Next destination – Ibiza

Hei hvor det går! Har fått pakket om kofferten, nå skal jeg få unnagjort to møter før jeg og Renate fyker avgårde til flyplassen. De andre jentene kommer ut i uken. Gleder meg sånn til ordentlig ferie og varme nå ♥

Travelready

Uten navn-1@Uqten navn-2

 Shorts H&M | Tshirt Calvin Clein | Jakke Cos | Sko Superga | Veske Chanel

14 Comments

 1. Hei! Hvor kjøpte du den Nike sweatpants buksa du hadde på deg på instagram? Evt hva er modellen? :-) Har lett etter en slik, men finner ikke med hvit logo. :-)

  1. ÅÅ den er så fin <3 Kjøpte den i Riga, på Nike. Vet ikke hva modellen heter desverre… :-)

 2. Kristine

  Helt ut av det blå, men hvilken størrelse har du i
  Turtle sweater? Tror jeg omtrent trenger samme strørrelse som deg :)

  1. Ta en S :-) Den er finest <3

 3. hvor kjøpte du t skjorta og hvilken hm fant du shortsen på? :) du er en snasen dame :)

  1. Svean på Paleet, shortsen var i Riga :D Takk <3

 4. Hei Lene :)

  Jeg synes det er så fascinerende å lese kommentarer. Hvor enkelte lesere så tydelig kommer med de samme frasene for å prøve å provosere ut et svar fra deg eller være kritisk overhyggelig eller fremstille seg, unnskyld ORDLEGGE seg som bekymret over din helse eller din vektnedgang. Det er så gjennomlysende. Det blir for dumt. Hvorfor kan ikke vi kvinner slutte med å være hverandres kritikere? Hvorfor ikke applaudere for at du har lagt om kostholdet, spiser mindre sukker og trener mer. Herrefred du ser amazing ut! Nå er jeg en av de mange som synes du alltid har sett bra ut Lene, men altså virkelig. Resultatet viser seg, du ser så fit og sunn ut. Vær stolt av deg selv, noe du sikkert også er. Skulle ønske jeg selv årket. Kanskje er nettopp dine resultater det som skal få meg opp og ut av soffan. For det du viser av resultat på dine bilder er slående. Jeg har for første gang siden 2007 da jeg begynte å lese blogger, skjønt hva dere bloggere mener med det å insprere og motivere. Jeg har aldri blitt inspirert eller motivert for noen ting av dere bloggere, og jeg har lest en del innlegg og blogger gjennom min tid. Det var for meg bare noen ord dere skrev, for at det skulle se pent ut. For å ha et alibi og en unnskyldning for selv promotering. Jeg har aldri blitt inspirert før nå. DU inspirerer meg Lene. Takk.

  1. Hei fine deg. Ja helt enig med deg! Det er så typisk! Jeg hadde ALDRI satt meg ned for å kritisere andre på den måten.. Merkelig at noen får seg til å gjøre det.

   Jeg er veldig stolt, hihi :-) Takk. Og håper jeg kan være til inspirasjon. TUSEN takk for støttende og fine ord. Du er god <3

 5. God tur! Vakker er du! :)

  1. Takk snille :-)

 6. Jeg ooog. 30.000,- i London :-)

 7. Hei Lene! Bare lurer på hvor kofferten din er fra og hvor den er kjøpt? Utrolig kul :)

 8. Hei! Hvilken strl har du på t-skjorten fra Calvin?:)

 9. Hei, hvor er vegghyllen fra?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *