Blue sweat

Sko Miu Miu – Tights Bik Bok – Genser H&M Trend – Caps H&M – Veske Gucci

Hei lørdagen! Godt med helg! I går feiret vi fineste Caroline sin 30 års dag med “Day Of The Dead” tema! Superkult! Bilder av antrekk og sminke kommer, men først ville jeg gjerne dele disse antrekksbildene fra tidligere i uken med dere. Mange som har spurt om den blå genseren, og hvilken str jeg har, og jeg har 34 ♥ Superkul genser, og litt annerledes!

Idag startet jeg dagen med en kardioøkt og skal snart på Theatercaféen med Maria, Erik, Henriette, Egil, Bjørn Erik og to småtasser, Noah og Henrik (som er sønnen til BE) Lørdagskos med gode venner! I kveld skal vi på åpningen av ny Bølgen og Moi Tjuvholmen, hei hvor det går! Ønsker dere en nusselig helg! Dere er fine ♥

11 Comments

 1. Fineste du! Gleder meg til å se mer av antrekket og sminken fra bursdagen :-) Så veldig kult ut!

  1. leneorvik

   Hehe, ja! Veldig gøy :-) Klem til fine deg!

  1. leneorvik

   Så den :-* Veldig fin!

 2. Hadde du kunne svare meg på hvor den toppen som du bruker i vaffel-videoen er fra?:)
  Den var helt nydelig :)!

  1. leneorvik

   Takk! Den er fra hm trend :-) Klem

 3. Hei!

  Hvordan er fjærjakkene fra Kouture i størrelse? Hvilken størrelse har du og bruker til vanlig?

  1. leneorvik

   Jeg har både xs, og s :-) Spørs hvordan du vil de skal sitte på, men de er normale i str :-)

 4. Hei Lene! Jeg har et gavekort på Koutore på Arkaden på 1500. Jeg vet jo at du har en del plagg derfra og lurer på om du har noen tips til hva jeg kan kjøpe for gavekortet? Jeg tenker å få mest mulig ut av det, men hva er liksom dine favoritter typ?

  1. leneorvik

   Heia <3 Åh fjærjakkene og chokerene <3 Masse fint!! :-)

 5. Julie Katharina

  Hei Lene! Kan du poste bilete av sminke og antrekk på festen til Caroline? :)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *