ASIAN WOK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonse

Middagstips : Eggenudler med Asian wok saus sweet & sour ♥

• Eggenudler & Asian wok saus sweet & sour fra Santa Maria – kylling – grønnsaker feks paprika, løk, hvitløk, purreløk, blomkål •

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PB224975

Stek kylling mens du koker nudler og skjærer opp grønnsaker. Når kyllingen er ferdig kan du legge den litt til siden mens du steker grønnsakene. La gjerne blomkålen forbli litt ekstra sprø, det er så godt! Bland kylling og grønnsaker sammen og ha i wok sausen. Smak til for å se hvor mye du vil ha, denne sausen er så ufattelig god. Søt og sterk på en gang, mmm. Perfekt kombinasjon med eggenudler til. Nydelig hverdags- og helgemiddag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bon Appetit – og nyt søndagskvelden deres. Jeg og Helen har vært på Sognsvann sammen med Renate, og nå koser vi oss hjemme med middag og fyr i peisen. Senere i kveld kommer endelig kjærleiken hjem også ♥

2 Comments

  1. Hvor er suppeskålen og bordskåneren fra? Lekkert!!

    1. leneorvik

      Suppeskålen er fra Ikea, og ullbrikken fra Hay :-)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *