Who are you?

Mandag, og ny uke! I helgen har jeg blitt bortskjemt av verdens nydeligste kjæreste, jeg er så heldig og takknemlig. Han lurte meg trill rundt, og latet som vi skulle på fjellet.. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene med den mannen der. Han hentet meg i fullt fjellutstyr og jeg hadde jo ut ifra pakkelisten også pakket til fjellet, så jeg gikk jo rett på! Han overrasket meg stort da han plutselig tok meg med til Farris Bad for helgen, og ikke til fjells, hehe – luringen! Vi har rett og slett bare kost oss så utrolig mye, spist frokost på rommet, vært på spa, på Wallmans Show, middager, lunsj på Bedehuset (som jeg absolutt kan anbefale, sykt kult sted) .. Jeg har ikke ord for hvor mye han fikser og ordner, for en mann jeg har ♥ En perfekt helg! Deilig å få ladet opp til en ny uke også!

15184008_10158282558785355_1191010631_o15182504_10158282558935355_170160779_o

Kjole Maanesten – Sko Acne – Skinnbukse Samsøe – Caps H&M – Skjerf Samsøe – Jakke Kouture

Idag har jeg noe litt morsomt på agendaen – jeg er nemlig veldig nyskjerrig på dere som leser bloggen min. Dere vet jo ganske mye om meg om mitt liv, og jeg er utrolig smigret over at dere bruker tiden deres til å lese min blogg, tusen takk – jeg kan faktisk ikke få takket dere nok. Jeg ønsker å inspirere dere der jeg kan inspirere, og dermed er det greit for meg å vite litt HVEM DU ER. Derfor har jeg noen spørsmål som jeg virkelig håper dere vil ta dere tid til å svare på ♥

Du svarer selvsagt på det du vil, trenger ikke svare på alt!

♥ Hvem er du som leser bloggen min?
(Alder og bosted, samt om du jobber eller studerer?)

♥ Hva er dine interesser?
(Er det reiser, mote, trening, interiør, mat, eller andre ting?)

♥ Hvorfor leser du bloggen min, og hvilke innlegg setter du aller mest pris på?

♥ Hva engasjerer deg?

♥ Hva vil du ha mer av?

Disse spørsmålene spør jeg også for å “kartlegge” litt hva som ønskes her inne, og hva dere vil ha mer av, og hva jeg kanskje kan skrive om som ikke har blitt skrevet om før. Synes en aldri så liten “spørreundersøkelse” er på sin plass. Jeg husker jeg gjorde det for mange år tilbake, og det var så gøy å lese om livene deres ♥

150 Comments

 1. Jente,22 år som bor i Haugesund og er halveis i sykepleierstudiet ☺️
  Mine interesser er trening,spesielt styrketrening.
  Jeg har følgt bloggen din til og fra de siste årene. ‘Det har økt i det siste fordi jeg følger deg på snap og synes du er så søt og morsom :) Ellers synes jeg også innleggene “gir” mer :)
  Mennesker engasjerer meg på ulike vis,jeg skal jo bli sykepleier :)
  Jeg vil ha mer av videoblogg,matoppskrifter,treningsinlegg og mote :)

 2. Jeg heter Monica 44 år og er vist den elste av det jeg kunne se som har lagt igjen beskjed. Men er vel mer som en 30 åring:) Jeg er selvstendig næringsdrivende innen for kropp/helse.

  Mine interesser er:
  Mote, skjønnhet, trening og interiør. Jeg elsker sko, vesker og klær. Bruker mye tid på det uten om jobben. Jeg elsker også å reise og har vel vært mange steder rundt om i verden. Mitt favoritt sted er Bali. Da jeg jobber innen for kropp/helse er trening og kosthold noe jeg både brenner for og er en del av min hverdag. Så mine interesser er i grunnen også en hobby/lifstil.

  Jeg leser bloggen din fordi først var for vi har veldig lik klesstil. Jeg får ofte inspirasjon og tips. Det var i grunnen det første. Deretter synes jeg du er er en kjempe flott jente som bare er seg selv. Jeg følger deg også på snap og ler masse:) Du er super og du har gitt tips og jeg tilbake (spesilet på denne bakingen din ) :-)

  Jeg engasjerer meg for at alle barn i verden skal ha det bra, trygt og godt.
  Jeg har bidratt og hjulpet mange barn i Brasil og på Bali. Gatebarn som lever på gaten og barn i slummen.

  Jeg vet ikke helt hva jeg vil ha mere av. Synes bloggen er bra akkurat som det er. Da måtte det vil bli flere innlegg og mere mote tips.

  Stå på ! Monica

 3. Tonje Cathrine

  Jeg er 34 år gammel. Bor sammen med min samboer og våre 2 vakre hunder utenfor Lillestrøm på et lite småbruk. Jobber for tiden fulltid kontor, men en jobb innen helse og omsårg er målet.

  Mine interesser er Hund, Trening, mote og Interiør.

  Jeg har lest bloggen din i mage år. Klikker meg innom her flere ganger per dag for et lite avbrekk og motivasjon. Du er jo en sikkelig glede spreder.

  Ønkser meg mere av Videoblogg. Syntes det er så hærlig å se den siden av Lene. Ønsker meg julegave tips til venner, kjæreset OSV.
  Vil også si at jeg er så glad på dine vegene. Så koselig at du har funnet kjærlighteten på nytt. Er det ikke det livet handler om? Du virkelig stråler om dagen.

 4. ♥ Hvem er du som leser bloggen min?
  (Alder og bosted, samt om du jobber eller studerer?) Jeg er 21 år, bor i Hønefoss. Er hjemmeværende.

  ♥ Hva er dine interesser?
  (Er det reiser, mote, trening, interiør, mat, eller andre ting?) Reiser, mote og interiør.

  ♥ Hvorfor leser du bloggen min, og hvilke innlegg setter du aller mest pris på? Jeg liker innlegg om møbler, dekorasjon, DIYs, mote osv

  ♥ Hva engasjerer deg? Psykisk helse.

  ♥ Hva vil du ha mer av? DIYs

 5. Hei Lene!
  Jeg er 25 år gammel, nå på mitt siste år av bachelorgraden min. Bor sammen med kjæresten over 5 år på Bislett!
  Interesserer meg for trening og kosthold, og syns du er så inspirerende på det området! Det samme gjelder interiør, og mote for den saks skyld! Du har jo så mye fint!

  Ønsker deg en fin dag videre!

 6. He solstrålen Lene :)
  Jeg jobber som leder og holder til i Oppland.
  Jeg interesserer meg for, trening, hester, natur og alt som gir god energi og skaper utvikling på alle områder i livet.
  Du er ei dame som gir ekstremt god energi: Du gløder og gnistrer. Du gjør meg glad og inspirerer meg veldig gjennom den personen du er, særlig den ekte Lene har jeg stor sans for. Du er kreativ og dyktig. Fantastisk flink på interiør, farger og gir mye av deg selv. Du er nydelig både på innsiden og utsiden. Jeg ønsker at du fortsetter med den gode jobben du allerede gjør. Føler bloggen din er blitt mer levende og ekte nå. At du viser mer av deg selv og ditt ekte liv. Jeg gleder meg til å gå inn og lese hver dag. Ønsker deg en strålende dag videre :)

 7. Hei!
  Jeg er Ingrid, 24 år fra Stvg og studerer.
  Mine interesser er interiør, mat og trening (trenger inspirasjon på den fronten). Jeg liker best innleggene dine som handler om dette, + personlige innlegg, som du er blitt veldig flink på i det siste! Er ikke så fan av reklameinnlegg, da hopper jeg som regel rett forbi. Har fulgt bloggen din helt fra starten tror jeg, husker du akuratt kom hjem fra Hove eller noe? Haha, så jeg er fan altså!
  Det som engasjerer meg er miljø og urettferdighet.

  Ha en fortsatt fin dag!

 8. ♥ Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo som studerer juss i Bergen.
  ♥ Mine interesser er blant annet matlaging, sminke og reising.
  ♥ Jeg startet å lese bloggen din for mange år siden da du fremdeles var butikksjef på bikbok om jeg ikke tar feil. Fortsatte å lese bloggen din fordi du blogger om ting som interesserer og inspirerer meg; antrekksbilder, reise, matoppskrifter, trening osv. Jeg setter pris på innlegg med tips og innlegg hvor du feks viser hva du spiser i løpet av en dag, hvilken hudpleierutine du har, hvilken sminke du bruker(tommel opp for tutorials) eller hvilken treningsplan du følger.

  ♥ Vet det er litt færlt å si, men overfladiske ting engasjerer meg. Altså i form av at det er det jeg kommer inn på bloggen din for å lese. Tips og triks i hverdagen engasjerer altså mer enn dype innlegg eller innlegg om dyreplageri, pelsindustri osv(det ser jeg nok av på dokumentarer og trenger ikke at alle bloggere skriver om slike ting selv om jeg selvfølgelig mener at det er ekstremt viktige temaer).
  ♥ Jeg vil ha mer av vlogger!!! du kan feks filme en “what i eat in a dat”(superpopulært på youtube), hva du gjør i løpet av en dag(som du la ut for litt siden) osv. Vil også ha mer av oppskrifter, sminketutorials og generelle tips. Når jeg sier at jeg ønsker slike ting så må jeg bare si at jeg setter stor pris på innlegg som ikke er annonser, sponset etc fordi jeg syns det er gøy å se hva folk faktisk har kjøpt og hva de liker selv om de har måtte betale for det selv. Dette betyr dog ikke at jeg ikke tror at du kun legger ut innlegg du står 100% inne for, men sminke man kan kjøpe hos coverbrands, blush osv tiltaler ikke meg så veldig.

 9. 23 år og studerer i Belgia. Jeg liker personlig utvikling og erfaringsbinnleggene dine, samt reiser, oppussing/interiør, klestips, trening og sunne enkle oppskrifter. Jeg går vel i all hovedsak inn på en blogg for å finne inspirasjon og noen ganger motivasjon til å komme igang med det jeg da søker.
  Kanskje du kan lage alternativ-innlegg? Du viser et produkt som er drømmeproduktet, men også alternativene til en redusert pris. Dette kan også gjøres med matvarer når man lager et måltid, reiser, opplevelser, interiør, fantasien er stor
  Lykke til og ha en strålende dag!

 10. Hei.
  38 år. Trondheim. Jobber.
  Positiv og fin blogg. Liker at den er blitt mer personlig.
  Jeg liker mest innleggene fra hverdagen din og kjæreste innlegg.
  Og litt tips på interiør/mote innimellom.
  Det som engasjerer meg er å leve i nuet. Nyte livet. Elske mennesker.
  Keep up the good work :)

 11. Hei!

  – Jeg er 25 år gammel, bor på Majorstuen og studerer medisin.

  – Mine interesser er trening, kosthold, venner og reise.

  – Jeg har fulgt deg og bloggen din siden du flyttet fra Ålesund til Oslo, og syns alltid du leverer innholdsrike og inspirerende innlegg. Jeg må si at jeg liker veldig godt de personlige innleggene dine samt når du legger ut videosnutter, da jeg føler man blir enda bedre kjent med deg. Liker også veldig godt innlegg om matoppskrifter og motetips (typ et skjørt, tre outfits).

  – Helse, eldreomsorg og dyrevelferd er det som engasjerer meg mest.

  – Matoppskrifter/trening og videoblogger. Ellers syns jeg du har en fin balanse i bloggen med varierte innlegg.

  Fin dag til deg Lene! <3

 12. <3 24 år, studerer sykepleie i Bodø
  <3 Interessert i mat, mote, interiør, foto
  <3 Har lest bloggen din siden du jobbet på BikBok ;) Liker personlige innlegg, videoer, hverdagslige ting og mattips
  <3 Det som engasjerer meg er mennesker med drivkraft, positivitet og ambisjoner

 13. Jeg er ei jente på 22 år, som bor nå i Drammen.. Jeg jobber på Vero moda Gulskogen og studerer Teologi på Lev drammen bibelskole.
  Mine interesser er reiser, mote, venner, familie og ha det bra.
  Jeg leser bloggen din for du er så bra, Alle innleggene dine er bra, men elsker de personlige innleggene, videoene dine, reklameinnlegg. Får inspirasjon av klesstilen din! Elsker snappene dine og at du svarer oss, selvom det er på face, her på bloggen eller snap! <3 Du er så GOD!
  Har lest bloggen din i noen år nå, og jeg elsker den!
  Det som engasjerer meg er hvordan mennesker i verden har det, spesielt alle små barna. Skal til Uganda, Watoto i Mars med klassen og se hvordan små barn som ikke har foreldre har det.. Det blir spennende og tøft.
  Syntes du gjør en drit bra jobb, men kanskje en sminke og hårvideo! Du er alltid så fin på håret og på sminken<3
  DIGGER deg LENE!! <3

 14. Mari Strom Larsen

  Hei! Jeg er 29 aar og bor i Madrid. bodd i spania i 5 aar og naa skal jeg flytte til Marbella med jobb. Leser bloggen din som et lite “norsk ukeblad” , sa det er koselig. Liker best mote og interior innleggene dine, faar mye fin inspirasjon:)

 15. Jeg er en 23 år gammel jente som jobber som politi i Trøndelag, og bor sammen med kjæresten min, og hunden vår :-)
  Mine interesser er en blanding av interiør, mote og trening.

  Jeg har vært en fast leser av bloggen din i mange år, og synes du er et så sprudlende og positivt menneske- det er umulig å ikke bli glad av å lese bloggen din <3

  Alt fra interiør, mote, hverdagsliv, reise, kjæreste og mat finner jeg inspirerende og interessant- du kan rett og slett bare fortsette med den gode jobben du allerede gjør :D Du inspirerer <3

 16. Ingrid Marie

  ♥ Jeg er 23 og går siste året på lærerstudiet med fagene matematikk, engelsk, KRLE og naturfag :))

  ♥ Hva er dine interesser? Film/serier. Musikk. Hunden min<3 Venner. ++

  ♥ Jeg syns bare du er så positiv og herlig!

  ♥ Hva engasjerer meg? Oh my, where to begin.. Pelsdyrdebatten er min hjertesak #nofur. Innvandringspolitikk, dyrevern, hvordan mennesker har det rundt omkring i verden, etc. Det er så mye viktig å være engasjert i!

  ♥ Jeg vil ha mer videoblogg! Jeg ELSKER videobloggene dine!

 17. Heisann,

  Kvinne 30 fra Oslo, lektor.
  Liker dine dype innlegg, de har gjort at jeg har sluttet å irritere meg over det noe overfladiske preget på bloggen. Følte i starten at alt var ting og skryt, og at du var nok en blogger som var kjent pga du var sammen med rett fyr.
  Jeg tok imidlertid feil, og håper du kan inspirere unge jenter til at selv om man har en relativt høy materiell velstand kan man også være et empatisk og godt menneske.
  Det tror jeg du er, selv om du også er litt Carrie Bradshaw , ikke at det var noe vondt i henne da =)))
  Leser nå og da, men setter pris på dype innlegg. Liker din selvtillit, du virker glad i deg selv og trygg på deg selv. Det skulle jeg ønske flere jenter klarte å være, som lærer ser jeg mye vondt blant unge jenter, Føler enkelte blogger bidrar til å gjøre dem sykere, så fint om man er litt bevisst på hvem og hvordan man påvirker.

 18. Jente, 29 (30 neste måned), gift og har en liten gutt på 7 mnd. Er fra Oslo, men flyttet til Siggerud for 2 år siden for å bo nærmere naturen og få bedre plass.

  Lest bloggen din siden du var sammen med RI da han er søskenbarnet til mine søskenbarn og ble tipset om deg derifra. Liker bloggen din bedre og bedre og syns faktisk den har tatt seg opp enda ett hakk etter du ble sammen med J.

  Liker egentlig alle innleggene om dagen, men tidligere var det mat og interiør innleggene som var favoritten. Ble litt lei av anrekksbilder, men nå er det konge :)

  Leser gjerne mer om interiør og digger videoene dine. Lag gjerne mer mat der! Tror du hadde vært skikkelig bra på sånne “lesernes utfordring” videoer. Nå som du har begynt å jobbe med styling hadde det vært moro med innlegg med inspirasjon til leverandører og hvordan du går frem for å finne litt annerledes og kule forhandlere.

  Du engasjerer når du er deg selv og har det bra, og det føler jeg du virkelig er om dagen.

  You go girl!!!

 19. hei hei

  Jente 32 – alene mamma. Begynte å følge bloggen din av og til når jeg bodde i kbh – fortsatte når jeg flytta til Krakow. Ble hver dag når jeg ble mamma. Nå har jeg endelig flyttet tilbake til Norge med datteren min!

  Interesser; trening – ala, hiking, spinning, bodypump og trx. Venner og KAFFE, vin og sladder! Har også en liten hund – så tiden forsvinner til trening datter og hund

  jeg har lest bloggen din on and off i mange år. det siste året hver dag – fordi du er så glad. Jeg hadde behov for å lese noe godt. DU hjalp meg lissom litt i en veldig tung hverdag. Datteren min, 1 år og 3 mnd – elsker å se på snappene dine når det er film snutter – :D

  Engasjerer meg er rettigheter for barn og dyr. og generelt normalt folkevett

  Synes det at du skriver litt mer seriøse innlegg innimellom – som viser også litt tunge ting også og ikke bare positivitet – gir ett løft for å se at det kan være litt tungt innimellom også selv om du er så positv som du er!

  :)

 20. Jente 22 fra Tromsø. Studerer, har samboer og sammen har vi ei nydelig datter på to år.
  Interessene mine er så mye egentlig! Interiør, litt mote, trening, familielivet, studentlivet, det kreative livet (strikking osv) og mer. <3 Kanskje litt reising også, men studentøkonomien og småbarnsøkonomien setter kanskje en liten stopper akkurat der (enn så lenge;-))
  Elsker bloggen din, humøret ditt, stilen din og egentlig alt, haha! Du er en sann inspirasjon, og jeg liker egentlig alt du blogger om. Særlig personlige innlegg, samt mote/interiør/trening

 21. Jeg heter Beate, 29 år og kommer fra Vestlandet, nærmere bestemt Jæren. Jeg jobber 100% som sykepleier i tillegg til at jeg jobber som treningsinstruktør. Jeg er gift og vi har 2 barn sammen som du forresten møtte under Kvadrat sine Fashion Days.

  Jeg intresserer meg for DIY, interiør, trening, mat, reise, mote, venner.

  Jeg leser bloggen din fordi den gir meg mye positiv feeling. JEg blir oppriktig glad av å klikke innom deg. Jeg liker kombinasjonen av mat, trening, mote, personlig og ikke minst vlogging, det bør du gjøre oftere. Jeg liker uten tvil best vlogging, da får vi liksom se mer av den ekte Lene. Liker også veldig godt antrekksinnleggene dine!

  Jeg engasjerer meg veldig i min familie og mine venner. Ønsker at alle rundt meg skal ha det bra og står sterkt opp mot urettferdighet.

  På bloggen din føler jeg at jeg får mye variert lesestoff men siden du konkret spør hva jeg vil ha mer av må det bli mer video og antrekksbilder. Gjerne om du kunne variert stedene du tar antrekksbilder også.

  Må få avslutte med at jeg syns du gjør en veldig bra jobb med bloggen din og heier på deg. Klem

 22. Charlotte

  ♥ Jeg er 22 år, bor i Egersund, jobber i butikk.

  ♥ Elsker å reise sammen med samboeren, interesserer meg for interiør og mat, samt serier og film hvis det kan kalles for interesse.

  ♥ Har fulgt deg siden du var butikksjef på Bik Bok og det har blitt en vane å titte innom her. Leser bloggen din for å finne inspirasjon om interiør, mat og skjønnhet. Du er jo så utrolig fin at selv en søppelsekk hadde sett bra ut på deg!

  Liker godt når du legger ut videoer, ville gjerne hatt litt mer serie- og filmtips hvis det lar seg gjøre. Men synes absolutt du gjør en dødsbra jobb med bloggen!

 23. Jeg heter Ida Carmelita er 24 år og bor i Kristiansund. Jeg har tre barn og jobber på dementavdeling. Jeg er gift og blogger om hverdagen etter jeg mistet den ene gutten min i fjor da han bare var ti måneder gammel.

  Jeg er veldig glad i jentete ting som sminke og mote. Elsker også og bli inspirert innen interiør og mat. Jeg er aktiv og syns det er viktig å ta vare på helsen sin.

  Jeg trenger og har et stort behov for positive mennesker i hverdagen min for å få den bedre og dette er da du uvitende en stor del av. Jeg følger bloggen din (hmm, vanskelig å finne favoritt innlegg, liker jo det meste?!) Hehe.. Og jeg følger deg på snap. Jeg setter pris på mennesker som inspirerer og dette gjør nettop du.

  Mitt beste tips til deg er og fortsette slik du gjør, og flere videoer hadde vært så gøy! Klem Ida

 24. ♥ Jeg er en jente på 21 år fra Lier. Bor i Bergen med kjæresten min og studerer siste året på bachelor her. Gleder meg til å flytte hjem igjen, hehe.

  ♥ Mine interesser er reiser, mote, trening, interiør, mat, foto. Listen er lang :)

  ♥ Jeg har lest bloggen din i mange, mange år. Vil tro jeg har lest den nesten helt fra du begynte. Jeg elsker materialistiskeinnlegg (hehe hihi) hvor jeg drømmer meg bort i stilen din, veskene dine og interiøret ditt (<3). Også veldig glad i oppskrifter og prøvde blant annet bacontipset ditt i helgen, nam. Reise og trening er også gøy å følge med på. Liker i grunn alle innleggene dine og elsker den positive energien du sprer.

  ♥ Fortsett som nå, synes alltid det er veldig fint og inspirerende å lese bloggen din! <3

 25. 29 år fra Oslo. Er blogger selv, og social media manager. Jeg elsker å finne på morsome ting med venner, dra på konserter, lage god mat, reise, snowboard og selvfølgelig shopping & blogging. Du er en av de få norske bloggene jeg leser og MÅ inn å titte en gang om dagen. Innleggene som inspirerer meg mest er type innlegg som “Give you self a good start” og “dette gleder jeg meg til fremover”. Jeg liker selvfølgelig innleggene hvor du viser din personlige stil, men jeg liker veldig godt at du varierer og viser innlegg som får frem hvem du er også :D
  Sakene som engasjerer meg aller mest er mote mot pels, og Sunn Fornuft-plakaten hvor bloggere oppfordres til å tenke gjennom hva de legger ut. Dette er to saker jeg brenner veldig for <3
  Hvis jeg ville hatt mer av noe på din blogg så ville jeg ønsket meg et persinlig innlegg som går på tips til hvordan å tenke positivt i enhver situasjon, hehe.. Du virker som en utrolig positiv jente som alltid finner løsninger på ting, og ser lyst på det meste. Har du aldri dager som er sorte? Eller dager hvor du har lyst til å gi opp alt? Bare lurer.. :)

 26. Hei, Jeg heter Julie er 20 år og bor i Tronheim sammen med kjæresten. For øyeblikket er jeg sykepleierstudent, og jobber som assistent ved sykehuset. En veldig givende jobb – som gir meg veldig mye. Det er fint å kunne føle at man gjør en forskjell. Jeg blir veldig engasjert av å føle at jeg gir noe og hjelper andre – å se gleden og hvor mye folk rundt deg setter pris på det man gjør.

  Jeg har lest bloggen din helt siden du jobbet på bikbok, så det har vært artig å følge utviklingen din. Selv om jeg i ny og ne har mistet litt interessen, da det i en periode føltes som om det gikk mye i de samme type innleggene. Er veldig gla i personlige innlegg, da du viser at du er tross alt bare et menneske du også. Du gjør feil, du føler kjærlighet og er lei deg som alle andre her i denne verden. Jeg setter pris på innlegg der jeg føler at jeg får se LENE, og ikke “blogg-lene”. Liker selvfølgelig også når du kan inspirere litt i klesveien (det var vel hovedsakelig derfor jeg begynte å følge deg for mange år siden).

  Ellers er jeg interessert i mote, interiør, dikt/litteratur, filosofi og god mat (ja en ganske merkelig blanding haha). Elsker god mat og liker absolutt alt, nommis. Er selvfølgelig også veldig gla i dyr, hvem er vel ikke det smeeelt.

  Og ja, jeg er nok litt som deg; veldig glad i å prate, så tror jeg skal stoppe der.

  PS: elsker videobloggene dine, mer av dem! :)
  Ønsker deg en fin dag. Klem.

 27. Michelle

  27 år gammel, jobber som lege. Fra Finnmark. Bor i Nordland sammen med min samboer som er fra samme plass som vi bor.

  Jeg er interessert i interiør, klær og reising. Elsker interiørstilen din og har en god del i huset etter inspirasjon på deg. Jeg og samboeren min har vært mye ute på reise, og elsker å se nye plasser. Klesstilen din liker jeg fordi den er classy, men samtidig kul. Du tørr å gå i klær som andre kanskje ikke tørr, og det liker jeg godt. Liker særlig godt fargene på klærne du går i. Jeg har lest bloggen din såpass lenge at det første jeg kjøpte fra deg var faktisk den “saueskinns”jakka med skinnarmer en gang i tiden. Hvis du skjønner hvilken jeg mener? Begynner å bli en god stund siden :p

  Jeg leser bloggen din først og fremst fordi det er “lett stoff”. Misforstå meg rett, men som lege møter jeg så mange mennesker i kriser og med all slags sykdommer og plager, at jeg syns det er godt å kunne gå inn på bloggen for å tenke på helt andre ting. Jeg leser aviser etc. i tillegg, men der er det jo ofte også tragiske ting man leser om, så blogg blir liksom mitt “fristed” som kan drømme meg bort og ikke tenke så mye på fæle ting og glemme ansvarsfølelsen for en stund, hvis du skjønner? Til tross for at jeg elsker å lese om mote, interiør og reise er det faktisk “livet ditt” som interesserer meg mest. Jeg tror det er fordi det er såpass ulikt mitt eget. Jeg liker også at du tørr å “gå mot strømmen” og ta egne valg fordi det gagner deg selv og gjør at du får det bedre/bra. Det viktigste i livet er vel at man trives og har det bra? Det er iallefall slik jeg tenker. Og selv om vi har ulike liv, med ulike jobber og ansvar, er det litt gøy å tenke på at vi har samme interesser og meninger.

  Det som engasjerer meg for tiden er å prøve å påvirke folk til å være seg selv uten å kjenne på nederlag. At folk skal kunne ha selvtillit uansett hvem de er eller hvordan de er. Jeg ønsker å spre positivitet og stille opp for vennene mine når de trenger det. Jeg synes det er viktig at man tar vare på de man har rundt seg. Trenger ikke være politiske engasjement for å gjøre en forskjell i hverdagen. Det er nok at man er der for hverandre. Dette engasjerer meg.

  Jeg ønsker mer at interiørinspirasjon og linker til ulike steder å handle. Jeg elsket det når du skrev om fargevalg, gulv etc., i tillegg til sofa/bord etc. Kunne hatt innlegg hvor du f. eks tar for deg enkelte ting som kan inspirere til å pusse opp enkle ting. Som f. eks “inspirasjon til å pusse opp en dør/trapp/liten gang”, ikke noe stort men kun for å få en forandring. Hadde vært gøy. Jeg syns likevel du har vært flink til å dele dine erfaringer i oppussingen, men mye vil ha mer ;)

  Ha en fin dag! Håper det går bra med deg, du har blitt så tynn ;o Men det er vel bare luft og kjærlighet for tiden kanskje? :) Det viktigste er som sagt at man har det bra og tar vare på seg selv (og andre)!

 28. 30 år, tannlege. Interesserer meg for mote, interiør, reise og mat. Leser bloggen din da den er inspirerende og morsom.

 29. 22 år, bor på Lillehammer og studerer økonomi. Satser også langrenn fult :)
  Jeg har dermed en stor interesse for å reise, trening og mat, men også inspirasjon i mote og interiør. Mote og interiør er det du er best så- så fortsett med dette! Liker når du viser nye innkjøp, hva du planlegger å kjøpe inn, hva du har i klesskapet etc. Gøy å variere litt på det, for å ikke alltid bare ha dagens outfit. Du sprer så mye glede med humøret ditt, og skriver mye glad-innlegg- dette er inspirerende! Det er gøy å høre om deg og Jørgen, for det virker som at dette kan ha noe med det gode humøret å gjøre ;) Vlogs er også veldig spennende, for da blir vi kjent med deg på en annen måte! Er også veldig gøy når du byr på deg selv, og vi får se andre sider ved deg. Et eksempel er når du legger ut sangvideoer, veldig gøy! Nå nærmer jo julen seg, og da er det gøy med juleinspirasjon til feks. julegaver, julepynt, julekaker (selv om baking kanskje ikke har vert din sterkeste side i det siste ;) ) Hva ønsker du deg? Har du tips til gaver til kjæresten? Du er så flink til å ta vare på venner rundt deg, og du planlegger mye gøy. Fortell om disse kveldene, hva dere gjør og sånn :) Gikk rett og kjøpte ryktet går når du fortalte dere hadde spilt det, supergøy å spille spill igjen!
  Fortset slik du gjør, bloggen din er super!!

 30. Jente 32,trondheim,2 barnsmor . Interesserer meg for trening,interiør og alt som er goodfeel i hverdagen generelt. Leser bloggen din fordi jeg rett å slett blir glad av ditt positive vesen! Og du sprer så mye gode vibes rundt deg! Gleder meg til å klikke meg inn! ✨ liker alt ved bloggen,men gjerne mer av deg. Elsket filmen!

 31. Heisann Lene :) Jeg er 26 år og kommer fra Molde <3
  Jeg har en datter på 3år med mannen i mitt liv som jeg nettopp har giftet meg med, jeg driver en dyrebutikk og som du da sikkert skjønner er dyr en stor interesse. Har selv to firbeinte barn (2 hunder) som tar mye av fritiden min sammen med dattera mi og mannen min selvfølgelig :)
  Har lest bloggen din siden the start og fulgt deg nå i MANGE år :)
  Synes det er koselig å titte innom å blir alltid i godt humør :)
  Gjerne mere videblogging synes jeg er gøy for da får vi sett mer av deg og ditt liv :)
  Gleder meg til fortsettelsen :)

 32. ♥ Hvem er du som leser bloggen min?
  (Alder og bosted, samt om du jobber eller studerer?)

  20 år gammel, bor i Oslo, studerer Rettsvitenskap (jus) og jobber deltid ved siden av.

  ♥ Hva er dine interesser?
  (Er det reiser, mote, trening, interiør, mat, eller andre ting?)

  Jeg er interessert i veldig mye forskjellig! Det går også i perioder. Mat er virkelig livet, så jeg elsker de gangene du deler nye, inspirerende oppskrifter. Interiør synes jeg også er veldig gøy, og jeg finner bloggen din veldig spennende på det området. Det er vel også typisk for min generasjon å være veldig reiseglad. Så fort jeg har tid og mulighet sikter jeg meg inn på en ny destinasjon. Det er riktignok ikke luksusreiser som er første prioritet hos meg (og sikkert ikke hos studenter generelt heller), men bare det å oppleve nye steder gjør noe godt med sjela. Trening er noe jeg kaller et nødvendig onde (haha), helt til jeg kommer meg på trening og kjenner hvor deilig det er å bevege på seg. Av og til skulle jeg ønske jeg hadde en skikkelig kul hobby, og at hverdagen min bestod av litt mer enn skole, jobb og trening – men så har jeg etterhvert innsett hvor heldig jeg er som får leve akkurat det livet jeg gjør.

  ♥ Hvorfor leser du bloggen min, og hvilke innlegg setter du aller mest pris på?

  Jeg har lest blogger i veldig mange år – i likhet med de fleste. Det jeg alltid har satt pris på, og som du innfrir til de grader, er personlig blogging. Jeg har vært innom utallige blogger, men jeg ender alltid opp med å klikke meg oftest innom din – nettopp fordi jeg vet at jeg får litt av alt her inne. Akkurat passe med mote, akkurat passe med trening, akkurat passe med interiør og mat – og sist men ikke minst; masse av DEG. Det høres kanskje litt creep ut, men grunnen til at jeg leser bloggen din er jo faktisk akkurat deg, ærligheten og livsgleden din. Du får det virkelig til! Jeg blir inspirert, jeg blir rørt og jeg skulle ønske innleggene både var dobbelt så lange og dobbelt så mange.

  ♥ Hva engasjerer deg?

  Verden er helt utrolig sted – både på godt og vondt. Jeg er veldig impulsiv og følsom, og lar meg veldig lett røre og påvirke. Det er med andre ord veldig mye som engasjerer meg. Rettferdighet er kanskje prinsippet som står sterkest hos meg, og det som engasjerer meg mest. Det er så mye urettferdighet i verden, og så mange som ikke har de mulighetene vi har til å lykkes.

  ♥ Hva vil du ha mer av?

  Mer av alt! Men gjerne litt mer videoblogging. Likte veldig godt at vi fikk være med deg en hel dag. Ellers er jeg jo en sucker for love, så litt kliss er heller ikke å forakte.
  De litt dypere innleggene du har skrevet i det siste faller også veldig i smak.

 33. Hei jeg vil veldig gjerne ha mere interiør innlegg. Synes du er helt rå flink med interiør :D (Er helt forelsket i warmblush fargen og skal male min egen stue i den fargen.) Likte også veldig godt innlegget om den boken og om hvordan lage ingefær shot <3

  Jeg er 27 år gammel jente som har siste året som master student i nanoelektronikk og robotikk ved UiO.

 34. 30 år fra Fræna. Jobber.

  Hovedgrunnen til at jeg begynte å lese bloggen din er vell fordi vi kjente hverandre fra ungdomstiden.

  Mine interesser er deffinitivt å reise, både korte og lange reiser. Du har mange gode reisetips, er det ett sted jeg skal reise sjekker jeg opp om du har vært der mtp restauranter, utesteder o.l. Er ikke en hyppig bloggleser men klikker meg inn ny og ne for å få inspirasjon. Så har jeg brukt en del av dine kokkekunnskaper. Må si at noen av de innleggene du har hatt siste tiden om hvordan du takler kritikk blant annet, de lett mer dype innleggene og videobloggene har gjort at jeg er oftere innom enn hva jeg tidligere var da jeg følte dette var en ren moteblogg. Liker selvtilliten din, hvordan du tenker, og den positive energien du får frem i innleggene dine. Mener at du må være ett veldig bra forbilde for de unge som føler press fra alle kanter.

  Dyrevelferd og natur er vell noe av det som engasjerer meg mest.

 35. ♥ Hvem er du som leser bloggen min?
  (Alder og bosted, samt om du jobber eller studerer?)
  Jeg er ei jente på 23 år som bor i København. Her studerer jeg arkitektur, og har det sykt bra i en av de fineste byene jeg vet om.
  ♥ Hva er dine interesser?
  (Er det reiser, mote, trening, interiør, mat, eller andre ting?)
  Jeg interesserer meg for arkitektur, venner, interiør og reiser. Jeg har reist mye i mitt liv allerede, men det er fortsatt så mye jeg vil se og lære.
  ♥ Hvorfor leser du bloggen min, og hvilke innlegg setter du aller mest pris på?
  Jeg begynte å lese bloggen din ganske tilfeldig da jeg tror den ble linket gjennom Julia sin blogg for mange år siden, da du stadig jobbet i Bikbok, jeg synes det har vært morsomt å se den store utviklingen din i stil og karriere, og du er en stor inspirasjon. Liker best å lese personlige innlegg, men liker også veldig godt å se bilder og videoer av interiør.

 36. Hei, Lene! Så gøy at du vil høre litt hvem vi er. For ei bra dame du er <3 Har skikkelig sansen for deg!
  Jeg er 21 år og bor i Grimstad. Jeg studerer til å bli lærer for 1.-7.klasse :)
  Jeg bruker mye tid på mat, blir inspirert av fint interiør og reiser også prøver jeg å få til trening av og til også.
  En av grunnene til at jeg leser bloggen din er for da kan jeg la tankene reise litt. Også har du en fantastisk utstråling og du har en så hjertevarm blogg <3 Jeg synes det er ekstra gøy når du har video-innlegg.
  Det som engasjerer meg må være når jeg får være med på at noen mestrer noe. Det er gøy det!
  Hvis jeg kan ønske meg mer av noe på bloggen din ønsker jeg at du fortsetter å være ærlig og deg selv! Noen inspirerende trenings innlegg kanskje? Og at du legger ut digge matoppskrifter :) Jeg prøvde nettopp sweet-chilli-bacon – mmmm!
  Heia deg, Lene!

 37. Hei Lene!
  Jeg er ei 20 år gammel jente fra Stavanger som har fulgt bloggen din veeldig lenge. Din blogg er den første tingen jeg klikker inn på hver morgen for å starte dagen min med inspirasjon og en glad lene!
  Jeg tar påbygg som privatist å ønsker å begynne på sykepleien til høsten 2017.

  Liker innleggene dine som handler om kjærlighet og ikke minst videoene dine. Ditt smilende ansikt og koselige stemme kan lyse opp en hver grå dag.

  Mine interesser er matlaging på hobbybasis vel å merke, reise, hytteturer å masse hygge med familie og venner <3

 38. Kristine

  Hei! Så koselig at du vil vite litt om oss!

  ♥ Hvem er du som leser bloggen min?
  Jeg er ei jente på 21 år fra Telemark, og bor og studerer nå i Oslo.

  ♥ Hva er dine interesser?
  Veldig glad i å reise, selvom det ikke blir så mye når man er student.. Også veldig glad i mote, interiør og shopping! Går mer enn gjerne rundt i butikker og titter.

  ♥ Hvorfor leser du bloggen min, og hvilke innlegg setter du aller mest pris på?
  Du har så varierende innlegg. Liker at du gis oss anbefalinger om alt fra mote til reise til mat og om dine tanker, opplevelser og din hverdag. Føler at man ikke alltid trenger slike dype innlegg, men noe som også er lett å lese og forstå seg på. Har prøvd ut en god del av oppskriftene dine, og de har det blitt laget mye av i ettertid! Liker så godt måten du skriver på. Den er så ærlig og koselig å lese.

  ♥ Hva engasjerer deg?
  Noen ganger gir du oss på en måte oppfordringer til å prøve ut noe nytt. Selvom du kanskje ikke alltid mener det like direkte, så syntes jeg det er gøy!

  ♥ Hva vil du ha mer av?
  Liker bloggen din slik den er! Syntes videoen din når vi fikk være med den en helg dag var veldig morsom :) også matoppskrifter, treningstips, mote og interiør. Bare vær deg selv! <3

 39. Hei!
  Jeg er en jente på 23 år som bor på Løvenstad rett ved Lillestrøm, ca 15 minutter fra Oslo sammen med min kjæreste og vår lille hund som heter Zarina.
  Jobber som selvstendig næringsdrivende som frisør, og leier stol i en salong.
  Mine interesser går mest ut på alt innen hår, dyr, klær og interiør. Og jeg liker veldig godt å være med venner og familie!
  Jeg leser bloggen din så og si daglig, og følger deg på sosiale medier ellers. Da elsker jeg innleggene med mote og interiør og ikke minst videoene dine! Du skriver utrolig bra, og er et stort mote-ikon og forbilde for både meg! Har fulgt deg i mange år.
  Du virker veldig flink med fine Levi og måten du fremstår på bloggen virker ekte og sprudlende! Dagen blir bedre av å gå inn å lese og se bilder.
  Så med et ord: du virker positiv og det sprer!
  Hvis jeg skal ønske meg mere fra deg, så vil jeg ha blogginnlegg der du legger ut flere sangvideoe og mere videoer generelt.. Og at du setter sammen antrekk både hverdags og til fest.

  ♥ Klem fra Stine

 40. Hei!
  Jeg er en jente på 23 år som bor på Løvenstad rett ved Lillestrøm, ca 15 minutter fra Oslo sammen med min kjæreste og vår lille hund som heter Zarina.
  Jobber som selvstendig næringsdrivende som frisør, og leier stol i en salong.
  Mine interesser går mest ut på alt innen hår, dyr, klær og interiør. Og jeg liker veldig godt å være med venner og familie!
  Jeg leser bloggen din så og si daglig, og følger deg på sosiale medier ellers. Da elsker jeg innleggene med mote og interiør og ikke minst videoene dine! Du skriver utrolig bra, og er et stort mote-ikon og forbilde for meg! Har fulgt deg i mange år.
  Du virker veldig flink med fine Levi og måten du fremstår på bloggen virker ekte og sprudlende! Dagen blir bedre av å gå inn å lese og se bilder.

  Hvis jeg skal ønske meg mere fra deg, så vil jeg ha blogginnlegg der du legger ut flere sangvideoer og mere videoer generelt.. Og at du setter sammen antrekk både hverdags og til fest.

  ♥ Klem fra Stine

 41. Jeg er 20 år, bor i en liten kommune i Nord-Trøndelag, men i ukedagene er jeg i Trondheim for jeg studerer barnevernspedagog på 2.året :-)

  Jeg elsker å reise, lage mat, trene, være med venner, familie og ikke minst kjæresten, knis.

  Jeg leser bloggen din fordi du gir meg så utrolig mye inspirasjon på alle plan! Alt i fra trening, mat, interiør, klær ++. Jeg elsker de innleggene hvor du viser hvordan livet ditt er, treningsinnlegg, mat, osv. Egentlig ALT!
  På bloggen din kan jeg la tankene reise litt. Også har du en fantastisk utstråling og du har en så hjertevarm blogg! :-)

  Det som engasjerer meg veldig er barns rettigheter, hvordan barn blir behandlet og ivaretatt. Derfor studievalget, haha :-)

  Jeg vil ha mere av videoblogger! Det var så utrolig gøy med den forrige! :-)

  Stor klem til deg, du er RÅ! <3

 42. ♥ Hvem er du som leser bloggen min?
  Hei! Jeg heter Mona, er 43 år, bor i Oslo og jobber som avdelingsleder med fokus på forretningsutvikling innen IT.

  ♥ Hva er dine interesser?
  Mest tid går med til familie og jobb – men ellers er det reiser, mat, interiør, film etc

  ♥ Hvorfor leser du bloggen min, og hvilke innlegg setter du aller mest pris på? Jeg begynte å lese bloggen nylig, da jeg så meg om etter noe nytt. Liker det du skriver om interiør, mote – egentlig det meste

  ♥ Hva engasjerer deg? Jobben min, familien min, dårlig behandling av svake grupper i samfunnet.

  ♥ Hva vil du ha mer av? Interiør og mote, hudpleie

 43. Jeg er 27 år og bosatt i Tromsø. Jobber. Jeg elsker interiørstilen din, den er rå. Så jeg leser gjerne mer om interiør, sminke, klær og bøker. Det at du er forelsket er også gøy å lese om, sprer så mye positiv energi :) Liker også godt sangstemmen din, den er nydelig!

 44. Jeg er en jente på 21 år, og bor i Lillehammer for tiden hvor jeg nå studerer på 2. året til å bli barnevernspedagog :-) Ellers er jeg veldig glad i mote, interiør, lesing, og å tilbringe tid med venner, familie og ikke minst kjæresten min! Har lest bloggen din i mange mange år, og synes du alltid har hatt en så fin, gjennomført og variert blogg. Måten du skriver på gjør at man får et så godt inntrykk av hvordan du er som person, og det inspirerer virkelig, for du virker som en fantastisk jente med en unik personlighet! Du er et forbilde for meg på mange måter :-) Jeg liker godt variasjonen mellom interiør, mote, hverdagsinnlegg, mat og videoer. Spesielt godt liker jeg lengre, “dypere” innlegg, og videoer hvor du prater i vei om masse forskjellig, herlig! Alltid like inspirerende og morsomt å se på! Så dette ønsker jeg meg mer av, hihi :-) Stor klem! Stå på Lene <3

 45. Jeg heter Irene, er 27 år, bor i nord-trøndelag og jobber :)

  Mine interesser er fuglehund, jakt og friluftsliv, interiør..
  Leser bloggen din fordi du er så søt og du skriver så bra. Liker best personlige innlegg, interiør og mat.
  Jeg er engasjert i alt ang forvaltning av dyr og natur.
  Vil ha mer av goofy lene som knuser og søler! Er så typisk meg

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *