Rosegold

Produktene i dette innlegget er sponset

Jeg elsker rose gull! Synes det er noe av det fineste på accessories for tiden. Nydelig til brun hud også ♥ Har det nydeligste settet fra Cecilie Melli med øredobber og ring, og synes det er så fint! Jeg var jo innom henne for en stund siden husker dere? Hun har så mye fine accessories, både til hverdags og til fest! Virkelig verdt å sjekke ut, både i butikk eller på nettsiden her.

Her er noen av mine favoritter!

Uten navn-9


Stor ring m/perler | Liten ring m/perler | Kube øredobber | Ring m/diamant | Øredobber m sølv | Smykke

P6241729P6241730P6241725

Ringen og øredobbene er fra Cecilie Melli, love it ♥ Antrekk fra da vi var i Ibiza. Kjolen er fra Samsøe Samsøe.

Nå er vi faktisk på deilige Nesodden! Foreldrene til Erik, som er forlovet med Mariami har hus der, så vi skal kose oss her i kveld og imorgen med mat, vin og boblebad! Sommerkos (i dårlig vær, hehe) Men det gjør ingenting!

3 Comments

  1. Skal vi ikke få svar på spørsmålsrunden som Gard skulle svare på om deg?

  2. Morsomt at du sir rosegull .. hihi Søta :)!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *