Shades of Norway by Lene Orvik

Screen Shot 2015-06-25 at 13.11.201

Photo : Thomas Qvale Hår & Makeup : Birgit Flønes

Hurra!! ENDELIG kan jeg få dele denne store nyheten med dere! Det er med stolthet jeg kan fortelle at jeg i flere måneder har jobbet med min helt egen solbrillekolleksjon! Kolleksjonen er designet i samarbeid med Shades of Norway, og det har vært en utrolig morsom reise. Føler meg så heldig som har fått denne muligheten. Og resultatet ble så bra!

Kolleksjonen min inneholder tre solbriller. Alle tre er forskjellige på sin måte, og jeg elsker hver ett par Gleder meg vilt til å vise dere resten ila den neste uken.

Solbrillene vil bli lansert ila sommeren, både i utvalgte butikker og på nett. Dere får til og med muligheten til å sikre dere en favoritt eller to (eller tre?) ved å forhåndsbestille. Mer info om dette kommer etterhvert.

Det kribler i magen, og jeg gleder meg utrolig til å slippe min egen Shades of Norway by Lene Orvik kolleksjon. More to come, så det er bare å stay tuned.

Tusen takk til guttene i Shades of Norway for dette ærefulle oppdraget! Jeg blir så stolt ♥

Stort SMIL Lene

7 Comments

 1. Gratulerer så masse Lenemor! Du er så flink! Og haaaallo så deilig du er! <3

  1. <3 Wii takk fine Glenn :D Haaaallo :D Hehe, du ass.. Takk :-)

 2. Wow, så fint bilde!!!!

  Gratulerer med solbrillekolleksjon, så gøy!

  http://www.regineforsund.com/

  1. Tusen takk Regine, hyggelig og høre :-) Stor klem til deg!

 3. Åh! Så flink du er!! De solbrillene der skal jeg love deg at jeg skal ha :-) Grattis Lenemor!

  1. Snilling, godt og høre. Jeg elsker disse brillene!! :-) Klem

 4. GRATULERER så masse, Lene! :D Super stolt over deg, du får det virkelig til. Gleder meg til å se resten. <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *