WEEK 47

MANDAG ♥ Hei dere! I skrivende stund er jeg på Bik Bok sitt hovedkontor på en shoot, og tar meg den friheten til å oppdatere dere i mellomtiden mens jeg venter på at de andre skal bli ferdige. Her kommer mandagsspalten!

Ukens høydepunkt : Mange fine høydepunkt i uken som gikk!

• Lansering av sko kolleksjonen min på onsdag og torsdag, så utrolig hyggelig!!

• En liten nyhet.. Vi har KJØPT OSS NY LEILIGHET!! Åh, vi er i himmelen, og gleder oss utrolig mye. Vår lille skatt har blitt lagt ut for salg idag faktisk, så det er jo litt vemodig.. Men når man vet hva som venter, så gjør det ikke noe likevel. Dere kan se leiligheten vår her, det er visning på lørdag allerede! Skal selvfølgelig vise dere bilder av den nye også snart ♥ Leiligheten vi har kjøpt kommer til å bli HELT RÅ! Herregud jeg har så mange planer atte hjelp!

65_1561278258_xl65_1395052506_xl65_1412459196_xl

Fine leiligheten vår ♥ Nå skal den bli noen andre sin.. Snufs, hehe.. Neida!

Ukens høstkos øyeblikk : Flere her også, men på lørdag tok jeg med Maria og Helen på Artesia SPA, Maria hadde bursdag forrige uke, så jeg gav henne en facial i bursdagsgave. Badet og koste oss, veldig kos. I går var jeg, Helen og Renate på Sognsvann og gikk tur i det nydelige været, og etterpå hadde jeg Helen på besøk. Koste oss med fyr i peisen, middag og Mario!

Ukens sang : Leona Lewis – Thunder

Ukens kjøp : En superfin puff til lenestolen vår, vi har en Sion lenestol fra Bolia i Quay stoff, lysegrå. Siden vi skal flytte om en stund, og får mye større stue, tenkte vi at det endelig passet å kjøpe puffen som hører til.

Me-time aktivitet : På lørdag var jeg rundt om i byen alene og gjorde diverse ærender som jeg ikke rakk tidligere i uken.. Elsker å vandre rundt med en kaffekopp, og musikk på ørene, gjøre mitt i mitt eget tempo… Var blant innom Bolia for å finne litt inspirasjon til den nye leiligheten. Jeg vet jo akkurat hvordan den skal se ut, hehehe – men alltid greit med litt inspo også ♥

PB184957

Ukens antrekk : OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sko herfra  (adlink)

NYT mandagen deres vakringer ♥

34 Comments

 1. Kan du legge ut link til annonsen på leiligheten dere selger?:)

 2. Gratulerer med ny leilighet :-D Jeg digger leiligheten dere selger, og gleder meg til å se hvordan du møblerer den neste. Lykke til!

  1. leneorvik

   Tusen takk, hehe jaa – det blir spennende :-) Klemmer

 3. Gratulerer så mye med ny leilighet og lykke til med salg (Leiligehten deres er rålekker, så går nok veldig bra) :D:D Kan du legge ut link til den nye leiligheten dere har kjøpt?

  Ha en fin mandag <3

  1. leneorvik

   Heia, det kommer etterhvert <3

 4. Fride Fredriksberg

  Hei Lene! Du kom aldri med innlegget der du viste hvordan du har appene dine og hele telefonen din som du sa du skulle lage. Du lagde bare et innlegg om 5 apper som du bruker. Hadde håpet på “whats on my iphone” som nettenestea lagde typ.

  Klem,

 5. Hei Lene! Jeg så deg på snapstoryen til Bik Bok, og lurer på om den grå genseren og den hullete jeansen er nye plagg fra Bik Bok?

  1. leneorvik

   Heia, den genseren er fra Ganni :-) Buksen er fra Bik Bok :-)

 6. Det står at visningen er på lørdag i annonsen?

  1. leneorvik

   Ja, bare jeg som har skrevet feil :D IK :-) Fikser nå!

 7. Hvor har dere kjøpt leilighet?:)

  1. leneorvik

   Litt lengre oppe :-) <3 Toppen av Vika mot Solli :-)

 8. Gratulerer så masse til dere begge med ny leilighet!! Gleder meg til å se <3 Håper du har hatt en fin start på uken :-) Tenkt at i morgen er det bare en mnd. igjen til juleaften! Går SÅ fort.

  1. leneorvik

   Takk Lisamor <3 Gleder meeg til å vise dere. JAA, ååå JUL <3 Gledes! Hei pysjen!

 9. Hei! Lurte på hvordan de nylanserte pumpsene dine er i forhold til de rosa fra første kolleksjonen for bikbok? :-) Du er forresten sååå flink, digger arbeidet ditt!!

  1. leneorvik

   Heia, tusen takk <3 SÅ herlig du er :-) De er litt høyere, og ikke så stive som de fra Bik Bok :-) Kjempegode på foten :-) Smask

   1. Regine

    Størrelsesmessig da, er de like ca? :-)

   2. leneorvik

    Nå husker jeg ikke heeelt hvordan de andre var, men de var vel nokså normale i str? De fleste er normale, men de i suede med cutout kan du gå ned en str i ;-)

 10. Gratulerer så mye med ny leilighet :) Gleder meg til å se den :)

  1. leneorvik

   Tusen takk <3 Åh som vi gleder oss :-)

 11. Hei! Vet du hvor man kan bestille den lille flasken med coconut passion bodyspray fra VS? Jeg finner bare den store på coverbrands..

  1. leneorvik

   Heia, nei aner ikke.. Kjøper det alltid i utlandet :-) Klemmer

 12. Cathrine

  Hei! Jeg skulle bestille de høye bootsene til 2999,-
  Men ser at dere har fri frakt over 3000,-
  Det blir bare helt feil, er du ikke enig?

  1. leneorvik

   Oi, jo – det er jeg helt enig i! Skal fikse opp i det ;-) Sender du meg en mail slik jeg kan svare deg der? <3 Eller kontakt meg på FB :-)

 13. ej lene, jeg vil glæde mig til at følge med i indretningen af den nye lejlighed også. Tillykke til dig og Gard :)

  1. leneorvik

   Hehe så gøøøy <3 Gleder meg til å vise dere alt :-) Takk <3 God klem!

 14. Du har så mye fine bilder/posters i leiligheten… Hvor er de ifra?

  1. leneorvik

   Takk, noen er fra Desenio, noen fra Sealoe.se og noen fra Deco Design :-)

 15. Utrolig lekker leilighet btw :-)

  1. leneorvik

   Takk Inger :-)

 16. Hei,
  Er det lov å spørre hvilken størrelse du har i den hvite blusen fra hm? Jeg skal bestille på nett, og prøvde i butikk å mener den var usedvanlig liten. er det riktig?

  1. leneorvik

   Heia, jeg har 36 tror jeg ;-)

 17. Hei, lurer veldig på hvor den hvite gulvlampa ved sofaen er fra? Akkurat noe sant jeg er på leit etter!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *