Mani & pedi at home

Processed with VSCO with s2 preset

Annonse
OLYMPUS DIGITAL CAMERA          Processed with VSCO with s2 preset

Jeg har testet ut produkter fra Scholl, blant annet en elektrisk neglefil som er helt ny på markedet. Denne kan brukes til manikyr så vel som pedikyr. Siden jeg allerede går til negledame, testet jeg ut denne filen på tærne.

En enkel og rask måte å freshe seg litt opp på til vår og sommer. Det er alltid godt å bruke litt tid på badet hjemme for å jåle seg litt ekstra, og ikke minst – godt å føle seg neglefresh både på fingre og tær! Kan jo være et tips for å spare litt penger i lengden også, i stedet for å påspandere negletimer, kan man heller prøve ut dette hjemmekitet.

Step one : Fjern neglelakk // rengjør neglene // klipp de om nødvendig

Step two : Bruk den elektriske neglefilen for å file til neglene. Den har tre har 3 forskjellige filer. En grov for filing, en finere for pussing og en som er ment for polering på slutten. Gjør dette i 3 steg. Først grov fil, deretter pussefil og til slutt polering.

Processed with VSCO with s2 preset

Step three : Når poleringen er gjort, bruker du Nail Oil Care på neglene, og gjerne rundt neglebåndene. Denne er rik på Omega 3 & Vitamin E. Perfekt nå som været har vært kaldt. Det går jo utover både neglebånd og negler.

Processed with VSCO with s2 preset

Step four : Om du vil gjøre en ordentlig overhaling, kan du gjerne investere i en elektrisk fotfil. Denne kan du bruke både med og uten vann, siden den er vanntett. Man har jo ofte litt hard hud på hælene når det har vært vinter, og lite sol, så dette er godt å få vekk. Filen er ikke alt for grov, så det er ikke ubehagelig. Og den er veldig effektiv! Huden på hælene ble mye mykere kun etter én gang, så denne skal jeg prøve å bruke 1 gang i uken fast i dusjen, og dermed avslutte med en god fuktighetskrem. (Psst.. Den er oppladbar også)

Og på få strakser har du sommer-klare tær og bein, og fingre om du ønsker det ♥ Kan absolutt gå god for disse produktene her. Synes ikke prisene er så ille heller. Neglefilen – Velvet Smooth Electronic Care System 449,- Oljen – Nail Care Oil 89,-

Velvet Smooth Electronic Nail Care System og tilhørende produkter er tilgjengelig over hele landet.

IMG_4198

SUSS og KLEM ♥

2 Comments

  1. Såå kjedelig med sånne reklamebaserte innlegg…

  2. Hei!
    De blomstrene som ligger der, er de ekte eller falske? Hvor har du kjøpt de? :)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *