 5. Vil du beholde stukkatur og sånt? :) spennende dette! Heier på deg:)

  1. leneorvik

   OH YES <3 TAKK :-)

 6. Nathalie

  Jeg krysser fingrene av rent egoistiske motiver..haha neida. Men driver å helrenoverer en leilighet selv for tiden og trenger inspirasjon!! Du ER så flink

  1. leneorvik

   Woho, så bra da!! Sånt er så spennende :-)

 7. Wow! Dette fikk det til å krible i.. Ehhh.. Kan jeg kalle det flyttefoten min? Uansett er jeg også på lilighetsjakt for tiden og finner stor inspirasjon hos deg. Gleder meg til å følge deg videre i denne spennende prosessen :-)

  1. leneorvik

   Hehehe, flyttefoten <3 TAKK Mira :-) Og lykke til i prosessen :-)

 8. Så spennende! Lykke til! Håper det går din vei :D Trur du er den eneste som kan komme unna med å kalle en bakgård “nusselig” :P det er så Lene (det inntrykket jeg har fått av hvem du er gjennom bloggen). Gleder meg til å følge oppussing og sånt, ikke fordi du og jeg har lik stil, for det har vi ikke. Men fordi du tenker så annerledes enn det jeg gjør, og ser helt andre løsninger på rom enn meg og det er spennende og inspirerende. Det er gøy å se hvordan noen med helt ulik stil innreder hjemmene sine :D

  1. leneorvik

   Hehehe, nusselig :D Eller kosete :-) Så gøy du synes det! Krysser fingrene for at dette går i boks <3 KLEM

 9. Ææææh krysser fingrene! :-)
  Hvor skal du bo i mens? :-)

  1. leneorvik

   Frogner House :-)

 10. Sååå spennende, krysser fingrene for deg og håper det går din vei ❤️

  1. leneorvik

   <3

 11. Ville ikke du ha et oppussingsobjekt? Er det ikke litt drøyt å totalrenovere en nyrenovert leilighet?:/

 12. Wæææ, så spennennde! Krysser fingrene for deg, håper virkelig du får den <3 Er noe med det når en kommer inn, og ikke bare deg men flere reagerer og bare tenker, – dette er den perfekte leiligheten for deg – Så håper dette går din vei. LYKKE TIL <3

  1. leneorvik

   JAAA <3 Det er så gøy! Har en god magefølelse :-* Stor klem Lisa <3

 13. Margrete Strømsvåg

  Liker den siste du skrev der – blir den ikke min så var det ikke meningen og noe bedre dukker opp! You go girl, lykke til! Jeg gleder meg til å følge reisen!

  1. leneorvik

   Ja, alt skjer for en grunn :-) Takk, og stor klem <3

 14. Lykke til! Håper å kunne følge oppussingsprosjektet på bloggen!

  1. leneorvik

   Såklart <3 Skal dele alt med dere :-)

 15. Dette er du god på lene. Blir moro å se hva du ender opp med og hva du får til! Lurte på hvor du skal ha tingene dine midlertidig og spesielt hvor du skal oppholde deg?
  Masse lykke til!

  1. leneorvik

   Tusen takk :-) Jeg flytter inn på Frogner House rett ned i gata på mandag :-) Klem

 16. Veronika

  Ser leiligheten slik ut, eller er det inspobilder?

  1. leneorvik

   Inspirasjon :-)

 17. Hvordan gikk det???:)

  1. leneorvik

   Budrunde i dag :-) Wish me luck!

   1. Lene K

    Lykke til!! :-D

   2. leneorvik

    TAKK <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *