Summervibes

Uten navn-11Uten navn-14Uten navn-10Uten navn-12Uten navn-13Uten navn-1Uten navn-2

Skjørt Lene Orvik Collection | Body/Badedrakt Nasty Gal | Veske YSL | Sko Nelly | Tattoos Fashion Tattoos

GOOOOD morning! Jeg sitter her med den fineste utsikten foran meg, crystal clear basseng, hvite møbler, palmer, blå himmel og hav. Feeling lucky.

Igår lå vi rett ut som to slakt hele dagen, og feiret ferien med en Corona og lime i solen, mm. Dro på Minami og spiste middag senere på kvelden, det er en japansk restaurant som ligger på Ushuaia Hotellet ( som er et stooort, fancy partyhotell ) .. I tillegg var det fullt party der, siden Hardwell spilte. Fikk med oss litt av det før vi avsluttet med et glass vin og rett i seng. Deilig og ikke ta den helt ut hver eneste kveld.

Idag flytter vi fra finfine Hotel Garbi, for å flytte inn i leilighet, til de andre jentene kommer! Vi skal bo rett ved siden av Ushuaia i et superfint leilighets kompleks, så det gleder vi oss til!

Klemmer til dere ♥

15 Comments

 1. Sandra L

  Hei Lene. Så deilig det ser ut, kos deg masse på ferie! :) :)
  Kan jeg spørre hvordan de hvite høye skoene fra Nelly er å gå med? Er de behagelige? :D
  God ferie!!

  1. Koser meg massevis! Og ja, de er behagelige :-) Stor klem

 2. Kristine

  Enkelt og lekkert antrekk.
  Du, hvilken størrelse har du i Turtle sweater?

  1. Takk <3 Jeg har både xs og s, synes s er finest på :-)

 3. Kanskje litt kleint spørsmål, men jeg har en lignende body som den toppen du har på deg. Jeg føler ikke det blir fint med bh under, så har du forslag til hva jeg kan bruke under istedet? :)

  1. Vet du ikke spurte meg, men et lite tips er å bruke puppetape og nippelcovers om du ikke er like heldig som Lene og kan gå helt uten! Med så dyp utrigning både foran, bak og på sidene vil jeg si det er et must å droppe topp under. Nydelig outfit Lene, heldigvis stråler solen i Oslo i dag også så vi får nyte litt sommer vi med. Klem

   1. <3 Så bra fineværet har kommet til Oslo. Hurraa <3

  2. Hei, desverre.. Jeg er så dårlig på sånt. Men Lise under her har noen gode tips :-) Klem

 4. Hei Lene! Lekker som alltid! Er ved tanken på å bestille de høye hvite sandalene du har på deg på bildene dine. Et spørsmål; er sålen av gummi, og er de gode på foten? Hilsen Heidi

  1. Heia, ja de er dødsgode på foten. Aldri fått vondt av de :) Gummiish ja :-)

 5. Nyydeilg outfit på en nydelig jente :D Kos deg masse, ser helt fantastisk deilig ut!!

  1. Så god du er, takk! :-)

 6. Kjempefine bilder, og kjempefint outfit Lene! :)

  1. Tusen takk snille :-)

 7. Charlotte

  Lene!!:-) Jeg trenger så sårt det hvite skjørtet du har på disse bildene. Har vært altfor sent ute og finner det ingen plass :-( Vet du om en BikBok som fortsatt kan ha det inne? Trenger i xs/s, og er vel det det går mest av kan jeg tenke meg! Jeg MÅ bare ha det, haha… huff.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *