Uke 13

Ukens høydepunkt : At kjøkkenøya vår ble ferdig, oh my gad vi er så fornøyd! Det har vært mye planlegging, mye jobb, men fy søren det har vært verdt det. Gøy å tenke på at ingen har lik ♥ Stort høydepunkt at vasken, oppvaskmaskinen og platetoppen endelig kunne brukes, og vi kunne lage mat igjen, jippi!

Processed with VSCO with s2 preset

Å stå her å lage mat, er rett og slett helt fantastisk ♥

Ukens sang : Hele albumet til Birdy – Beautiful lies. Growing Pains, Shadow, Deep End og Lost It All, er favoritter ♥

Ukens kose-øyeblikk : Søndagsmorgen. Kjøkken øya ble ferdig lørdagen, men det var en veldig hektisk dag, i tillegg var vi ute på kvelden, så fikk liksom ikke nytt det helt. Så følelsen av å våkne opp til et nytt kjøkken, med “utsikt” ut til spise stue og stue, som endelig begynner å se ferdig ut det også.. Magisk ♥ Kaffe, Gard, Levi, Henriette og Noah. De er jo som familie, så det er så kjekt å ha de på besøk. Noah som løper etter Levi, og bare koser seg. Frokost sammen, nei søndagsmorgenen var et ordentlig kose-øyeblikk. Flere sånne!

Ukens digge følelse : Å komme seg på trening. Jeg følger et program fra Elite PT som jeg er så sykt fornøyd med! Jeg skal ha 4 styrkeøkter i uken, fikk meg kun 2 forrige uke pga leilighetsstress. Men bare det å komme seg på treningsstudioet, få litt egentid, høre på favorittmusikken, og bare trene. Er altså så deilig! Setter utrolig stor pris på treningen for tiden merker jeg. Godt ♥ I tillegg elsker jeg å følge styrkeprogram, det er så gøy! Gøy å se at kroppen forandrer seg!

Ukens utfordring : Det må faktisk være elektrikeren som vi har ansatt til å skifte ut alt det elektriske her. For å være snill, skal jeg hverken nevne navn eller firma, selv om jeg gjerne vil forhindre at noen andre bruker de! Han har bare oppført seg helt uakseptabelt den siste uka! Fakturaene fra han har blitt delt opp i to, den første betalte vi for lenge siden, og den siste ville vi betale når all jobben er ferdig. Det sier jo seg selv. Alt har blitt litt forsinket pga gulvet, og vi ønsket ikke å betale en så dyr regning før han faktisk var ferdig med sitt. Og det er ganske mye igjen altså! Han SKULLE ha de pengene, og vi sa til han at han selvfølgelig skulle få pengene sine, men at vi helst så at arbeidet ble gjort først, slik han ikke lot oss i stikken. Dere skulle bare sett og hørt truslene vi fikk! Han truet rett og slett oss, sine egne kunder.. Det er det verste! Ikke ofte jeg blir sint / forbannet på folk jeg ikke kjenner, sjeldent jeg blir det i det hele tatt (eneste Gard som får oppleve det, hehehehe..) Men da kjente jeg bare at det KOKTE over. Han ble satt godt på plass for å si det sånn, selv om det ikke virket som det hjalp. Aldri på mine 29 år opplevd at en voksen mann på alder med pappa som driver et “seriøst” firma, truer kundene sine. Spesielt spør du meg. Men pengene er betalt, og han kommer for å gjøre ferdig arbeidet. Heldigvis. Bare unødvendig å gå frem på den måten der synes jeg. HODEBRY :D

Ukens positive : På fredag følte vi at vi kom et steg videre. Tok skikkelig tak, rom for rom. Møblering, og nedvask. Den innerste stuen var egentlig ganske satt fra før, det var i spisestuen vi virkelig fikk en WOW følelse. Synes det ble så fint når vi fikk flyttet betongbenken på fremsiden, slik den syntes. Og følelsen av å sette på en vase med blader, henge marmorklokken på veggen, og bare nyte synet! DIGG!

Processed with VSCO with s2 preset

Noe annet super positivt : Vi har vært på valpekurs med lille Levi! På søndag dro vi til Sarpsborg for å møte Knut Pedersen fra Familiehunden (ikke sponset..) Han har begynt med kurs på nett, med videoer, hjemmeoppgaver, etc etc. Det er vi med på, men vi ville også ha en privattime med han. Og det fikk vi! Eller to, vi var der fra 15 – 17. Det var så gøy, vi lærte veldig mye, og det var gøy å se hvordan han trente med henne og lærte henne ting! Gjett om hun var helt skutt når vi dro hjemover igjen da! Hadde løpt, trent, lekt, balansert i to timer hun, helt ferdig!

Ukens merkelige : Merket ganske tidlig i uken at Levi var litt ” så der” i adferden. Man kjenner jo hunden sin ganske godt etter 6 uker. Hun var tipp topp i formen, ikke slapp eller sånt, men hun var ikke lengre like ivrig på å spise når vi gav henne mat, hun var litt ekstra vilter av og til enn normalt, og knurret mye uten grunn. Jeg bare – jaaaaavel?? Så googlet i vei, og fant ut at 13 ukers alderen er en litt spesiell alder. 13-16 uker. Det er teste grense perioden, hehe.. Første runde med hormoner, yay! Gikk opp ett lys for meg da jeg leste det, for alt stemte jo med adferden hennes. Snakket litt med hundeinstruktøren og han sa at han kalte det for spøkelsesperioden, og at om 3 uker fikk vi hunden vår ordentlig tilbake igjen, hehe.. Hun har ikke vært så verst altså, men noen kvelder når vi har vært ute på tur har hun tøffet seg litt for meg og utfordret meg på dueller om hvem som var lederen av oss. Lille lurejenta ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with s2 preset

Ukens søteste : Levi mistet sin første tann ♥ Lille bebi! Forklarer jo også litt hvorfor hun ikke har vært helt ivrig på spisingen. Instruktøren mente det var litt tidlig å miste tenner i 3 måneders alderen, men at det fort kunne skje det også. Har bare mistet én da. Søta!

Ukens festligheter : På lørdag ble vi invitert med på kamp av noen venner, jeg, Renate, Henriette og Espen dro sammen. Vi var på Ullevaal og spiste middag, drakk vin og så kamp RBK – VIF. Deretter dro vi ut! Gard var hjemme sammen med Alex og passet Levi og Noah. Snillinger. Var supergodt og supergøy å komme seg ut en tur! Og enda bedre og komme hjem til favorittene ♥

Nå gleder jeg meg til : Å få gjort rom for rom ferdig! Har allerede fått forespørsler fra magasiner som vil ta bilder og lage reportasjer hos oss, noe jeg synes er veldig hyggelig! Men må få gjort alt ferdig først. Egentlig så har man lyst å bare komme i gang med normale rutiner, middag, sofa, serier, sove. Men det lar seg ikke gjøre helt enda, hehe. Så nå får jeg være effektiv og lur og gjøre ferdig rom for rom. Stue, spisestue, kjøkken, gang, bad, gjesterom og soverom til slutt. Jeg har bestilt inn lamper til gangen nå, så de gleder jeg meg til å få opp, samt at vi endelig skal få opp skyvedørsgarderoben i gangen i dag. Og den blir rå skal jeg love dere! Gleder meg til å få “string” hyllene som jeg bestilte igår, de skal vi ha på kjøkkenet. Når vi står bak kjøkken øya og ser utover mot stuene, skal vi ha en svart en på hver sin vegg inn mot stuen, om dere skjønner. Ved siden av kjøkken øya, mellom vinduene, skal vi ha en hvit en. Og på disse hyllene skal vi ha typ kjøkken ting, og planter, planter som henger nedover, skjønner hva jeg mener? Er så kult! Gledes ♥ Så gleder jeg meg til å få ferdig vinduet på badet, dere skjønner at det har vært på sånn frost filter, sånn man limer på for at folk ikke skal se inn. Det har sikkert vært der i 80 år (neida) men jeg synes det var så gammelt og grisete så jeg ville ta det vekk. Lettere sagt enn gjort. Har brukt hårføner og knivblad, så har fått av over halvparten, men under er det SÅ MYE LIM! Jeg spyr. Får det ikke vekk. Prøvde med salmiak igår, NOPE! Har dere noen triks i ermet til meg? Når jeg endelig har fått fjernet limet, skal vi ha på ny og fresh frost! Og det gleder jeg meg til. Små gleder, si!

Herregud som jeg babler da? Mye på hjertet! Elsker mandagsspaltene jeg! Idag skal jeg på strategimøte med daglig leder i United Influencers, og jeg gleder meg veldig! Nå har jeg satt meg ned og tenkt ut HVA jeg vil fremover, med blogg, brand, jobb etc. Jeg skal gjøre det jeg elsker! Begynner å tenke på at jeg er 29 år gammel, og før barn etc kommer inn i bilder, skal jeg utnytte meg skikkelig av tiden jeg har. Jeg vil satse, og gjøre mer av det jeg elsker! Feks elsker jeg musikk, jeg elsker å prate, jeg elsker design, jeg elsker interiør, jeg elsker blogg. Det er de tingene jeg vil satse på dette året, så får vi se hva som skjer. Jeg har mange tanker, og planer i hodet og elsker å jobbe mot mål!

Dere gir meg motivasjon til å fortsette, jeg elsker at dere er her. TAKK! ♥

(Snakk om energi her idag da??) LOVE

50 Comments

 1. Plasterfjernar som du kan kjøpe på apoteket! :)

 2. Christine

  Hei Lene! Nå fikk jeg lyst til å legge igjen en kommentar! :) For det første, gratulerer med en vakker leilighet! Vi har ikke helt lik stil (er nok litt mer klassisk og litt mindre minimalistisk i stilen) men hva gjør vel det? Poenget er at bildene og prosessen er utrolig inspirerende og så plukker jeg bare opp elementene som liksom slår an hos meg, så fint! Elsker kjøkjenøya, fargene på veggene og gulvene! Og så nydelig å se ut fra kjøkkenet :) Gleder meg til mer interiør!! Og så Levi da, gøy å følge med for en dyrekjær leser! Takk for fint innlegg idag :)

  1. leneorvik

   Så koselig, takk :-) Så kjekt og høre at du plukker opp litt elementer her og der, gøy :-) <3 Jeg er blir veldig glad i leiligheten altså!! <3 Gleder meg bare til å få på plass de siste detaljene :-) Ja, lille Levi :-) <3 Hun er er lite gull!

 3. Magnhild

  Prøv Aceton mot limet på vinduene :)

  1. leneorvik

   Takketakk <3 Nå skal jeg teste ut ALT, limet skal bort :D

 4. Vet ikke om det fungerer på vindu, men i butikken prøvde vi alt som var for å få bort en limkant mellom teppe og gulv. Da var det kun sånn plaster-lim-fjerner fra apoteket som fungerte! Prøv det å se om det går hvis man tar på en god del :) lykke til.

  1. leneorvik

   Takk for tips Nanna :-)

 5. Omg skjønner godt de kontakter dere for du er så flink:) Herremin mister nesten pusten av alle detaljer å.Gledes til se enda mere <3 Stå på videre med alle dine prosjekt.Så flink vettu

  1. leneorvik

   <3 Takk snille, snille deg :-) <3 Hihi, gleder meg til å vise MER :D

 6. Blir utrolig fint!! Har du prøvd neglelakkfjerner?

  1. leneorvik

   Nei men det skal jeg absolutt gjøre :-)

 7. Jeg elsker denne spalten :-) og leiligheten deres har blitt RÅfin, gleder meg til å se resten.

  1. leneorvik

   Takk og takk <3 Snille deg!

 8. Hei, har lest at neglelakkfjerner uten aceton kan funke på lim ( har ikke testet det selv enda), isopropanol kanskje og tannkrem er vel et gammelt kjerringråd. Ville uansett testet på et lite område først. Lykke til!!

  1. leneorvik

   Hmm skal se om jeg har en liggende i skapet :D Takk for tips <3 Tannkrem? :D Hehehe, jaa kan vel kanskje teste det og :D

 9. Dere har det bare så fint! Inspirasjon til tusen <3 tips til det limet: vi hadde et litt annet scenario, men med masse lim! Tok av tepper i trappen som var limt med mye teip, under teipen var det så vanvittig mye lim. Vi prøvde alt mulig. Det som til slutt fungerte veldig bra var Label Off, en spray fra Biltema som er billig. Verdt å prøve..?:)

  1. leneorvik

   Hjelpeees, det hørtes ut som et prosjekt ja, huffa :-) Men ok da skal vi sjekke den! <3 TAKK :-)

 10. prøv aceton på limet. jeg har brukt det mange ganger både mot lim på vegger, gulv og glass, og det funker som bare det :) (kan kjøper på biltema osv)

  1. leneorvik

   YAS, takk!! :-) Må få det aaaav! Haha blir gææærn :D

 11. Kjempebra spalte, liker at den er så energisk og “ekte” til tross for at du har mange baller i luften og nok å gjøre om dagen! Keep up the good work :)

  1. leneorvik

   Hehe, takk for det snille deg :-)

 12. Lurer litt på hvorfor har dere valgte nettkurs og ikke vanlig valpekurs til Levi?

  1. leneorvik

   Vi har begge deler :-)

 13. ann kristin

  Fineste kjøkkenøya jeg har sett i hele mitt liv!!! :-D og fytti katta for en lekker leilighet! Bøyer meg i støvet!

  1. leneorvik

   ÅÅÅ <3 TAKK :-) Det er så utrolig hyggelig og høre altså :-)

 14. Sitrusspray! Det tar limrester, får sikkert kjøpt det på f.eks. biltema eller lignende.. Har det her hjemme, den fungerer helt supert. Men husker ikke hvor den ble kjøpt. Evt. plasterfjerner som du får kjøpt på apoteket, spray det også :-) Lykke til! :-) Sånt gammelt lim er noe herk!

 15. Synnøve

  Etikett-fjerner fra Biltema er god på limrester…

 16. Kan jeg spørre hvor klokken er fra? Vanvittig fin!

 17. Victoria

  Hei!

  Leiligheten deres har blitt kjempefin og det inspirer meg til å bruke mer farge i min veldig lyse og hvite leilighet :- )

  Er du opptatt av kunst og skal ha noen pieces på veggene?
  Har dere balkong/veranda?

  :)

 18. Caroline K

  Heei. Super fin leilighet. Shit så fint! Gleder meg veldig til å kjøpe en større leilighet – bor nå i en 60 kvm med hund og sambo. Har så lyst på stue-på-stue leilighet som dere har fått! :O Men du, lurer så innmari på hvor du har kjøpt selen med “Levi” på? :)

 19. Kjempefin leilighet dere har fått!! Prøv plasterfjerner på limet- det bør funke! Kjøpes på apoteket:)

 20. Caroline

  Rødsprit eller blåsprit… En av de tar limrester men det stinker som bare det og det er nok ikke bra å puste inn i en lengre periode…

  Gleder meg til å se resultatet av leiligheten!!!

 21. Prøv sitrusrens, det er lagd for å fjerne lim, pluss at det lukter som appelsin! Man får kjøpt det på jernia!

 22. Rødsprit! Brukte det da jeg jobbet i butikk og skulle fjerne prislapper med klister/lim

 23. Tante Agnethe

  Ja, det var den elektrikeren… Dere kunne jo oppgi navn i mail til de som spør? De som ikke vil havne i samme ubehagelige situasjon, mener jeg? Ellers er jo regelen den vanlige: Betal ALDRI for arbeidet på forskudd. Unntaksvis kan man jo betale for innkjøp av materialer på forskudd, men da skal man ha en skikkelig spesifisert faktura. Seriøse firmaer har råd til å stå ute med penger til oppdraget er fullført! Huff, det er så vanskelig å skille mellom de seriøse og de mer suspekte aktørene. Det vrimler jo av håndverkere som går konkurs stup i kvarten, og har man da betalt halve regningen på forskudd forsvinner alt, både penga og håndverkeren. (Men oppdragsgiveren kan jo også gå konkurs, haha) Svart arbeid vil jeg nesten ikke nevne. Da står man der som forbruker absolutt helt uten rettigheter. Summa summarum: Spre ryktet hvis du er uheldig! Inngå en kontrakt på forhånd om betaling (dvs ikke forhåndsbetaling)! Det “billigste” anbudet kan til slutt bli det billigste! Så snusfornuftig blir man når man har levd like lenge som tante Agnethe…

  1. leneorvik

   Vi oppgir selvfølgelig navn og firma i mail, men jeg kan ikke legge det ut offentlig :-)

 24. Jeg elsker denne spalten <3 Du sprer så mye glede gjennom alt du skriver! Stringhyllene er SÅ fine, gleder meg til å se mer av leiligheten deres!

 25. Tante Agnethe

  Skrev feil: Det “billigste” anbudet kan til slutt bli det DYRESTE, så klart!

 26. Kan ikke du legge ut treningsprogrammet du bruker? :)

 27. Sykt provoserende med han idiot-elektrikeren.. Men bare brush it off og gled deg over den usedvanlig nydelige leiligheten dere har skapt!

 28. Ingeborg

  Ser ut som en helt rå leilighet! Kan jeg spør om fargekodene på stua og spisestua? :)

 29. Hei, hvilke farge har du på veggene på kjøkken å stue ? Lekkert ! Holder selv på å pusse opp, og vurderer lignede farger :-)

 30. Prøv med plasterfjerner fremfor aceton :) Aceton kan ofte *etse* mer på plast og glass, så prøv det til sist! prøv å dynke et bomulls håndkle med plasterfjerner og hold det mot vinduet litt så det får trekket inn. Så er det bare å skrubbe!

  1. leneorvik

   Takk for tips, men vi har kjøpt sitrusspray :D Det funket – yay!

 31. Fikk du av limet? Slet med limrester selv en tid tilbake, og olasterfjerner fungerer utmerket! Neglelakkfjerner funket ikke på mitt prosjekt:(. Lykke til!

  1. leneorvik

   Ja, men fyyy det tok tid :D :D Kjøpte sitrusspray og den var effektiv, men likevel. Holdt på i sikkert 2 timer :D BAH :D (Kjedelig arbeid…..)

 32. Nathalie

  Vær litt obs på at toller lett kan bli aggressive om de ikke oppdras ordentlig, de er litt spesielle sånn. Men det vet du sikkert :)

 33. Hei lene ☺️ Kan jeg spørre hvor du har kjøpt bladene du har i vasen på bordet? Så fine!

  1. leneorvik

   Hei! Hmm, husker ikke helt hva den heter den butikken, men blomsterbutikken på House Of Oslo <3 Klemmer

 34. Hei Lene! Kan jeg spørre om hvilken fargekode du skal ha på soverommet? Trenger inspirasjon da jeg skal male veggen på soverommet til helgen og du har så sinnsykt god smak:-) Stor klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *