MDXIF

Uten navn-2

Annonse

Votter If x Mardou&Dean – Veske If x Mardou&Dean – Sko Uggs – Jeans Bik Bok – Jakke Ravn

P1265331P1265329

Tenk så mange du har i livet ditt som er superglad i deg? Det er mange det! Som bryr seg om deg, bekymrer seg for deg og som gjerne vil ha deg i livet sitt så lenge som overhodet mulig. Derfor vil jeg oppfordre DERE til å være flinke og bevisste på å bruke refleks! Kan aldri få sagt nok hvor viktig dette er. Kan dere love meg at dere er flinke? Det er så vanskelig å se de som ikke har refleks i mørket, og plutselig før man vet ordet av det, kan man være årsaken eller offeret for en stygg ulykke. Og det vil vi IKKE. 

If og Mardou&Dean har laget en reflekskolleksjon hvor man både kan være trygg, og moteriktig, så her er det ingen grunn til og ikke bruke refleks altså.

♥ Refleks kan redde liv, da det halverer risikoen for å bli påkjørt. Husk på det. SPRE budskapet videre, det er viktig å bli sett i mørket! Dere kan lese mer om If og Mardou&Dean sitt samarbeid her.

Konkurranse :
I samarbeid med If og Mardou&Dean får jeg lov å dele ut litt produkter til dere, noe jeg synes er superhyggelig. For jeg vil jo at dere skal være TRYGGE ♥ Jeg deler ut følgende :

2 x votter i s/m
2 x votter i m/l
1 x veske 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Legg igjen en kommentar om hvorfor refleks er viktig for deg, hva du ønsker og hvilken str om du ønsker deg votter!  

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Take care! LOVE

112 Comments

 1. Charlotte Olsen

  Jeg bruker refleks for sikkerheten. Men det som gjorde at jeg alltid har brukt både refleks og sykkelhjelm blant annet, var en samtale fra min gode mor da jeg var yngre. Jeg har to yngre søsken, og hun fortalte meg hvor viktig refleks var, og spesielt for meg som fikk oppgave i å være et godt forbilde for mine små brødre :)

  I tillegg bor jeg i Tromsø og vi har det rimelig mørkt store deler av året ^^
  Kunne tenkt meg vottene i s/m :)

 2. Victoria

  Det var først da jeg selv fikk lappen at jeg forstod hvor viktig det er med refleks. På Halloween i 2012, seks dager etter at jeg hadde fått lappen, kjørte jeg hjemover i mørket og i plaskende regnvær, da to små gutter som var ute på Halloween plutselig gikk over veien. Jeg så dem ikke med en gang der de gikk utkledd i helt sort begge to. Jeg ble blendet av lyset fra møtende bil men fikk i siste liten bråbremset. Det er en historie som jeg aldri kommer til å glemme. Nå går jeg aldri uten refleks, jeg har den selv på jakka i dagslys og om jeg ser noen i mørke uten refleks kan jeg fint finne på å gi dem en refleks. Min største frykt i trafikken er selvfølgelig å ta livet av noen andre. Jeg ønsker votter i s/m.

 3. Slike votter skulle jeg ønske min datter på 16 hadde vunnet. Str s/M

 4. Jeg tror det først etter at jeg har begynt å kjøre bil jeg ser hvor viktig det er. Det er fryktelig ubehagelig å kjøre og det plutselig dukker opp en person man ser i siste liten fordi han/hun ikke bruker refleks. Har fått refleksvest fra jobb med et fint sitat på “du har det bare til låns min venn”, etter et HMS kurs jeg var på gjennom jobb. Liker den setningen. Ta vare på livet. Bruk refleks :)
  Ønsker votter i str s

 5. Trine Askim

  Her vi bor har vi ikke gatelys. Barna (ungdommer nå…) står i mørket hver morgen og venter på skoleskyssen. Som mor er det utrolig skremmende å se unges likegyldighet til refleksbruk! Evig mas hver morgen: “hvor er refleksvesten, blinke-armbåndet osv…”
  Men kjenner meg igjen i deres holdning, dessverre! Var først da jeg tok førerkort at jeg skjønte viktigheten med refleks! Nå går jeg aldri uten!
  Men votter (s) eller veske ville nok til og med trassige ungdommer blitt sett!

 6. Refleks er viktig for meg fordi jeg går mye på tur i mørket og jeg ønsker å føle meg trygg. Dessuten ønsker jeg å være synlig slik at ikke farlige situasjoner oppstår. Ingen vil vel bli påkjørt eller kjøre på noen. Ønsker meg votter i s/m

 7. Hei! Jeg legger aldri igjen kommentarer på blogger men nå er jeg nødt! Reflex er så utrolig viktig, jeg er redd til tider i mørket. Frykt for ikke se eller bli sett! Har 2 små barn og etter siste mann ble frykt og redsel for veldig mange ting dominerende i livet mitt. Jeg skulle gjerne ønsket meg hansker i strl s til en god kveldstur i mørket. Takk for inspirerende innlegg i en travel hverdag:) hypnose er ikke farlig og fungerer i allefall på meg, gå inn med lite forventninger da vil du oppleve det slik det er riktig for akkurat deg. Flyskrekk er ikke godt, føler akkurat det samme slik du gjør og slik vil jeg føle det om en ukes tid. Ønsker deg en fin kveld og lykke til videre:) mamma til 2

 8. Elin Hauge Sande

  Votta i str S/M og eg også bor i ♡♥ TTOMSØ ♥♡

 9. Votter S-M

 10. Vibeke Haugen

  Heisann! Dette er en flott giveaway! Den kan jo redde liv! Som bilist har jeg selv sett hvor vanskelig det kan være å se de mye trafikantene, og fotgjengerne! De fleste går også kledd i mørke klær, og det gjør absolutt ikke ting noe bedre! Jeg er selv ganske flink med refleks, men sliter litt med å overbevise 2 ungdommer her i huset. Da hadde det passet bra med moderne produkter, som dette! Min datter hadde elsket vesken, og må ærlig innrømme at den vil jeg gjerne låne! (Men om jeg vinner votter i stedet, kan jo også min sønn ha glede av de! Tror s/m er ok str, da de ser store ut).

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *