My very first video

Be aware this is long… 6 minutter på den første, nesten ferdige filmen (før kameraet stoppet…) Og nummer to (altså denne) ble til 18?! Jeg som skulle være raskt slik jeg ikke kjedet dere.. #fail – oops!

Håper dere klarer å holde ut i hele 18 minutter da, kuttet til og med halvveis i spørsmålsrunden.. Tar runde to etterhvert ♥ Litt mye babling, og litt feil, og litt alt, hehe.. Men det er i hvertfall helt ekte og ærlig da! Så får det bli som det blir! Hej hej videoblåggen!

En liten teaser før vi setter i gang.

Og en viktig ting : Kvaliteten er veldig, veldig dårlig. 360p, lol. Og det er rett og slett fordi fila er litt for stor. Så jeg må lære meg å snakke litt mindre, eller dele opp i to deler. Får den ikke inn i imovie engang for å redigere den i to deler fordi den er så stor, så det får bare være sånn denne gangen. Spill den av i lite vindu, da blir det i hvertfall ikke helt krise. Elsker forresten det første bilder på videoen her, riktig så fint var det!

Snakkes igjen om noen dager på videoblogg nummer to ♥ Og selvfølgelig in writing før den tid.

120 Comments

 1. Du er bare helskjønn :-) Herlig dialekt!

 2. so utrulig nydelig du e !!

 3. Tror jeg smilte gjennom hele videoen, jeg! Du er flink :-) Fikk et enda bedre inntrykk av deg enn jeg allerede hadde, så positiv og naturlig :)

  1. leneorvik

   Tusen takk snille deg :-)

 4. Du kommer veldig godt gjennom kamera. Tror du hadde passet som programleder på tv :)

  1. leneorvik

   Hehe åå? :D Så snilt! Takk <3

 5. Du er Jo bare sååå søt da :-) herlig dialekt har du også ;-)

 6. De 18 minuttene gikk veldig fort fordi du er så nydelig!

 7. Tror det er den beste videobloggen jeg har sett, når det kommer til å svare på spørsmålsrunde. Du svarte så utfyllende og flott, 18 min var ingen problem når den var så fin. Du er så nydelig altså!

 8. Marianne

  Hvor er øredobbene som du har på deg i videoen fra?

 9. Linda Marie Ødegaard

  Kjempefin video^^ Du er så søt og sprudlende :) Jeg ble glad av å se på videoen^^

 10. Du er flink :) mer mer!

 11. Sofie Brodin

  Hei! Lurer på en ting, du sier at hvis du hadde sett et dyr blitt misshandlet så hadde du grepet inn med engang, men du bruker jo pels og det er jo misshandling av dyr på det groveste…

  1. leneorvik

   Hei! Jeg bruker ikke pels, så det stemmer ikke :-)

   1. Hva med Uggs og Svea jakken?

    Bare lurer altså:* er så mange som motsier seg selv på sånt!

 12. Du er nydelig, Lene! Herregud for en god følelse jeg sitter igjen med nå, etter å ha sett denne. En skikkelig gledesspreder:) Har vært på ferie uten stabilt nett, så jeg måtte bla meg tilbake så jeg fikk sett denne nå! Men jeg lurte på en ting, hvor er de ndelige øredobbene dine fra? Bladde meg gjennom kommentarene nå, men så ikke ut som du hadde blitt spurt/svart på det tidligere. Krysser fingrene for svar, elsket dem! Nå gleder heg meg til å se del2! :D

  1. leneorvik

   Hei, så koselig <3 De er fra H&M :-) Klemmer

 13. wow, du stråler! Ble godt humør av å se på deg snakke og se på utsrålingen din! Utrolig søt, klok og morsom er du <3 Stå på!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *