Styling for shoot

Idag skal jeg på en liten shoot, og har i den anledningen bestemt meg for å style meg selv med disse antrekkene ♥ Tema er vår, og det er så herlig. Nå kan vi endelig glede oss til våren, yay!

Det ene bildet skal være et coverbilde, hvor kun overkroppen skal vises. Siden tema er vår, og deler av magasinet inneholder pasteller, synes jeg det passer utmerket med en dus rosa fuskepels. Det blir delikat og vårlig.

Processed with VSCO with t1 preset

I magasinet skal det taes 2-3 bilder til en reportasje, og da synes jeg det blir kult med disse 2-3 antrekkene.

♥ Lyse, løse bukser med høyt liv og grønn t-shirt. Kaller denne fargen kaktus grønn, den er så fin synes jeg. Blir helt nydelig til våren og sommeren. Beige pumps til.

Processed with VSCO with t1 preset

♥ Kaktus grønn løs kjole, med snor i midten

♥ Kaktus grønt skjørt med enkel lys t-shirt og hvit fuskepels

Processed with VSCO with t1 preset

Alt er fra Samsøe Samsøe. Hadde meg et lite raid der i går etter trening! Så mye fint nå ♥

Jeg skal snart avgårde, så må sette i gang med hår og makeup, samt få i meg frokost, ha en nydelig dag fine dere! Susser fra meg og lille Levibebi!

14 Comments

 1. Hei! Så fine antrekk

  1. leneorvik

   Takk Martine <3

 2. Så spennende, gleder meg til å få vite mer om hvilket magasin det er

  1. leneorvik

   :-) Det er ikke et sånt type magasin som du sikkert tror, altså <3 Hehe, men veldig koselig <3 Klem

 3. Jeg håper det er covershoot og stort intervju for Det Nye :D Lekre antrekk!!

  1. leneorvik

   Hehe, neei det er ikke det :-) <3 Men tusen takk, de ble fine på bildene <3 YAY!

 4. Hey beautiful! I love your blog girl your taste is awesome! As an influencer for many Norwegian girls, I would love your help with something I’ve been working on. A friend and I made Watcher, a safety app that lets you virtually watch out for your friends and family as they make trips after dark. We are launching in Norway soon and I’d be so grateful for any help in spreading the word or collecting research.

  Could you answer / share this survey about safety in Norway? https://www.surveymonkey.com/r/VY77NBF

  Best,
  Danika
  http://www.danikamaia.com/watcher-safety-app

 5. Fy søren, den jakken der må kjøpes!

  1. leneorvik

   Jaa, den er SÅ fin, elsker den !! <3

 6. Nydelig fargepalett :) Har også fått lyst å male om stuen her hjemme etter å ha sett snapsene dine. Vi flyttet inn i sommer og føler aldri vi blir ferdig med alt. Så tenker å ta en uke ferie i slutten av april og fikse alt :D Blir deilig! Har dere btw startet alenetrening med Levi? Kanskje vanskelig med flytting og påskeferie oppi alt, men ville ikke drøyd for lenge. Vi startet på dag 1 (med noen minutter), og er glad for det i dag så man kan dra ut noen timer og mini bare koser seg. Kjøp kamera med lyd og bilde, så kan du/dere følge med hvordan hun oppfører seg. Anbefales for urolige mamma- og pappahjerter :) Lykke til med alt, så spent på hele leiligheten :) Klem

  1. leneorvik

   Takk! Synes jeg og :-) Hehe, så kos, er så gøy å male! Får et helt annet inntrykk av leiligheten enn om den bare er hvit :-) Bah, know the feeling, lurer på når vi kommer til å føle oss helt ferdig :D

   Pittelitt, men ikke mye enda. Dette er fordi vi har bodd så mange steder siden vi fikk henne, så vil ikke begynne med alenetreningen før vi var i hus, vil hun skal føle seg trygg i den nye leil før vi går fra henne :-) Hehe, jaaa vi har go-pro kamera, så skal bruke det tenkte vi! Men vi skal begynne alenetreningen ordentlig nå, så blir spennende å se hvordan det går! :D IIK, mammahjertet får vondt, haha.. Men sånn er det jo bare, vi må få litt mer frie tøyler ift gå på butikken etc selv om vi har henne :-) Så gleder meg :-)

   Hvor gammel er deres nå? Og hvor lenger er han alene om gangen? Klem

   1. Han er 7 måneder, og kan fint være 4-5 timer uten problem :) Men nå må vi snart teste en arbeidsdag, ellers gjør vi det nok vanskelig for oss selv i lengden. Vet jo at han aldri har det fælt, han spiser, leker og koser seg. Er nok verst for oss ;)

    Masse lykke til, med valpekurs og treningen og alt. Veldig gøy å se de vokse til :) Synes også bloggen din har blitt (om mulig) bedre, fordi Levi fremmer en ny, flott og mer personlig side av deg. Klem

 7. Den jakken var bare nydelig! Den må jeg ha til vårgarderoben min! Hvordan er den i str? :-)

 8. Elisabeth

  For en nydelig bukse! Hvor er den kjøpt?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *