Videoblogg del to

HALLÅ! Jeg kastet meg rundt i full fart for å lage en liten videosnutt til dere. Ikke så lang som den jeg laget i helgen som ble fullstendig #fail, for den var jo på hele 25 minutter (litt for lenge don’t you think?) . Anyways, jeg tok på stoppeklokken jeg, for å passe på at jeg holdt meg innenfor en tidsramme på 10 minutter, dette fordi Espen står på døren her om noen få minutter, så jeg måtte henge i! Fikk svart på noen spørsmål, men dere vet.. Jeg skravler så mye at ting tar tid! ♥ Haha, Orviken altså. Men kommer tilbake med en ny videoblogg om ikke alt for lenge, hvor jeg får svart på resten, yes!

Here it goes! (Fått mersmak på dette nå! Mye morsommere enn å skrive! Men nå er jo jeg ekstremt glad i å snakke da….) Elsker bildet her forresten, så glad i lypsylene sine hun! Klikk på tannhjulet for bedre kvalitet!

56 Comments

 1. Elsker videoene dine

  1. leneorvik

   <3

 2. Du er nydelig Lene!
  Håper du fortsetter å video blogge, dette var kjempe hyggelig og jeg føler at man blir litt bedre “kjent”‘ med deg!
  Ha en fortsatt fin dag

  1. leneorvik

   Takk, så kjekt <3

 3. Helene M

  Du e jammen fin altså! Gøy å se på og jeg blir så glaaad!

  1. leneorvik

   Snilling! TAKK :-)

 4. Så skjønn du er! Liker at du har begynt å videoblogge <3

  Må bare spørre hvor kjolen din er fra? Den var så fin!
  Ha en fin dag <3

  1. leneorvik

   :-) Den er fra Monki! :-)

 5. Du må ikke tenke på å holde deg på 10 min. Er jo sååå gøy å høre på deg :D. Ha en fin dag vakre deg!

  1. leneorvik

   Hehe, så bra! Tiden går så fort! :-)

 6. Hei! Så gøy at du lager videoblogger, føler at vi som lesere blir bedre “kjent” med deg da. For min del virker du som ei skikklig flott og glad jente, noe som er supert Lene – virkelig! Likevel føler jeg at du gjør deg litt til når det gjeld positiviten din, det blir liksom litt sånn “overkill”. Dette er ikke ment som kritikk, eller sjalusi for den del, det er jo bare bra at du er sånn, for vi trenger slike personer!

  Stå på – du er flink!:-)

  1. leneorvik

   Hei! Jeg gjør meg ikke til, jeg er sånn, det lover jeg deg :-) Klem

 7. Ååå, du er så søt!! Elsker at du har begynt å videoblogge, du er jo superflink! også er det veldig gøy å bli kjent med deg på en litt annen og mer “ekte” måte :D

  1. leneorvik

   Så kjekt at du liker det :-) Ja, man får jo se litt mer av hvem jeg er så det er kjekt å få vise :-)

 8. Ingrid Marie J

  Du er så herlig!! Hurra for masse videoblogg :-D

  1. leneorvik

   <3

 9. Wow for ei herlig jente! Så søt og positiv. Veldig gøy å bi kjent med deg på denne måten :)
  Ble positivt overrasket og smilte gjennom hele videoen din. :D

  1. leneorvik

   Herlig!! Det er målet mitt dette året, at dere skal bli mer kjent med meg :-)

 10. Du e fantastisk! Glede mæ til mer :-)

  1. leneorvik

   Takk :-*

 11. Ååå, du gjør meg glad!! Såå koselig å få bli litt bedre kjent med deg :-) Du er herlig!

  1. leneorvik

   Skjønne deg, takk :-)

 12. Så koselige videoer, Lene! :)

  1. leneorvik

   <3 Takk Samira!

 13. Kjempe gøy at du videoblogger – og de 10 minuttene gikk veeeldig fort, så ikke tenk på det! :)
  Bruker du Olympus kamera ditt når du filmer? :) Stor klem :)

  1. leneorvik

   Så bra :-) Ja, det gjør jeg :-)

 14. Elisabeth L

  Skulle videoen ikke stoppa, for det er utrolig gøy å høre på deg! Man blir så glad fordi du blomstrer av positivitet :-) håper det blir mer i fremtiden, hihi!

  1. leneorvik

   Så herlig! Ja, det blir det! Lover :-)

 15. Nina Iren

  So herlig du e Lene, lik det mæ go luna so du alltid he hatt. Trur du kan starte mæ videoblogging viare mar, snerta so du e – stå på viare :D

  1. leneorvik

   Hehe tuuusen takk snille Nina :-) Håper alt er fint med deg <3

 16. Du er bare så nydelig tvers gjennom Lene :) Elsker disse video’ene dine og håper det blir mange flere :) Digger deg og dialekta di :) Ha en fantastisk kveld :)

  1. leneorvik

   Tusen takk Linda :-) Ha en superfin dag :-)

 17. Kathrine

  haha, hvor hærlig er ikke bare du da?! (hjerter i øynene) Satt og smilte og lo gjennom hele videoen mens familien min satt og såg dumt på meg og de skjønte ikke hvorfor jeg lo, haha! Personligheten din stråler VIRKELIG frem, og jeg blir så glad av å seg at du er så glad og postiv til alt, blir skikklig inspirert av deg, det skal du ha! <3 Måtte du ha en nyydelig kveld! Gleder meg til neste video! Kos og klem fra meg <33

  1. leneorvik

   Så kjekt og høre Kathrine, fint at du smiler og ler under videoen, hehe <3 Store klemmer til deg

 18. Tonje Cathrine

  Hærlige Lene. Takk for at du deler videoblogg med oss. Ha ha jeg hater også folk som kjører under fartsgrensen. Er det mulig liksom.. Hvor er kjolen din i fra? Den var lekker. Ha en flott kveld.

  1. leneorvik

   Hehe, altså det er jo like ille å kjøre under som over, sikker på at det skaper mange ulykker når folk blir liggende bak å irritere seg… Håpløst :D Den er fra Monki :-)

 19. så nydelig ,så ekte og ærlig !! du får bare frem skjønnheten din ENDA mer når som du er begyndt å videoblogge:) TOMMEL OPP!!

  1. leneorvik

   Snille, snille deg – tusen takk :-)

 20. Du gjør deg utrolig godt på film! Kunne hørt på deg lengre! Du er jo både morsom, søt og sjarmerende :) Skulle gjerne vært vennen din ❤️ Gleder meg til flere filmer!

  1. leneorvik

   Hehe, men du er jo deeet, på en måte, gjennom bloggen :-) Hehe :-) Flere filmer kommer <3 Smask

 21. Du er så søt og snill, jeg beundrer deg for din positive holdning

  1. leneorvik

   Tusen takk snille deg :-) Mange klemmer!

 22. ÅH, kjærleik på videobloggene dine altså! <3 Keep up the good work honey-du er så flink! Så Henriette på bussen til jobb idag, du får hilse å si for en skjønnhet hun er, hjerter i øynene :D Og masse god tur til Køben!

  Nuss fra S

 23. Søta!!! Du er så ekte :) Har du noen planer om å selge vesken Gucci Disco Bag?? Har siklet på den såå lenge, men finner den kun i svart.. Og jeg ser at det er en stund siden du har brukt den :D

 24. Hei Lene! Må bare si at jeg elsker dette “prosjektet” ditt med å vise mer av deg selv på bloggen, for det funker! Har fått et sååå mye bedre inntrykk av deg i det siste enn jeg har fått av bloggen tidligere, og synes du virker som en sykt bra jente. Klem!

 25. Herlige dag :-) God tur til København :-)

 26. Du er så søøøt! Ekte og ærlig! Digger videobloggingen din! Blir så glad og må smile og le litt under disse videoene! :D Håper det blir mange flere! Koselig å bli litt bedre kjent med deg, selv etter alle årene jeg har lest bloggen din! :-)

 27. Wow, for en gledesspreder du er, det smitter over!! :D Ha en herlig dag, FINE, fine du <3

 28. Om du hadde laget en videoblogg som har vart i 30 minutter, så har jeg sett på, pga den flotte utstråliga di, så det er bare å skravle i vei :D

 29. Utrolig fin kjole! Også må jeg si at jeg elsker dialekten din :D

 30. Lene, du tar bloggen din til et helt nytt nivå med videoblogging! Man blir glad av å se deg på skjermen rett og slett! Måtte le litt da du sa at det kun er Gard som får se deg sur.. Er vel sånn for de fleste at kjæresten får det. Keep up the good work :)

 31. Herregud så skjønn du er :-) Du virker som en helt herlig person, tvers gjennom! <3 Fortsett med videobloggene dine, SÅ artig å se! :-)

 32. Herregud så skjønn du er! Ja til flere videoblogger <3

 33. ååå herlighet, så skjønn du er Lene!! <3

 34. Søte du! Jeg skjønner meg ikke helt på dialekten din. Du har sagt du er fra Midsund, men der sier de vel “i” og ikke “e”. Du må ha en slags blandingsdialekt? Kan du si noe om den? :) Ja, til flere videoblogger forresten! Kjempegøy.

 35. Elsker videobloggene dine, du er så herlig! Når jeg ser på, så gjør det meg automatisk i godt humør <3 ikke tenk på tiden, kunne hørt på deg lenge!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *