PARTYFACTOR

ANNONSE; i samarbeid med Gina Tricot

OLYMPUS DIGITAL CAMERAUten navn-2OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

JUMPSUITVESKEPELS

Flere av dere som har spurt om jeg ikke kan tipse om festantrekk som passer til denne årstiden. Jeg synes denne jumpsuiten er helt rå, og kombinert med heels, en pelsjakke og en edgy veske, passer den både til eventer, fest og dinner and drinks med jentene.. Antrekket er påkledd og classy, og man slipper å føle seg naken. Resten av partykolleksjonen til Gina Tricot kan dere se her, produktene finner dere også i butikkene. Jeg var der på lørdag og sikret meg noen andre godbiter også som jeg gleder meg til å ta i bruk. Synes prisene på plaggene er rimelige, så her kan man finne mange fine party antrekk til sesongen.

Sikre deg noen godbiter til helgen. Så utrolig masse fint ♥

collage

SMIL Lene

6 Comments

  1. Hvilken str har du selv i buksen i skinnimitasjon fra din nyeste kolleksjon? :)

    1. XS :-) Klem til deg!

  2. Heia – bildene har man aldri kunnet zoome dessverre :-( Hadde det vært opp til meg, så hadde man gjerne skulle kunne zoome inn, men jeg tror ikke det går på noen av UI-bloggene.. :-) Men takk for tilbakemelding, skal bringe det videre å se om man kan gjøre noe :-) Stor klem, og takk for at du klikker inn <3

  3. Hei. Hvilken størrelse har du i pelsen og jumsuiten fra Gina Tricot? Du ser smashing ut :-)

  4. Hei! Jeg kjøpte det hvite skinnskjørtet i den forrige kolleksjonen din for bikbok. De lå vedsiden av et annet skinnskjørt og har fått masse flekker på seg som jeg ikke får bort. Har du noen tips til hvordan jeg kan få bort flekkene? :)

  5. lagde nachos med pulled pork, wow, for et smaksopplevelse! :D takk for oppskrift!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *