Good morning Barcelona

Hei dere ♥ Vi kom trygt frem til herlige Barcelona i går kveld. Vi sjekket inn på et hotell som ligger ganske sentralt i forhold til alt, litt oppe i byen. Perfekt location! Vi booket et ganske stort rom med egen balkong, så vi ser rett ned på bakgården her med basseng, og utsikten har vi til bakgårder – utrolig sjarmerende og annerledes. Hotellet er utrolig fint, helt nye, perfekte rom, med digg dusj, stor plass og bare så fint – vi er superhappy! Vueling heter det.

Uten navn-5Uten navn-6

Jeg er av typen som må ha balkong/terrasse når jeg er i utlandet. Ingenting er bedre enn å våkne om morgenen, trekke fra gardinene,  ut på terrassen og kjenne varmen og luktene! Og dette møtte oss i dag tidlig. Synes det er så sjarmerende jeg!

Uten navn-1Uten navn-2

Og bassenget da, ikke så stort, men veldig fint ♥

Uten navn-3

 Nå skal vi straks hive på oss klærne og komme oss ut til frokost. Fant nemlig ut at Le Pain (et av mine fav. spisested i NYC) også ligger rett borti gaten her, hurra! Planen er å tusle litt rundt i byen, og deretter dra på stranden og bare nyte. Tror det blir en del bading her idag, da det er ganske varmt og høy luftfuktighet. DIGG!

2 Comments

  1. Ahhhh, e va inne å så på hotellet, elska dei gule detaljane på romma :) <3 Kos dokke :)

  2. Det er så fint I Barcelona. Jeg kom hjem derifra på søndag og det blir lett en tur til :-) http://www.poppiesandprada.com

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *