THAT WEEKEND FEELING

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

sponsored chair
Stol fra Hviit – Jeans Levi’s – Tshirt h&m – Sko


WEEKEND! ♥ Hva synes dere om den uberkule stolen? Vi har fått 3 stykker i hus som vi skal spare til den nye leiligheten. Har selvfølgelig lyst å bruke de NÅ, men må ha litt is i magen til den nye leiligheten er ferdig. Disse er fantastisk fine, og helt supergode å sitte i. Fåes som sagt hos Hviit.no ♥ De har så mye fint!

Hvordan har dere det? Håper inngangen til helgen har vært fin for dere. Vi var på Thanksgiving middag hos Ragnhild og Axel i går, maten var helt fantastisk og selskapet ligeså. Vi var rundt en 15 stykker til bords. Ble tidlig kveld på oss da vi stod opp klokken 08 idag for å vaske og gjøre klart til visningen som er veldig straks! Unnet oss litt morgen kos i sengen med julemusikk, te til meg, melk med honning og kanel til Gard og julemusikk før vi stod opp, og nå har vi brukt flere timer på å rengjøre her, vil jo gjerne at leiligheten skal skinne for de som kommer. Blir så spennende idag ♥

Vi skrives imorgen, og i mellomtiden ønsker jeg dere en fantastisk helg, dere er så gode!!

SMIL

10 Comments

 1. Maria Teresa

  I love this effortless chic look…. I particulary love the way you glammed up a pair of ripped jeans & a t-shirt with your nude suede high heels. Sending you good vibes for you apartment showing this weekend! xx – M

  1. leneorvik

   Thanks hun <3 U're the best :-)

 2. Råfin stol ♥ God helg!

  http://www.commonercreature.com

  1. leneorvik

   Ja ikke sant? Love it <3 God helg!

 3. Hvor er den sorte toppen du hadde på deg på Snapchat i går (fredag) fra? Den så veldig fin ut :-) fortsatt god helg. Klem ;-)

  1. leneorvik

   Heia :-) Det er en gammel jakke fra h&m <3 Klemmer

 4. Du ser strålende ut! ❤️
  Hvilken modell er forresten buksen din? :-)

  1. leneorvik

   Tusen takk Eirin :-) Så snilt! Jeg vet ikke men sjekker når jeg kommer hjem :-)

 5. Hva heter buksen?:-)

  1. leneorvik

   Hmm, det er jeg litt usikker på, har den ikke her nå :-( Men kan sjekke når jeg kommer hjem :-)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *