BLACK & BLUE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

– BLACK AND BLUE, CLASSIC OUTFIT –

Veske Chanel Boy – Jakke Gina Tricot – Genser Bik Bok – Armbånd Dyrberg/Kern – Sko Acne – Tights Shein

7 Comments

 1. Du er helt fab, Lene! Virkelig stilig og veldig vakker!

 2. Marthe Cecilie

  Guri me, no så e de for me me enda kortere hår, YES!! :)

 3. Benedicte

  Utrolig fin genser! Vet du navnet på modellen? :) Ha en fin dag

 4. Du får alt til å se ut som en million vakre deg! God helg <3

  1. leneorvik

   Snilling, tusen takk <3

 5. Hei, skjønne!
  Jeg har et spørsmål og en liten problemstilling i hodet mitt… Jeg bruker ofte ankelstøvletter/boots, slik som deg på disse bildene. Jeg liker å bruke skoene til litt kortere bukser, lengde 30ish på ei jente på 168 (se for deg dette…)
  Når jeg ser ovenfra og ned ser jeg sokkene i skoene mine og dette er såååå IRRITERENDE.
  Mest fordi jeg er redd andre ser sokkene, fordi jeg ikke liker det.. Jeg har prøvd med hvite og sorte ankelsokker.. Klarer ikke slike “ballerina”-sokker, det blir for kaldt.. Har du noen tips?
  Er det bare jeg som har det sånn, eller er du med meg?
  Syns ikke “langsokker” blir fint til disse type bukser….

  Hadde vært veldig fint med svar på Mail <3 elskelskelsk på bloggen din! (Og stilen din )

  1. leneorvik

   Heia, har du prøvd de pittepittesmå sokkene? Ikke ankel, men enda mindre? Kanskje det kan funke? Det er jo ikke varmt da, dessverre.. Jeg bruker bare vanlige ankelsokker selv, tror ikke det er andre enn du som ser det, men skjønner hva du mener :-) Hehe, så snill du er, tuuusen takk – kjekt at du liker bloggen. Da blir jeg glad!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *