Crystal clear

God morgen fra herlige Ibiza. Sitter og tar innover meg de siste inntrykkene fra dette nydelige stedet, lukten av syden, varmen, klar himmel, fuglekvitter og nydelig utsikt over bassengområde og havet. Idag er vår siste dag, og vi drar avgårde til flyplassen allerede klokken 13. Har hatt en fantastisk tur, og har så mange bilder å vise dere! Nettet her har vært utrolig dårlig, så gleder meg til å få lastet alt opp litt ordentlig.

Igår var vi på Km5, og deretter på Pacha på Flower Power party, veldig gøy! Nå skal vi nyte noen timer med poolen her, før vi drar hjemover. Gleder meg til å komme hjem ♥

Her er noen bilder fra Formentera her om dagen, helt glemt å vise de til dere. Det vannet der, det er såå crystal clear at jeg har ikke ord. Lovelove.

Uten navn-29Uten navn-30Uten navn-32Uten navn-33Uten navn-35

Badedrakt her | Solbriller Barton Perreira

Nyt dagen deres, vi skrives fra Osloen imorgen. SMIL Lene

9 Comments

 1. Håre ditt <3!!!!! Så naturlig å fint!! Men er det faget bånn farge eller din egen m striper i?

  1. Takk <3 Det er farget, men lenge siden nå, den er ca lik min egen bunnfarge, og så har Elisabeth (frisøren min) stripet noen få striper med Olaplex :-) Ellers har det blitt solbleket :-)

 2. God tur hjem! :-)
  For et sted, Ibiza står virkelig høgt på listen. Hvordan er prisene der, dyrt? Du stråler forresten, ser sååå flott ut. Super fresh badedrakt :-)

  1. Takk fine :-) Det er veeldig dyrt i Ibiza, men totallt verdt det synes jeg :D Dit må du engang. Tusen takk snille!! Du er vel god. God sommer :-)

 3. Hei igjen Lene :) Takk for at du svarer til tross for at du er på ferie :) . Lurte også på hvilken str du har i CK t skjorten som du har i grå og hvit ? Tusen takk for svar :)

  1. Hei, klart det :-) Jeg har den i M, synes den ble kulest når den ble litt oversized :-)

 4. Hei Lene! Jeg bare lurer på hvor den hvite kofferten din er kjøpt. Evt. Hva den heter :) Synes den er så utrolig kul, og hadde satt veldig stor pris på svar.

  1. Hei, den er fra en eller annen sjappe i Miami for noen år tilbake :D :-) Aner ikke hvilket merke desverre :-) Stor klem

 5. Uff, jeg har fått for meg at disse solbrillene er de nye fra Dior, så jeg har vært overalt og lett etter de, selvfølgelig uten resultat :-P

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *