Vacay mode

Uten navn-8

God tirsdag fra fantastiske, solrike og varme Ibiza ♥ Den følelsen av å våkne opp her, åpne gardinene å se ut på de deilige omgivelsene. Her skal vi kose oss gløgg helt til neste onsdag! Vi kom frem i natt, så det var helt himmelsk å treffe hodeputa, tror jeg sovnet på flekken.

Jeg og Renate bor på et superfint hotell i Playa D’en Bossa, Hotel Garbi. Så fint uteområde, fine rom, rett på stranden, og veldig sentralt. Midt i smørøyet! Nå har vi spist frokost, og idag skal vi kun flate HELT ut, gud som jeg gleder meg til det. Koble av hverdagen og nyte ferien. 


Uten navn-5
Uten navn-7-2Uten navn-9Uten navn-6

 Kimono H&M | Briller H&M | Sandaler Birkenstock

Jeg inntar vacay mode nå, og en stund fremover. Prøver å oppdatere dere vanlig om jeg har mye å dele, men dere vil nok for det meste bare få én oppdatering daglig, noe jeg håper på forståelse for. Dere må bare følge meg på instagram : @leneorvik og snapchat : leneorvik – hvor jeg kommer med hyppige oppdateringer!

Stoooor solskinnsklem fra meg til mine fantastiske lesere ♥

23 Comments

 1. Kos deg på ferie vakre Lene. Vel fortjent. Nyt sommer og sol.

  1. Tusen takk <3 God klem

 2. åå playa D´en Bossa er fantastisk!!:)

 3. Hei Lene :-) Hvordan har spraytanen fra forrige uke holdt seg? Ble du skjoldete i det hele tatt av den? Vurderer å ta før avreise selv.

  1. Hei, nå er den begynt å fade litt :-) Så må skrubbe den vekk, hadde ikke ville tatt spraytan før tur.. Det blir litt skjoldete her og der etter en 6-7 dager.. Klem

 4. Elisabeth

  ååå herlig, du må kose deg masse :D Jeg lurte på noe ang kosthold. Du spiser jo få måltider men altid san at du blir mett. Jeg har altid likt best å spise få måltider san ca tre iløp av dagen frokost, lunsje og middag. Og av å til litt frukt eller en skyr imellom men det er skjeldent. Dette funker for meg. Men andre har komentert at de synest jeg spiser for få måltider. Og at det er feil slik jeg gjør det. Men så skrev du at du går ca 4 til 5 timer mellom hvert måltid akkurat slik som jeg liker det selv. Og du har jo fått hjelp av en ekspert. Så da kan det ikke være noe galt med den måtten jeg gjør det på? Eller hva tenker du? Blir veldig irritert når de komenterer og sier at jeg må spise oftere. Da får jeg uansett bare mage knippe for jeg er jo mett veldig lenge. Hadde satte veldig pris på svar fra deg;)

  1. Takk :-) Det er viktig at du får i deg nok fett i måltidene dine, da det er fettet som gjør at du holder deg lenge mett. Skyr og bær holder deg mett max 1-2 timer .. Ha i mandler feks, det vil hjelpe. Spis avocado i maten også feks :-) Prøv og google litt for å se hvilke fettkilder som er bra å få i seg og add det til måltidene, så skal du se :-) Klem

 5. Full forståelse her! Kos deg på ferieturen :) <3

  1. Du er god <3 God sommer!

 6. Lovely kimono! It´s definitely a perfect choice for a vacation.

  BR,
  Terje / http://www.todaysfavorites.com

 7. Full forståelse for det :-) Nyt ferien din!

  1. Takk snill :-) Klem til deg.

 8. Det virker som om du tror at om du ikke legger ut flere innlegg om dagen om hvor deilig du har på ferien , og nok en gang viser hva du har spist eller har hatt på deg, så går verden under for mange av leserne dine;)

  Slapp av. Du kan egentlig la være å blogge i det hele tatt. Jeg tror ikke folk skal gå bananas på grunn av det:)

  1. Hehe, hmm mon tro hvorfor du orker å klikke deg inn her i det hele tatt? :-) Jeg hadde aldri orket å lese en blogg jeg ikke likte..

   1. Jeg hverken liker eller misliker bloggen din:)
    Selv om jeg klikker meg inn på den.
    Kan ikke si at jeg får så mye ut av det.
    Enig med deg. Jeg burde ikke gjøre det, men fortsetter allikevel :)
    Men jeg mente ikke noe spesielt med den kommentaren min. Bare at jeg oppriktig synes at ingen hadde mistet særlig mye om bloggene ikke fantes mer.
    Og at det er helt sikkert at det ikke gjør noe om du ikke blogger ofte:)

 9. Dette såg helt magisk ut, så herlig! :-) Nyt det til det fulle, kos dere gløgg ihel og ta den ferien du trenger. Det er helt forståelig :-)

  1. Takk, and I will <3 Stor klem til deg Lisamor <3

 10. Karoline

  Hei Lene.
  Vi er på Ibiza hvert år så skal komme med noen tips.
  Gamlebyen er utrolig koselig, Marinaen i Ibiza by er blitt super fresh er noen bra resturanter der (Lio er litt som Wallemans bare større og Cappuchino kul bar med fin utsikt,har helt ok mat der) , ta båt ut til Formentera og gå/sykle til enden av øya og spis lunsj på Juan Y Andrea det er så bra mat (anbefaler å bestille bord)
  Solnedgangen er magisk på Ibiza, anbefaler Sunset Ashram (et stykke med taxi men så god mat og stemning)
  Eller dra til Cafe del Mar:)
  Kos deg masse vi skal nedover om 2mnd.

  1. Jaa, så gøy! ÅÅÅh så deilig med så mange fine tips!! TAKK <3 Både Lio, Formentero og Cafe Del Mar er på planen allerede, men skal adde de andre tingene også! Takk :-) Hvilken båt tok dere ut til Formentera? Vi ønsker å være der en hel dag. Klem

   1. Karoline

    Vi har leid båt med skipper de siste årene, om dere er mer enn 8 stk så er det nesten best ;) De fikser alt, bord på Juan Y Andrea, masse utleie ved havna.
    Ellers så har vi også tatt den store Formentera ferga fra havna. Kjøp billett t/r først sparer litt på det :) Er verdt å være på Formentera en hel dag, så vakkert der.
    Om dere skal inn på klubbene, så anbefaler jeg å kjøpe billetter på forhånd. Kan spare så mye som 50% på det :)

   2. Herlig, vi tar vanlig ferge over fant vi ut :-) Ble 2000,- pr pers med egen båt når vi kun er 4 stk, åh gleder meg <3 Tenkte oss på Lio ikveld faktisk :-) Stor klem og takk for tips!

 11. Takk ;-) Det er godt og høre, kjekt med sånne blide, søte lesere som deg! :-) God klem til deg <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *