Two fluffy favorites

SPONSET JAKKER

Holla fra flyplassen ♥ Var oppe allerede klokken 0530 idag for å starte dagen. Og nå jeg er på vei til Marbella på jobb. Blir til onsdag! Superspennende, og jeg gleder meg veldig.

Det kommer vel ikke som noe sjokk på dere at fjærjakker er min absolutte favoritt. Vet ikke hva det er med meg og disse fluffy jakkene, men elsker at de er så gossete, og at jeg får litt volum opp mot halsen. Har de jo i alle farger, men må si at de to siste tilskuddene i garderoben har blitt absolutt favoritter på relativt kort tid. Hvit, og grønn! Fresht til våren. Og gjett om våren er kommet til Oslo? I går var det 19 grader og helt magisk stemning.

Jakke Kouture – Bukse Zara – Sko Miu Miu – Briller Tom Ford

Kjole & jakke Kouture – Sko Zara – Briller Tom Ford – Armbånd Celiné & Hermés

Nå skal jeg løpe til gaten! Skrives fra solen ♥

15 Comments

 1. Kjempefine!! Kos deg masse på tur <3 <3

 2. Love both looks! In love with the jackets

  xxx, Eva

  http://www.dark-rebel.com

 3. Birgitte

  Disse jakkene er så fine, men kan de lukkes med en hempe eller noe sånt eller er de bare åpne? <3

 4. Hei!

  Jeg så sminkevideoen du la ut for litt siden, med glow og burgunder look. I den videoen så brukte du bare litt concealer i ansiktet, men ikke foundation. Vil det si at du ikke bruker foundation? Huden din ser hvertfall helt amazing ut på bildene over, så skulle gjerne ha visst hemmeligheten ;-*

 5. Hei Lene! :-) Du la ut bilde på storyen din av en grønn badedrakt. Den var så fin! Hvor får jeg tak i den?

 6. Hei :) hvor er den dus-rosa genseren fra som har på deg på storyen på Snapchat? :) veldig fin!

 7. Fineste, Lenemor! <3 De jakkene er rå. Jeg skal selv kjøpe en i grå eller svart, har ikke helt klart å bestemme meg enda. De er så fine. Håper du koser deg ihel på tur, nyyyyt det. Våren er endelig kommet til Bergen også, håper bare det varer, hiiihh! :-)

 8. hvilken foundation bruker du nå? merke/ farge

 9. Du er så nydelig, må bare si at jeg elsker videobloggene dine!

  Hadde betydd utrolig mye for for meg om du stemte på Emilie Buer i Jan Thomas og Elle sin modell konkurranse, spre gjerne ordet! Tusen takk <3
  http://www.klikk.no/mote/elle/her-er-de-20-finalistene-til-jan-thomas-model-2017-1713991.ece

  Håper du Koser deg i Marbella!

  Klem

 10. har du tatt botox under øynene eller noe sånt?!

  1. leneorvik

   Haha! Går det ann? :D

 11. Hvilken str har du i jakkene? Jeg mååå bare ha meg en sånn (eller to, tre, hihi) :-)

  1. leneorvik

   Jeg har både xs og s :-) Fine i begge størrelser :-)

 12. Hva har du på leppene her? :)

  1. leneorvik

   Velvet Teddy om du tenker på den mørkeste? :-)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *