Den sniken..

.. Det var en gang en venn ved navn Espen Hilton, som tok seg til rette og STJAL et par solbriller fra Lene’s solbrille-kolleksjon når de var på Kick-off sammen på Vestlia. Den sniken! Dette fikk jeg vite om på Espen sin snapchat nå nylig og både jeg og Gard fikk oss en ganske god latter, han der altså! Han er en liten luring ♥ Jeg kan jo selvfølgelig ikke bli annet en glad når jeg får vite at han stjal disse brillene med gode intensjoner. Nemlig fordi han så gjerne vil gi disse brillene til en av dere! “Så slipper dere å betale da vettu” sa han med hånlig latter på snapvideoen sin, hehe.

Såååå, om du vil vinne et par Retro-briller fra kolleksjonen min, kan du klikke deg inn på tyvenHilton sin blogg her!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og så MÅ dere følge han på snapchat. Dagens høydepunkt er å åpne snaps fra Espen. @Espenhilton

En annen ting! Jeg har åpnet min snapchat slik dere kan sende snapper tilbake til meg, dette har jeg ikke gjort før nå, og det KOKER! SÅ koselig, jeg blir så innmari glad. Prøver å svare hver og en av dere, men det tar litt tid, hehe. Veldig takknemlig! ♥ Kjekt å kommunisere med dere, å se hvem dere er! Søtinger alle sammen. Jeg har fått snaps av både hunder, katter, bebiser og andre søte basser! Gleder hjertet mitt.

LOVE til dere på en søndagskveld!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *