Vlog : Lowcarb vafler med syltetøy

ANNONSE

I går lagde jeg min favoritt vaffeloppskrift. Sunnere, enkel og latterlig god. Ja, det er som jeg sier i videoen under, mye bedre enn vanlig vaffelrøre, og denne er sunn i tillegg. Så topper det seg med deilig syltetøy på toppen. Nora Syltetøy har kommet med sukkerfritt syltetøy, som inneholder 80% bær, og det smaker kjempegodt! Kommer i 3 forskjellige smaker, og alle passer både til vafler, pannekaker, ny bakt brød, rundstykker .. Ordentlig kos.

Ingredienser ♥

400 g malte mandler – 50 gram smeltet smør – 2 ts fiberhusk – 4 egg  – 1/2 ts salt – 1 ts bakepulver – 2 dl fløte – 1/2 dl melk – 3 ss sukrin – 2 ts vaniljesukker (gold er den beste) (Om nødvendig 1/2 – 1 dl vann for å spe ut røra og evt litt kanel om du ønsker det)

Håper det smaker!

6 Comments

 1. Hvor er den blusen fra??? Jeg MÅ vite det, dødsfin:D

  1. Nathalie

   Den är från hm trend!

  2. leneorvik

   Hm trend :-)

 2. Hei Lene!
  Hvor mange vafler får du ca. for denne mengden ingredienser?

  1. leneorvik

   Ca 7-8 :-)

 3. Jeg tør ikke engang å tenke på hvor mye kcal én vaffel-plate inneholder med alt smøret, fløten og mandlene.. Bare 400gram mandler alene tilsvarer 2300kcal. Greit det er lavkarbo, men jeg vil ikke kalle det sunt når en vaffelplate inneholder så mye kalorier.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *