4 steps to a good coffee

GOD MORGEN! I dag skinner sola igjen, can’t believe it! Sommeren har virkelig kommer til Oslo-by. Lurer på om det har vært sol hver dag i nesten to uker nå! Føles som vi bor i syden ♥ Og DA er det nydelig å starte dagen med hjemmelaget iskaffe au lait.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

How to //

Masse isbiter i et beger (jeg bruker tomme kaffe-beger fra Kaffebrenneriet)
1 shot kaffe (jeg bruker med vaniljesmak fra Nespresso)
En dæsj med lettmelk
“Steamet” melk på toppen
Gjerne litt sukker eller sirup om du ønsker den litt søt

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du ikke kaffemaskin, kan du bare så enkelt som blande kaffe med melk og toppe det med masse isbiter og litt søtning ♥ Jeg har blitt så glad i au lait typen av iskaffe, og ingen lager den bedre enn kaffebrenneriet! Blir ikke helt det samme hjemme, men nesten.

Try it out. FIN søndag til dere favorittene!  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SMIL Lene

4 Comments

  1. Iskaffe er sååå godt. Spesielt no når det er varmt ute :-) Vi var på Waynes i går, og da drakk jeg iskaffe med kokos søtning, det må du prøve. Veeldig godt :-)

    1. Ja, veldig. Oi det har jeg ikke testet i kaffe før, will try it. Bruker alltid vanilje jeg :D :D

  2. Hei :)

    Et lite tips til kaffen er å ha i espressoen til slutt :) Den blir nemlig bitter av å helles rett på is. Bare et triks fra en barista ;)

    1. OO smart :-) Da har jeg lært noe nytt i dag også, takk for tips <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *