That cute coffee table

Hei dere! Så gøy at dere ble så engasjert i gårsdagens innlegg, elsker jo interiør, så jeg kan jo snakke om det i evig tid. Jeg var på Bolia og bestilte sofa igår da, det ble jo noe helt annet enn jeg hadde tenkt.. Haha, så lett kan det snu hos Orviken! Det ble blå ullsofa, og cognac farget skinn day-bed.. Men nå angrer jeg litt, så jeg lurer på om jeg skal skyndte meg og bare endre den til grå likevel. Vinglepetra! Tenker at det blir renere, og letter å kombinere med så mye annet, og så har man litt mindre begrensninger.

14002516_10157808324390355_1864842357_o

Anyways, jeg var så heldig at jeg fikk komme på besøk til herlige Åse igår, hun driver By Bjørkeim! Jeg fikk komme hjem til henne å se alle de fine møblene hun lager, og med meg hjem fikk jeg altså verdens skjønneste coffee table, i tre fra Bali. Hvor fantastisk er ikke det? Jeg elsker det, og det passer perfekt til tregulvet i leiligheten. Tenker at jeg skal ha t svarte string stoler til, og lage et lite koselig kaffe-hjørne etterhvert.

14002559_10157808324430355_2061912481_o14012499_10157808324475355_664836830_o14037468_10157808324470355_1609699648_o

Var det ikke sjarmerende? Elsker å adde litt mer personlighet til leiligheten nå!

Dette bordet kan bestilles, det er bare å sende Åse en mail. Her er hjemmesiden hennes! Neste fredag får jeg mitt nye stuebord fra henne, og det kan jeg love dere blir helt RÅTT!

20 Comments

 1. Så denne artikel og tænkte straks på dig, og måden du har indrettet på: http://www.iboligen.dk/boligmagasin/100230/se-hvad-farver-kan-goere-klassisk-bolig-faar-moderne-makeover
  Ligner næsten boligen din :-)

 2. JAAA til mer ineriør fra Orviken! :-) Du er bare AWESOME på interiør, jeg henter så masse inspirasjon fra deg på akkurat det. Ønsker meg en interiørblogg fra deg jeg! Haha, jeg mener det! ;-)
  Håper alt er bra med deg etter bruddet, trist å høre for dere var et så fint par, men noen ganger er det til det beste. Du virker som en utrolig skjønn og god person tvers gjennom! Ønsker deg alt godt <3

 3. Hvor har du kjøpt den sorte du har aloevera planten i? Fiiin!

 4. I forhold til innlegget ditt igår så har Jensen seng på 210×210 – Heter Majestic, den er HIMMELSK. Ellers kan mange Wonderland-senger også bestilles i den lengden/bredden – sjekk det ut på hjemmesidene til merkene :)

  1. leneorvik

   Tusen takk, sjekker :-) <3

 5. Nå må vi få tilbake vloggene! :)

  1. leneorvik

   Jaa, det ble to av de så ferdig haha :D Uff, ja jeg skal se om jeg får til et mønster :D

 6. Rikke Dahl Sjølie

  Hei! Har nettopp kjøpt meg leilighet som jeg holder på å innrede, så prøvd å finne litt inspirasjon idag og ser at den vasen du har stående på bordet der har gått igjen flere plasser her inne :-) Hvis jeg ikke tar helt feil har du skrevet at den er fra menu? Er heelt forelsket i den, synes den er så nydelig, men finner den ikke noen steder… Noen forslag til hvor jeg kan lete?

  1. leneorvik

   Heia, ja altså.. Kanskje den ikke er fra Menu, hmm.. Jeg kjøpte den på Illums! Og når jeg tenker meg om så stod den ikke sammen med Menu likevel.. Står heller ikke noe merke på den? Men sjekk med Illums Bolighus!

 7. Synes absolutt du bør gå for grå sofa! Den er så mye lettere å kombinere med andre farger :)

  1. leneorvik

   Ja, vet – men nå ble det blå gitt :D :D Være litt crazy jeg nå :D Haha

 8. Hei! Har du fortsatt den svarte, frynsete cross over-vesken fra YSL? Interessert i å selge? :) Evt. Gucci Disco Bag, hvis du ikke har solgt den.

  1. leneorvik

   Den har jeg, men det er min yndlingsveske, så den skal jeg ikke selge :D Men Gucci Disco Bag’en kan jeg selge. Send meg mail : orviklene@gmail.com :-)

 9. Skal du selge stuebordet du har nå? Jeg elsker det, og vil gjerne kjøpe det av deg hvis du skal selge deg :-)

  1. leneorvik

   Stuebordet i marmor ja, det skal jeg selge! Send meg mail! Orviklene@gmail.com :-)

 10. Hei Lene <3 Hvorer blomserholderen på gulvet fra? MÅ HA!!!!

  Nydelig bord, du er så flink med interiør, henter masse Inspo:)

 11. Har du tatt disse bildene med Olympus kameraet?

  1. leneorvik

   Nei, med iPhonen :D

 12. Veronica

  Heisann Lene!
  Hva heter fargen på veggen på bildet? Veldig fin:)

  1. leneorvik

   Heia! Det er Oslo fra Jotun :-)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *