Red

Linken til solbrillene er adlink

God morgen ♥ Våknet opp til strålende sol nå, DIGG! I går hadde vi nemlig overskyet hele dagen, det gjorde absolutt ingenting for vi koste oss med nydelig (!) frokost, shopping, og vi leide EL-sykkel (fy søren så gøy,) spiste lunsj på Barceloneta og koste oss med Sangria! Mer om det i et annet innlegg.

På kvelden var vi og spiste / delte en flaske vin på takterrassen til Mandarin Oriental Hotel, HELT magisk! Deretter møtte vi en kompis og en gjeng med venner av han, og tok turen på Opium før vi kom oss i seng i ok tid. Nå er det tid for kos på stranda, gledes ♥

Kjøpte meg ny, og supersøt hatt i går, liker at det skiller seg litt ut. Red it is!

P7300367lenemorP7300369P7300382Uten navn-2

Kjole Brandy Melville | Briller her (Husk at dere får -30% ved å bruke kode “leneorvik”) Hatt H&M | Sandaler Birkenstock | Bikini VS

Smil Lene

3 Comments

  1. E va sikker på du hadde kjøpt hatten på Zara.. siden du va i spania…. hihi

  2. Den hatten var jo bare superkul! Åj – må visst en tur til HM er jeg. Hihi :-)

  3. Den hatten kledde du virkelig! Du stråler :-D Kos deg videre i barca, mandarin oriental hotellene er elsk! Den bikinien du har på deg nå har jeg hatt lyst på lenge, men tror den er utsolgt :/ Klem.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *