CLASSIC LOOK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPA114476OLYMPUS DIGITAL CAMERAPA114518PA114523PA114527OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kåpe – Butikk i Notting Hill – Veske Chanel – Bukse Envii – Skjorte H&M – Sko Sapatos By Polliani

Denne klassiske, fine kåpen fant jeg i en liten butikk i Notting Hill da jeg og søstrene var i London. Den var superbillig, og kommer til å bli brukt massevis. Godt å ha en ordentlig klassisk favoritt i garderoben som man kan bruke til hverdags og fest. Kåper slå aldri feil, det er superfint, og litt “voksent” – and I like it. Anbefaler dere å investere i en kåpe, den trenger ikke koste all verden. Men da er du good to go – for alle anledninger.

Jeg liker å kle meg litt mer klassisk nå som jeg har begynt i ny jobb, samtidig som at det er viktig for meg at jeg kan være meg selv også. Men noen dager føler jeg for å pynte meg litt mer klassisk enn andre. Så i det siste dagene har jeg kjøpt litt nye ting som jeg synes passer til den stilen. En kort hvit skjorte, en litt lengre hvit skjorte, ullgensere som er fine til å ha over, en flared mørk jeans, klassiske støveletter. Det skal ikke mye til før man har en litt mer “pyntet” jobb-garderobe, om man vil ha ordne seg litt ekstra i hverdagen ♥

Håper lørdagen deres er nydelig, just like you. 

8 Comments

 1. Du er så nydelig! Og så fresh på håret :D

  1. Takk Camilla, såå godt med kortere hår altså <3 :-)

 2. Sykt fin kåpe! Og sykt fin hårfrisyre! Kan ikkje du lage video av forskjellige hårfrisyre du har? Du er alltid så fresh!

  1. Snill du er, tusen takk :-) Skal skrive det på “blogg-listen” min, så kanskje det kommer en dag jeg har tid :-) Klemmer

 3. Du ser fantastisk ut!! Kler så utrolig godt den klassiske og litt mer voksen-preg stilen :D Men alt kler jo den smukke da :-* Ha en fin fin søndag!
  Og ja, kan du ikke lage noen tutorials på flere av hårfrisyrene dine!??
  Klemmer <3

  1. Tusen takk Vilde :-) Så bra du synes det. Hehe, joo kanskje det? :D Har ikke så mange men, kan alltids prøve en dag :-) Klemmer

 4. Veldig fint antrekk! Hva heter buksen og har du kjøpt den nylig? Stå på Lene, du rocker ;-)

 5. Titter innom her så og si hver dag, og i det siste har du gjort en så utrolig god jobb med bloggen Lene! Masse inspirerende bilder og antrekk! Og gratulerer masse med superfresh kolleksjon for Bikbok! :-D

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *