Små hverdagsgleder

IMG_6881

Igår tuslet jeg meg en tur innom Milla Boutique for litt påfyll av ting og tang til kjøkkenbenken. Salt med chili, salt og pepper, olivenolje med hvitløk, og sist men ikke minst – kaffe sirup med karamel! Det er små hverdagsgleder som gjør at jeg får lyst å stå opp om morgenen, hehehe. Spesielt sistnevnte. Jeg elsker morgenkaffen min, og liker at den er litt søt. Så denne sirupen passet meg midt i blinken. En liten dæsj med denne, så får du en fin start på dagen altså, hehe.. Det lover jeg!

IMG_6879IMG_6880IMG_6882

Helen tipset meg også om at det finnes en vaniljesirup på Home & Cottage, så jeg skal nok snike meg dit å kjøpe den også. Ellers gleder jeg meg til høstkvelder her hjemme, fyr i peisen, tøfler, og matlaging med gode oljer og krydder. Mm! Begynner å glede meg smått til høsten faktisk, det skal jeg innrømme. Elsker at vi har fire årstider, da får man jo hele tiden variasjon.

Så, for en perfekt morgenkaffe. “Ciocattino” kaffe (sjokoladesmak) fra Nespresso, og S1 Coffee Syrup med Caramel.

Igår var jeg på The Well med Helen og Malene, skikkelig kvalitetstid! Koste oss med massasje, bading og deilig middag. Så har de begge overnattet her. Helen har bursdag idag! Så nå skal jeg og Malene snart vekke henne med frokost og gaver, hyggelig start på onsdagen.

SUSS til dere!

10 Comments

 1. Føles som at du ikke syns levi er like søt lengre :( ikke så mange bilder som når hun var valp..

  1. leneorvik

   Neimen.. Nå tuller du? Det er det verste jeg har hørt. Levi er min hjertesten og er VERDENS søteste!! Man kan jo synes hunden sin er søt fordi man ikke blogger om henne hele tiden? :D

  2. Jeg gir meg ende over. Må Lene utlevere alt om livet sitt til deg? Hvis du ikke ser bilde av hennes venner på en liten stund, er vi mindre søte da? GI dama litt privatliv da menneske… Google nettvett, så slipper du å bæsje på leggen med slike kommentarer i fremtiden.. Hadegodt <3

   1. leneorvik

    <3

 2. Hei, lurte på ein ting! Røyter levi mye? Ekstremt mye heile tiden eller i perioder osv?

  1. leneorvik

   Heia, ja hun røyter en god del :D :D Ikke så mye før, men nå er det mye!

 3. Hei Lene Tenkte jeg skulle prøve den kaffesirupen, steamer du melk og har i kaffen sammen med siruppen eller bare kaffe og sirupp? Flott blogg. Anita

  1. leneorvik

   Heia, ja gjør det – mmm! <3 Jeg steamer melk ja, og blander den i kaffen, så har jeg i sirupen :-) Klem

 4. Helene Cecilie

  Hvilken type melk bruker du når du lager slik kaffe? :) Har Nespressomaskin med steamer, men synes bare det er helmelk som gir den ønskede konsistensen…

  1. leneorvik

   Bare vanlig lettmelk :-) <3 Så rart? Hmm, kanskje det er noe feil m steameren?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *