Inspiration for the walls

Processed with VSCO with a5 preset

Posters for the walls ♥ Get them here. (Psst.. Det er -15 % på alle postere frem til imorgen så jeg nå) 

Vi har hatt og har ganske tomme vegger her hjemme enda, eneste vi har på veggene nå er noen hyller, litt blomsterpotter og litt annet plukk. Bilder og postere gir jo hvert rom en personlighet. Jeg er veldig glad i postere, og har egentlig hatt det på veggene så lenge jeg kan huske. I denne leiligheten ønsker jeg også postere, men litt annerledes enn hva vi hadde i forrige.

Processed with VSCO with a5 preset

Levi synes også posterene var fine sa hun, og la seg rett foran mens jeg tok bilder, nusselig!

Jeg har prøvd å planlegge rom for rom, men samtidig tenke helhet i det, slik at vi har en rød tråd gjennom hele leiligheten. På stue, kjøkken og gang har jeg tenkt litt fashion & steder (Oslo • NYC) mens på soverommet blir det litt mer “dreamy” om jeg kan kalle det det. Litt “roligere” bilder som skaper en fin atmosfære. Vi har jo den litt dype blå fargen på rommet, som er veldig beroligende, så da synes jeg det passer fint med bilder som er det samme.

Denne gangen har jeg valgt å blande litt når det kommer til farger på rammene. Svart, hvitt og gull blir det. Svart i stuen, siden det blir litt edgy opp mot sofaen.

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Min absolutte favoritt poster! Jeg har ventet så lenge på dette, var utsolgt da jeg skulle bestille. Er det ikke rått? Hello liksom, Kate! Sier til Gard at nå har han to (tre med Levi) jenter å se på på stuen, hehe.. Lucky guy, right? Denne plakaten finner dere her. (Jeg har 70 x 100 cm) 

Jeg har tenkt hvitt og litt svart på kjøkkenet siden det står best i stil til kjøkken og kjøkkenøy, det meste er jo hvitt med svarte detaljer, så det passer perfekt.

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset


Jeg tenker gull og hvitt i gangen siden vi har svarte detaljer fra før. Her vil jeg bryte litt opp og ta igjen hvitt i gulv og på lister, samt gull som er under på lampene vi har.

Processed with VSCO with a5 preset

På soverommet tenker jeg hvitt, rett og slett fordi jeg synes det er renest opp mot den blå veggen, og at rammene da matcher klesskapene og taklampen!

Processed with VSCO with a5 preset


Som dere ser så tenker jeg en helt annen stil på soverommet, men jeg tror virkelig dette vil bli en kjempefin kombinasjon til den blå fargen, hvitt eller grått sengetøy og store gode puter. Er dere ikke enige? Litt sånn lunt og koselig ♥

Dette var i hvertfall litt skriving om hvordan jeg tenker når jeg planlegger. Desenio har veldig mange fine inspirasjonsbilder, som det kan være verdt å ta en titt på også ♥ Inspirasjons siden kan dere se her Og da kan dere også velge rom for rom, så blir det lettere å finne noe som passer det rommet du helst vil ha plakater til!

Nå skal jeg og Levi ta med oss dynen i sofaen, litt mat til mor og se resten av sesong to av SKAM. Jeg har bare kommet til episode 2, så jeg har tydeligvis (i følge ALLE) masse å glede meg til! Åh, nå skal jeg ordentlig søndagskose meg!

Nyt kvelden! Dere er fine, og jeg elsker engasjementet deres her inne de siste dagene!

15 Comments

 1. Hva heter fargen på veggen i stua? :) (det øverste bildet hvor Kate Moss henger). Fint! :)

  1. leneorvik

   Minty Breeze fra Jotun :-) Superfin farge!

 2. Hvor har du fått tak i pynten til taket ved lampen? (..og hva heter det nå igjen? Utrolig fint! :-)

  1. leneorvik

   Takrosett? Denne er kjøpt på Floret.no eller noe :-) Klem

 3. Madelene

  Hei Lene.
  Vil bare si at du kanskje er den mest inspirerende bloggeren, og kanskje personen jeg vet om nå. Blir alltid glad av dine snaps, og merker jeg henter inspirasjon i alle former fra deg gjennom snappen og bloggen. Syntes det er gøy å følge dine nye prosjekter. Du virker bare helt super! Heier på deg og ditt gode humør. klem!

  1. leneorvik

   Åå <3 Tusen takk Madelen for superhyggelig kommentar. Så god du er <3 Stor klem

 4. Merete Troye

  Hei Lene
  Lurer på den sorte “hyllen” som henger på bilde med Kate Moss, hvilket merke er det?Hvor har du kjøpt den?

  1. leneorvik

   Hva mener du nå? Den som planten er i? Eller den string hyllen som henger over skrivepulten? :-) KLEM

   1. Merete

    Hei igjen
    Ja den som planten er i

   2. leneorvik

    Den er fra nyttihus.no :-)

 5. Hei Lene, hvor kjøper du rammer henne? Finner ikke str. 70x100cm noen steder :)

  1. leneorvik

   Desenio har det normaltvis, men ser ut som de er utsolgt i svart :-( De har hvite da :-)

 6. Du får 70x100cm hos Clahs Olson kjøpte der for noen uker siden, pleier og kjøpe Ikea men de har ikke 70×100 lenger dessverre

 7. Så hvis flere kan si til Ikeas at vi vil ha tilbake 70×100 iRibban så gjør det, TAKK

 8. Hei. Den blå veggen, hvilken farge er Det?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *