FLARED

PA194721OLYMPUS DIGITAL CAMERAPA194702PA194704OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeans – Sko Sapatos By Polliani – Hatt Miss Selfridge – Kimono Bik Bok – Genser – Veske Chanel Boy

Flere enn meg som tør å kaste seg på denne trenden? Flared-bukser ser man over alt i butikkene nå, i skinn, i stoff, i suede og i dongeri. Denne favoritten fant jeg på Bik Bok, Never Denim er det som har den. Synes den er superfin og klassisk. Neste gang skal jeg ha en hvit, litt lengre skjorte til, samt svart tilbehør. Her kan man gjøre mange forskjellige kombinasjoner. Superfint til høsten synes jeg, hei 70-tallet!

Idag våknet vi uthvilt klokken 0830 (?) .. Hehe, vi sovnet faktisk på sofaen begge to klokken 22.30 igår. Pensjonistene vi altså.. Men veldig godt å være uthvilt. Ryddet, støvsuget og vasket hele leiligheten før klokken 10.00 idag? Det må være rekord. Men fy så godt når det er gjort. Gard har vært på løpetur og nå skal vi spise deilig søndags frokost. Ferske rundstykker, eggerøre, bacon og godt pålegg. Senere er tanken å ta seg en tur i skogen, kanskje grille pølser også.. Mm, kose søndag ♥

SMIL Lene

5 Comments

  1. Ha ein deilig søndag :)

    1. Takk kjære du, ha en fin uke! :-)

  2. Hvordan er det med kostholdet ditt nå, Lene? Ser jo du spiser brødmat, godteri, generelt mer karbohydrater nå, enn når du spiste etter oppsettet fra Helle?!

    1. Ja, det stemmer :-) Spiser det jeg har lyst på, men er fortsatt litt bevisst :-) Følger det nok mer nøyaktig når jeg får begynt med treningen min igjen. Akkurat nå er det jobbfokus som står høyest prioritert, og da blir det litt “enkle” løsninger :D

  3. Fine fine deg! Hvilket kamera har du brukt her? :-) håper tirsdagen din er fin!
    http://www.nouw.com/charlottetunes

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *